Nαι ωραιος αρχικα ο Young, αλλα δεν με εχει τρελανει κιολας.Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Φυσικο Αθηνας ειμαι :shock:
γκουντσαν: 7o eimai (skatantia)
Printable View
Nαι ωραιος αρχικα ο Young, αλλα δεν με εχει τρελανει κιολας.Quote:
Originally Posted by Entrancemperium
Φυσικο Αθηνας ειμαι :shock:
γκουντσαν: 7o eimai (skatantia)
Malista, kouragia reee, fusiko Hrakleiou speaking, kbanto 8elei Traxana pantws an 8eleis mia sumboulh.. :!:Quote:
Originally Posted by animae
Κοιτα Χ,το πραγμα ειναι πολυ απλο.Σε ολες σχεδον τις σχολες υπαρχουν μαλακες-κολλημενοι-φασιστες-γυαλακιδες-φλωροι-σπασικλακια καθηγητες και μεταπτυχιακοι που νομιζουν οτι γαμανε και δερνουν.Ειμαι χημικος μηχανικος,μπηκα 7ο ετος και υπαρχουν ακομη τυποι σαν αυτους που ανεφερα προηγουμενως που σε αντιμετωπιζουν σαν 15χρονο μαθητουδι.Επειδη λοιπον οτι επαθες εσυ με τον καυλωμενο τον χημικο να σου αναφερω οτι λιγο πολυ τα εχουμε περασει ολοι οσοι σπουδαζουμε(με εχει κοψει καθηγητης με 4.8 και καθηγητρια με 4.3,το 2007 δωσαμε μονο εξεταστικη σεπτεμβριου γιατι και καλα χασαμε το ετος λογω καταληψεων κοινως κουνια που τους κουναγε,το οτι προπερσι στο μαθημα Βιοχημικες Διεργασιες ο καθηγητης περασε 0 φοιτητες κ.ο.κ).Επισης με το να λες οτι δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να σπουδαζεις εφορου ζωης,αυτο δε συνεπαγεται οτι ολοι οσοι την εχουν γουσταρουν να ειναι αιωνιοι στα αμφιθεατρα.Εξαλλου ουτε στρατο θα πας οπως θα παμε η εχουμε παει οι περισσοτεροι.Για αυτο take a break και μη κανεις σαν μαθητουδι που του βαλανε απουσια επειδη μιλαγε με την Κατερινουλα.Φιλικα παντα! :D
Nαι Τραχανας στο φουλ (το καινουργιο το καπως μπλε ανοιχτο) και επισης ξεχωριστο βιβλιο Τραχανα με ασκησεις :)
ανιμαε, μια που το φερε η κουβέντα, από Griffiths διαβάζεις για μεθαύριο;
είναι λίγο δοκιμασία.
:thumbsup: :thumbsup:Quote:
Auto me tis askhseis den prepei na to eixa prolabei prin ptyxiw8w..
Kalo??
Ναι :shock:Quote:
Originally Posted by carheart
Το 4ο κεφαλαιο εχει παρει πουλο απο τα αποδυτηρια και τωρα παλευω 5-6.
Αρχιδια ομως, δεν το βλεπω. :mov:
Entrancemperium, δεν το χω δει ακομα, μου εχουν πει ομως οτι εινια πολυ καλο και σε μας ειναι αρκατα παρομοιο το πνευμα της εξετασης.
Δεν εχω ιδεα ομως :|
Genika Traxanas RESPECT kai sa suggrafeas kai sa daskalos(sic) kai eimai sigouros oti to book me tis askhseis 8a gamei (8a to tsimphsw osonoupw)..Quote:
Oson afora gia Griffiths arketa malakismeno biblio (periektiko bebaia) alla eidika to 1o teuxos APLA SPASTIKO!!
Carheart kai esu physics?
γιεχ =/
Auta einai.. As kanoume gklika physicz..
Eχω δικαιωμα συμμετοχης σε 2η?
Eukola..
Πω, Φυσική του Young, τι μου θυμίσατε. Κάπου το 2001 την έκανα, ακόμα το χω εκείνο το μαδέρι το βιβλίο...
Kai emeis sthn Farmakeutikh tou Young eixame (ekeino to tritomo). Esu pou eisai A8hna o Zardas (o ka8hghths) uparxei akoma?Quote:
Ξερεις σε ποιον τομέα ήταν? Εγω δεν τον ξερω σαν ονομα(αν και γενικα ξερω τους περισσοτερους σαν ονοματα), οποτε μπορει και να χει φυγει είτε να μην τον εχω ακουσει.
Κατα τ αλλα, δεν φτανει που ειναι μια μαλακια και μιση ο Griffiths, αλλα με εχει πιασει και μια νυστα τωρα...