καλά που δεν πέρναγε από καμια αγία βαρβάρα.
Printable View
καλά που δεν πέρναγε από καμια αγία βαρβάρα.
αυτή με τα γούφερ.
εγώ το δήμο λέω, υπάρχει κι άλλη;
swollen τι λέει αυτός ρε φίλε
inb4 tha xwsei o neuroscar
Καλημέρα!
Καλημερα! :)
μπορεί να έφαγα ψιλοταλαιπωρία σήμερα αλλά -ξεπερνώντας όλες τις αντιξοότητες του 2009- πήγαμε τυπογραφείο :chinchilla:
Εορταστικο ωραριο...
ποτε?
άντε λίγο ακόμα
Ποπο κούραση.
4μιση σχολάς και εσυ?
http://tameteora.gr/index.php?module...&CategoryId=49
H Ελλάδα έχει τα σκήπτρα στην κατανάλωση θερμίδων και τα πιο παχύσαρκα παιδιά σε όλη την Ευρώπη! Kατέχει την τρίτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της παχυσαρκίας, μετά από τη Νότια Αφρική και το Κουβέιτ
?
wtf, άνοιξε κοτοπουλάδες στη αργυρούπολη. Εσείς οι δυτικοί, πείτε τι τρώμε απο'κει.
κοτο-πουλα :?:
:thumbsup:
παντως μιας και πιασατε τετοιο θεμα,ΣΚΑΤΑ στο 157 που ενω εχει τον γυρο 2.60 και με σαλατα 2.90 (το μουνι της μανας σας) εχει πεσει απιστευτα η ποιοτητα του.Τους δυο τελευταιους μηνες οποτε θα φαω δινει αποδοση 1.05 οτι η χεσαδα ειναι ζητημα ωρων.Εχε χαρη που τρωω παντα μεθυσμενος
ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ
θράσερ κατέβα δου που να σε σιάξουμε
http://www.bromiko.com/images/authentikon_sm.jpg
Aυτό το αυθεντικόν μπουγατσοπωλείο δεν είναι?
(ποτέ δεν κατάλαβα αυτά τα βουλγάρικα κόλπα... άκου μπουγάτσα μετά απο μεθύσι..)
όχι, είναι ο ένας συνέταιρος των κοτοπουλάδων που τα έσπασαν. ο θρύλος λέει ότι οι άλλοι κράτησαν το όνομα, αυτός τη συνταγή, και τέλος πάντων γαμάει πιο πολύ από το άλλο (όχι ότι μας χαλάει αλλά).
αχααααααα
Θα τονε έχουμε στα υπόψιν μας λοιπόν.
Φυσικά!
Νομίζω πως το στιφάδο ειδικά θα ήταν γαμημένη τελειότητα μετά απο ένα γερό μεθύσι.
σερβιρουν στιφαδο οι καντινες κει κατ?
Δυστυχώς όχι.. Αλλά χίλιες φορές ΒΡΩΜΙΚΟ (που σερβίρουν) αντι για φλώρικη μπουγάτσα.
βρωμικο και τρεχατε ποδαρακια μου για την angry chair:rofl:
ρε για πρωι λεμε...μερα
τεσπα παντα εισασταν αμπαλοι απο μασες
πατσά .-
ντουζλαμα για ψιλο?
Τιποτα μετα απο μεθυσι, οποτε εχω φαει το χω μετανιωσει, δεν προσφερει πραγματικα τιποτα περαν της ψευδαισθησης της στιγμης οτι καπως στρωνει το στομαχι σου. Αντε κανα κρακερακι
ροφλ.
οντοπικ: ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ, ΒΡΑΣΤΟ, πατσάς (με μπούκοβο).
χόντρο. της γιαγιάς.
βραστο...ποοοο
σοβλάκια και πατάτες σάλτσα-τυρί.
τρου ναυπάκτιαν ντισ.
ΜΑΓΚΝΤΙ, ΤΟΥΡΚΟΣ (να πει ο νευροσκαρ) ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΡΟΜΜΥΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕ ΣΤΟ ΣΑΝΤΓΟΥΙΤΣ ΜΑΣ