Παντως να δωθει ενα κρεντιτ στον Ολυμπιακο οτι μετα απο ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρονια, απεκτησε τον προπονητη που ειχε πρωτη θεση στη λιστα του.
Printable View
Παντως να δωθει ενα κρεντιτ στον Ολυμπιακο οτι μετα απο ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρονια, απεκτησε τον προπονητη που ειχε πρωτη θεση στη λιστα του.
α, τον ειχα ξεχασει αυτον. Επισης νομιζω οτι Φλορες Βαλβερδε πανω κατω ηταν στο ιδιο επιπεδο ενδιαφεροντος απο ολυμπιακο. Ακομα πιο πολυ, καταλαβαινεις την εννοια του ποστ μου, δε πηξαμε στις χυλοπιτες.
από την άλλη εγώ λέω ότι πρώτη επιλογή ήταν ο Φλόρες. από αυτές που ήταν δυνατό να πραγματοποιηθούν δλδ, γιατί αν όλοι όσοι ενδιέφεραν την ομάδα έλεγαν ναι, μάλλον το Λίπι θα έπαιρναν :ρ (μην πεταχτεί κανένας πούστης και πει ότι πρώτη επιλογή ήταν ο Σεγκούρα. όχι ότι θα είχε και πολύ άδικο, χεχ). άσχετο αλλά να θυμίσω ότι και το 2005 θέλαμε τον Κούμαν αλλά πήγε Μπενφίκα και πήραμε Σόλιντ τελικά. καταλαβαίνω όμως τι λες και ναι, δε διαφωνώ. πήρε ένα γνωστό προπονητή, όχι φυσικά πρώτη μούρη αλλά τον ξέρει ο κοσμάκης. το δύσκολο τώρα και το σημαντικό είναι να τον αφήσουν τον άθρωπα να κάμει τη δουλειά του. κλισέ αλλά έχει βάση. κλείνω με την ελπίδα να σπάσει την παράδοση-κατάρα αποτυχημένων επιλογών από το συμπαθές βασιλικό σωματείο της πόλης-ποδοσφαιρικής ντροπής της Ιβηρικής χερσονήσου (θυμίζω Ντομί, Ντάνι, Λέμμενς).
γουόου, πρόλαβαν και πέρασαν στο λήμμα Ernesto Valverde στην ισπανική wikipedia τη μετακίνηση στον Ολυμπιακό. εντυπωσιάστηκα. το ίδιο και στην αγγλική αναφέροντας παράλληλα ότι έκλεισε για 3 χρόνια και ότι θα πάρει 6εκ.€
Εδω περσι με τακαρο θυσιαζαμε (στο μυαλο μας, οχι το δικο Του) το Πρωταθλημα προκειμενου να φτιαχτει μια ομαδα που να ξερει τι της γινεται, δε θα το κανουμε με Ερνεστο? (ευκολα το πιο γκεη ονομα προπονητη ολυμπιακου. Μετα του Ντουσαν αλλα δεν ειμαι αντικειμενικος)
να δουμε τι θα πει κι ο Καλλιγουλας.
Εγώ έχω να πω πως είναι καλός προπονητής.
Οντονιαν, ξερεις απο μπαλα, ξερεις απο μπασκετ, απο βολει, απο Ισπανους προπονητες, απο ΝΒΑ, απο μπειζμπολ, απο σοφτμπολ, απο μπαντμιντον, ρε μια ζωη πελατης θα εισαι στο τελος ρεεεεεεεεε
Άσε ρε γύφτο, που ήρθες στους GenERals που ξέρουμε από μπάλα, μπας και δεις καμιά νίκη ΠΕΛΑΤΑΚΟ.
!Quote:
Originally Posted by Odonian
χαχαχα έβαλε και πάρανταις λοστ άβαταρ, μπας και ρίξει καμιά μικρή. πάνε αφτά ρε γέροοοο...
Βασικα οι μονες τρεις που ποσταρουν συστηματικα στο φορουμ ειναι μια δεσμευμενη, μια λεσβια και μια αρραβωνιασμενη.
ποια ειναι η αρραβωνιασμενη?
α η Χαβοκ.
μεχρι να περασει βερα
παντα ελπιζεις σ ασπρη μερα.
ενα παλιο ρητο που σκεφτηκα πριν 10 δευτερολεπτα.
Καλα, οπως και να χει, δεν ενδιαφερομαι για ονλαιν γνωριμιες.