πρεπει να εφαγα το χειροτερο βρωμικο των τελ. ετων
δελτα φαληρου λεμε=δελτα θανατου
το λουκανικο πρεπει να ηταν φτιαγμενο απο αλογο που ξεμεινε στους σταυλους του ιπποδρομου:puke:
Printable View
πρεπει να εφαγα το χειροτερο βρωμικο των τελ. ετων
δελτα φαληρου λεμε=δελτα θανατου
το λουκανικο πρεπει να ηταν φτιαγμενο απο αλογο που ξεμεινε στους σταυλους του ιπποδρομου:puke:
παρολα αυτα και για εναν περιεργα-ανδρικο-ισως λογο
ειμαι σιγουρος οτι εγλυψες και την χαρτοπετσετα!:pink::twisted::headbang:
σήμερα είχα τη χαρά της πρώτης μου παραίτησης.
αν και μέσα μου έτρεμα, την έβγαλα μια χαρά δεδομένων των συνθηκών.
αμνίζιακ, πώς νιώθεις που δε θα το ζήσεις ποτέ αυτό;;!
ζηλεύω
καλά, παρασκευή φεύγω από εδώ, δευτέρα λογικά ξεκινάω αλλού, δεν είναι και ότι έπιασα το λαχείο και δε θα ξαναδουλέψω ποτέ.
φαντάζομαι μονάχα την ευχαρίστηση που ένιωσες όταν είπες "παραιτούμαι"
kai to na pairneis auksisi kathe fora pou les ti leksi kalo einai
το συγκλονιστικό κουσκους είναι ότι βρήκα δουλειά αλλού, με καλύτερα λεφτά και όπου θα κάνω κάτι σε αντίθεση με το να δουλεύω 3,56 λεπτά τη μέρα και μετά να χαζεύω παράλογα στο ιντερμπλαγκ.
το αφεντικό ήρεμα το πήρε, έκρυψε τη λύπη και τον πόνο πίσω από ένα προσωπείο ψυχραιμίας.
επίσης, δική σας δεν είναι η δουλειά ή έχω καταλάβει λάθος; να ξέρω άμα θα λέω στις φίλες μου δηλαδή ότι είσαι κελεπούρι.
Good luck!
Amnisiac prepei na einai apeirws pio duskolo na peis paraitoumai ston patera sou apo kapoion pou einai ksenos.
Λοιπόν. Άκου το πλήρες στόρυ μιας και έχω χρόνο. Η εταιρεία αποτελείται από καμιά 300αριά ορκωτούς οι οποίοι είναι μέτοχοι. Σε αυτούς "ανήκει" ας πούμε. Αν κάποιος πάρει το βαθμό του ορκωτού θα πρέπει να γίνει μέτοχος στην εταιρεία για να έχει δικαίωμα υπογραφής με τη σφραγίδα της εταιρείας, αλλιώς είτε θα δουλεύει για άλλο ορκωτό είτε θα φύγει φαντάζομαι. Οι μέτοχοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι υπόλοιποι (ασκούμενοι/δόκιμοι/επίκουροι/ορκωτοί που δεν είναι μέτοχοι) είμαστε μισθωτοί. Το οποίο είναι σχετικό, γιατί ναι μεν μας πληρώνει η εταιρεία, αλλά από τα λεφτά που βγάζει από τον ορκωτό που μας έχει στο "γραφείο" του. Από τον πατέρα μου στην προκειμένη.
Με πιο απλά λόγια, δεν είναι ακριβώς δική μας δουλειά αλλά δεν έχουμε κανέναν πάνω απ'το κεφάλι μας.
Τώρα το αν είναι γαμάτο να δουλεύεις με πατέρα/αδερφό είναι συζητήσιμο.
Αυτά.
Α, μη πεις στις φίλες σου τίποτα για κελεπούρια, θα δουν τα ΜΑΓΟΥΛΑ μου και θα σε βρίζουν!!!1
επιστροφη, φτυνω αιμα και νιωθω μποξερ, τεραστιος, μονο καθε 12 ωρες αντιβιωση!! παει κι ο προεκλογικος αγωνας!
για να με κανετε να νιωσω καλυτερα ποιος μπορει να μου βρει αυτο σε μεγαλυτερη αναλυση???
http://www.southern.net/southern/ban...2002_r1_c1.gif
Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα έχω πάει σε Λάρσα - Βόλο - Φάρσαλα - Αθήνα - Πάτρα - Ιερά Χώματα. Αν έχει πρόβλημα ο σέρβερ να δίνετε σε μένα τα ποστς σας.
θεσσαλονίκη; έχω ένα δώρο για ντράγκονλορντ.