Τα βλεπει κανεις αυτα που βαζει ο Mormengil? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα παντως. Ειναι κατι σαν το βιντεακι που "αποδεικνυει" οτι τα star wars prequels ειναι κακες ταινιες? Ή χειροτερο?
Printable View
Τα βλεπει κανεις αυτα που βαζει ο Mormengil? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα παντως. Ειναι κατι σαν το βιντεακι που "αποδεικνυει" οτι τα star wars prequels ειναι κακες ταινιες? Ή χειροτερο?
Όχι, μια χαρά τα λέει ο τύπος, δεν τρολάρει, δεν flamάρει. Είναι και γνώστης των βιβλίων, αλλά κυρίως αναφέρεται και υπενθυμίζει πράγματα από τις προηγούμενες σεζόν και κάνει κάποια προσωπικά σπέκουλα κατά περιπτώσεις.
Εδώ δεν βλέπουμε την σειρά τα βιντεάκια που επεξηγούν την σειρά θα δούμε;
νομίζω οτι ο μόρμενγκιλ περιμένει το episode explained βιντεάκι της βδομάδας, περισσότερο από το ίδιο το episode.
πάντως σε γενικές γραμμές καλά τα λέει
Το episode ή το video;
απο αναλυσεις GoT, μονο Ozzy Man Reviews
Δεν ξέρω κατά πόσο ίσχυει ,άλλα κάπου πήρε το μάτι μου πως leakαραν όλα τα εναπομείναντα επεισόδια της σεζόν...
Edit:με ένα σύντομο ψάξιμο,μάλλον πρόκειται για ράδιο αρβύλα(ευτυχώς)
τα βρηκα, δεν κατεβασα ακομη να τσεκαρω.
εντιτ: οντως μουφα
Δευτερο συνεχομενο "προπαρασκευαστικο" επεισοδιο, περιμενουμε να γινουν τιποτα ενδιαφεροντα πραγματα στα 3 τελευταια... περισσοτερο η σκηνη με τον Blackfish μου αρεσε προσωπικα.
Spoiler
McShane :pink:
βαρετό επεισόδιο. από το τρεηλερ του επομενου τουλάχιστον φαίνεται ότι θα γινει της πουτάνας.
Wow, really? Nomizw oti mou arese perissotero apo ola ths season so far.