ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ
Printable View
Είχα ξεχάσει πόσο πονάνε οι φρονιμίτες :?
τι τρεξιμο ρε πουστημ αυτη τη βδομαδα! απ'τη σχολη μας συλλαβανε εναν κυπριο (να μαστε και ον τοπικ)! ενω η μυτη απ΄τα δακρυγονα ακομα να ηρεμησει απο τη κυριακη. πλας ενας πονος στο στηθος στο υψος της καρδιας, πρωτη φορα ενοιωσα οντως κωλογερος στη γενικη συνελευση και καθισα στον κωλο μου. ηρθε η ωρα να αποσυρθω, τσαι και συμπαθειο λογοτεχνικες βραδιες κοκκινιστο με κονιακ συνοδεια τζαζ!
Πηγα μια βολτα στην βιβλιοθηκη να δανειστω κανα ταινιακι και κανα βιβλιαρακι, αλλα εσκασα πανω στα σιντια. και λεω να τσεκαρω τι εχει η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ μπας και βρω τιποτα να δανειστω. ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ:
Dokken - lightning strikes again
The 69eyes - wasting the dawn
Darkthrone - dark thrones and black flags
Ειχε και αλλα...αλλα αλλη φορα...
οχι αυτινα...την αλλη κυριακη ειμαι καλεσμενος σε καζανι χουντικων...κανονικα πατακος και παπαδοπουλας σε καδρα κλπ
εντωμεταξυ εκει βραζουν και κομμουνισται και γινετε κολασις
να αναμενετε βινδεα ψυχεδελικα
Ξεπέρασα τον εαυτό μου. Σήμερα πόζαρα σε πικ μαζί με παιδάκια. Το ξέρω, χεστήκατε, αλλά δν με νοιάζει. X-)
το προβλημα ηταν τα παιδακια? γιατι το ποζαρισμα σε πικ του εχεις ξανακανει :D
Τις τελευταίες 15 ώρες έδωσα Αστικό, Εμπορικό, Εταιρικό και Πτωχευτικό Δίκαιο, χου γουοντς του τατς μι. Την Τρίτη το πρόγραμμα έχει 3 μαθήματα σε 6 ώρες (συνεχόμενα). Δεν πρέπει να έχω ξαναπιεί τόσο καφέ στη ζωή μου για να την παλέψω. Τρεμούλιασμα χεριών και Converge.
ΜΟΥΝΑΡΕΣ!
39.5 ακατέβατο απο χθες το μεσημέρι; Γαμιέστε πουσταράδες.
Εχει τοσο γαμωκρυο εδω περα που πραγματικα προβλεπεται να περναω το 95% του χρονου μου μεσα στο σπιτι τις 40 ημερες που εχω winter break γιατι αλλιως δε βλεπω να επιζω. ΓΑΜΙΕΤΑΙ σας λεω, και υγρασια μαζι. ΒΑΝ WINTER γαμωτο.
και χρονια πολλα ε!
Στην βιβλιοθηκη της γειτονιας μου...στην Κοπενχαγη.
Δεν υπαρχει αντιστοιχη ελληνικη φραση που να σημαινει ακριβως αυτο, οποτε βουλωσε το γιατι εκανα μιαμιση ωρα να γυρισω με τα διαφορα SUBWAY μεχρι το σπιτι μου στις 4 το πρωι λογω των διαφορων CONSTRUCTION WORKS που εκαναν κλασικα οπως καθε WEEKEND και δεν το εχω σε πολυ να σε αρχισω στα αμερικανικα γαμωσταυριδια YOU FUCKING JEWISH PIECE OF SHIT.
pote tha pethaneis me to kalo?
Ο ηλεκτρικός από Πειραιά μέχρι Κάτω Πατήσια δουλεύει κανονικά ή κάνουν τίποτα έργα;
θαθελες,
κομμενος ταυρο-φαληρο
Φακ. Θενξ
Ελπίζω να αποκατασταθεί 16/12 που έλεγαν γιατί τον πίνουμε άγρια σε καθημερινή βάση. Διπλάσια ώρα σε δρομολόγια γαμώ το 040 :( Έχετε κανένα update;
Τρελή πούτσα αυτό το πράγμα. Άντε να πα να φύγουμε απο αθήνα. Υπάρχουν φήμες οτι θα συνεχιστούν και μετά τις γιορτές..
Πού βρήκαν;
Dythor, δεν ειναι καθε ποστ με χωσιμο κοπια ικονοκλαστ ε.
Εχω τρελο πονοκεφαλο και απειρο διαβασμα, σκατα. Θα κατσω να δω καμια ταινια πρωτα.
File H. den sepxiasa :(
εχει μπλεξει σε σπειρα.... με σπουργιτια.
http://www.metro.co.uk/news/805430-l...udent-tom-reid
αδριάντα ΤΩΡΑ.