νομίζω ότι είχε δώσει κάποια χρήματα, τέσπα, αν θέλουν να γίνει βρίσκεται άκρη αν και του Βγενόπουλου μου φαίνεται λίγο λαικίστικο
Printable View
νομίζω ότι είχε δώσει κάποια χρήματα, τέσπα, αν θέλουν να γίνει βρίσκεται άκρη αν και του Βγενόπουλου μου φαίνεται λίγο λαικίστικο
elpizw na mh dwsoun 2ek e gia ton cleyton, siga ton paixth gia na tou dwseis tosa lefta kai 4 paixtes.
An o Cardoso paei ston osfp lupamai tous antipalous tou podosfairistes...
λενε πως εκλεισε ο βαλβερδε
αν δεν βγαλει ανακοινωση η παε δεν πιστευω τιποτα
Γιατί, θα φας απογοήτευση έτσι και τον χάσουμε; Σ'αυτή τη φάση ουδείς ξέρει τι θα μας ξημερώσει, όποιο όνομα και να έρθει.
οχι γιατι θα χασουμε τον συγκεκριμενο
αλλα γιατι μετα θα πρεπει να περασει καμοια βδομαδα ακομα για τον επομενο κτλ κτλ
Αφηστε τον προεδρα να κανει τη δουλεια του, αυτος ξερει :!:
Ανακοίνωση (28/05/2008 12:44)
Ποδόσφαιρο/Ανακοίνωση
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε.
-----
Ελα και συ. Χεχ.
Εμεις θα δειξουμε υπομονη για φετος αν ειναι να παιχτει ποδοσφαιρο.
ο αλλος?
καλή κίνηση ακούγεται ο Βάσκος. το θέμα είναι να μην τον διώξει και αυτόν στα μισά της σεζόν για τον χψ λόγο. και να πάρουμε και κανα παίχτη, ε?
Quote:
Originally Posted by Scarbaf
o valverde htan h prwth h h deuterh epilogh tou nikolaidh kai tou ivic otan phrame ton ferrer, o allos htan o piel ths lille. Oxi oti exei kai kamia shmasia dld alla kanw mia epidei3h gnwsewn kai mnhmhs
Του δινω μεχρι 15 Δεκεμβριου, τον πουλο μετα.
oxi sta genethlia mouuuuuuuuuuuuQuote:
Originally Posted by FANTASMA
Apesure to AEK to endiaferon gia ton Clayton :( :( :(
Koutsoi, straboi ston Agio Pana8-elehmwna.. :(
Ektos an mas swsei to gayrwni..
χαχ, απ τον ολυμπιακο η λαρισα ζητησε 1,8 εκατομ. ευρω για τον Κλεητον, και απο κει και περα τον Μητρογλου και τον Κυριακο Παπαδοπουλο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ για μεταγραφη απλα ο Ολυμπιακος θα μπορουσε μετα τα 2 χρονια να τους παρει πληρωνοντας απλα οσα τους ειχε δωσει 2 χρονια η Λαρισα.
Ο Πηλαδακης η εχει πραγματικα υποσχεθει τον παικτη στον παο η παιρνει ναρκωτικα. το ενα δεν αποκλειει το αλλο.
:)