Ας αφησουμε το πολιτικο πλαισιο για λιγο. Τυποι που κανουν τη φαση τους στις πλατες απροστατευτων ανθρωπων τη στιγμη που οι ιδιοι ειναι προστατευμενοι μεχρι τα φρυδια ειναι θρασυδειλες κοτες, τελος.
Printable View
Ας αφησουμε το πολιτικο πλαισιο για λιγο. Τυποι που κανουν τη φαση τους στις πλατες απροστατευτων ανθρωπων τη στιγμη που οι ιδιοι ειναι προστατευμενοι μεχρι τα φρυδια ειναι θρασυδειλες κοτες, τελος.
Είπα ότι θα ψηφιστεί και δεν θα είναι κανείς έξω απ'τη βουλή. Χρειαζόταν ικανότητα ανάγνωσης και κατανόησης που η ιντερνετική περσόνα σου δε διαθέτει, από κοντά μια χαρά τα λέμε, όταν τα λέμε.
Να, ας το κάνω και κβουότ να πούμε:
"Ελάχιστος κόσμος απ'έξω" = ελληναράδικος διχασμός, προβοκάτσιες, τηλεοπτική επανάσταση ΠΑΜΕ, φαγωμάρα και γενικά καμιά ελπίδα.
"Πολυνομοσχέδιο" = η αφορμή και το αίτημα της διήμερης απεργίας. Το ποιο είναι το αίτημα καθορίζει το αποτέλεσμα μιας ενέργειας, αν είναι θετικό ή αρνητικό. Στοιχειώδης λογική.
Στ'αρχίδια μας αν κατεβαίνεις εσύ για τη ζύμωση ή για να πιεις καφέ στο έβερεστ. Και κατ'επέκτασιν η μπουρδολογική περιαυτολογία του ποστ σου. Αυτά.
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lt...o1_r26_500.gif
δεν είναι αρκετός ο διχασμός βασικά, θέλει κιάλλο ακόμα
Παραθετω την αποψη ενος γνωστου
Spoiler
αυτήν την άποψη την ασπάζεσαι κιόλας? αν ναι, γράψε τα δικά σου, αν όχι σταρχίδια μας τι λέει ο καθένας στο ιντερνετ.
Δεν την διάβασα γιατί διαβάζοντας τις τελευταίες 2 γραμμές με έπιασε , ένα πως το λένε .... χάχανο ...ας κόψει τα οιστρογόνα "ο φίλος σου "
Ναι συμφωνω με το πως το βλεπει και δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειναι εγκυρη αποψη ? Εκτος αν πιστευεις οτι τα βγαζει απο το μυαλο του/γραφει ψεμματα ξερω γω. Επισης λιγο αναποδο σε βρισκω, διαβασες πρωτα το ΥΓ δεν σου αρεσε και δεν το διαβασες?
Μιλάει για τη στάση της αναρχίας απ' αρχής χρόνου έως σήμερα, δε μιλάει μόνο για τα προχθεσινά. Όσο αυταρχική είναι η στάση του ΚΚΕ όταν κλείνει τον δρόμο στους υπόλοιπους διαδηλωτές άλλο τόσο είναι και των μαύρων όταν βγαίνουν από φοιτητικά μπλοκ για να κατεβάσουν βιτρίνες ή όταν εκφυλίζουν πάντα και με μαθηματική ακρίβεια ΚΑΘΕ πορεία σε πετρίδια με τους μπάτσους. ΟΛΟΙ όσοι κατεβαίνουν σε πορείες μείον των μαύρων, δηλαδή ΟΛΟΙ μείον 500 ατόμων, κατεβαίνουν για να διαμαρτυρηθούν με άλλα μέσα και όχι με πετρίδια και κατεβασμένες βιτρίνες. Αυτό εσύ πες το πολιτική ανωριμότητα, πες το όπως θες, παραμένει γεγονός και το να επιβάλεις τις δικές σου μορφές στην πλάτη της συντριπτικής πλειοψηφίας είναι το ίδιο και χειρότερο με τα καραγκιοζιλίκια του ΠΑΜΕ προχθές.
Τα ίδια σκατά είστε, μην έχεις καμιά αμφιβολία.
δεν μπήκα στην διαδικασία , και δεν έχω λόγο να μην πιστέψω κανέναν.
Αν ήταν δικά σου λόγια 99% θα το διάβαζα αλλά
ε, εντάξει και το 15λεπτό κλάμα , τι να κάνω ίσως είμαι σκληρόπετσος αλλά με αποθάρρυνε πλήρωςQuote:
Παραθετω την αποψη ενος γνωστου
Κοιτα μπορω να γραψω διαφορα αλλα εγω δεν ημουν εκει για να εχω ολοκληρωμενη αποψη του σκηνικου.
Τεσπα, επιλογη σου να το διαβασεις ή οχι, δεν ειναι και κανα μακρυναρι αλλα τεσπα
να επισημανω πως οι εποχες εχουν αλλαξει και ο κοσμος σε μεγαλο βαθμο πλεον εχει διαθεση για συγκρουση. αν καποιος που κατεβαινει ισως και για πρωτη φορα οποτε κατεβαινει, πιστευει οτι με το να κατσει και να μουτζωνει να γκρινιαζει και να βριζει θα καταφερει αλλαγες δυστηχως δεν γινεται. το προσωπο του κοινωνικου κρατους εχει πεσει και δεν σηκωνεται με τιποτα, ειναι αμετανοητο δεν χαριζει τιποτα πλεον! το θεμα ειναι να δωσουμε τοπο και τροπο στην οργη η οποια διαμορφωνεται απο τον κοσμο που κατεβαινει στον δρομο.και οσο για τους "μαυρους" που βγαινουν απο τα μπλοκ των φοιτητων η των οποιωνδηποτε ειναι και αυτοι φοιτητες εργαζομενοι ανεργοι κ.λ.π. εγω δεν επιβαλω τιποτα σε κανεναν, οι πορειες και τα καλεσματα αφορουν ενα μεγαλο κομματι της κοινωνιας το οποιο επιλεγει πως θα ανταπεξελθει σε αυτα με τον λογο του και τις πραξεις του.
το 90/91 με τις μαθητικες φοιτητικες καταληψεις αποσυρση του νομοσχεδιου, το 06/07 με τα φοιτητικα παγωμα του νομοσχεδιου για το εκπαιδευτικο, ο δεκεμβρης του 8 που ισως το πραγμα ξεφυγε κιολας καταφερε να κατεβασει κοσμο κατω, να τον γαλουχησει σε διαφορες πρακτικες και σκεψεις.
ακομα και το συνταγμα που ηταν ειρηνικο γενικα αφησε μια παρακαταθηκη πισω του και ειδε και αλλος κοσμος απο που ασκεται αυτη η περιβοητη βια, οταν γινοντουσαν πεσιματα απο τους ματαδες στον κοσμο που τους εβριζε και τους πεταγε μπουκαλακια με νερο!
δεν εχω φετιχ με την βια, αν ο κοσμος σταματησει να γκρινιαζει και βρει τροπους να πιεσει και να κερδισει πραγματα, οπως με στασεις πληρωμων, κ.λ.π.
το θεμα ειναι οτι πολυς κοσμος ειναι ακομα κλεισμενος στο καβουκι και δεν βγαινει απο αυτο. για τις συγκεκριμενες χρονικες συγκυριες αν δεν υπαρχει μια ουσιαστικη αντιδραση ειμαστε χαμενοι.