-
Αν εξαιρέσεις την στάχτη (που είναι ανάλογα το πόσο το ανάβεις), δεν χρειάζεται καθάρισμα (και η καμινάδα, αλλά ανά αρκετά χρόνια-πάλι ανάλογα με το αναμα).
Το να μην τραβάει τρελά, είναι κάτι πολύ συχνό, το να μην τραβάει καθόλου (αν λες κυριολεκτικά ότι ξαναβάψατε το σπίτι) είναι πρόβλημα προφανώς.
Αν το θέλετε φυσικά, κοιτάξτε την καμινάδα μηπως υπάρχει κάτι που την έχει βουλώσει, όπως είπε και ο μινμιν.
Τέλος, αν απλά δεν τραβάει πολύ, τότε είτε σκάτε κάποιο παράθυρο λίγο(σε φάση 1 δαχτυλο) ώστε να κάνει ρεύμα και να τραβάει καλύτερα, είτε βάζετε "καπέλο" (δεν ξέρω πως σκατά το λένε) στην καμινάδα και θα τραβάει καλύτερα.
Τέλος αν εξαιρέσεις κάποια τζάκια (ενεργειακά αλλά και κάποια άλλα) που κάνουν τρελή δουλειά στο να ζεσταίνουν τον χώρο, το τζάκι είναι περισσότερο για ζέστη γύρω από αυτό και για την απόλαυση.
-
η για να ψηνεις λουκανικα καστανα και πατατες :p
-
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
FIXXXER
Αυτο παει στο ΜΛΡ
so 500 b.c
-
Μλκ σοβαρα, αν εισαι μιζερος που γινεσαι 30, τι θα κανεις στα 50 σου? Μια χαρα ηλικια ειναι, εγω την απολαμβανω.
-
δεν ειμαι μιζερος , αλλα εφυγε η εποχη της μη κρισης και της ... ελα μωρε θα δουμε τι θα κανουμε κατσε να τα σπασουμε τωρα που μαστε νεοι :P. τωρα δουλεια κριση και μαλακιες.
-
Αυτό που γράφεις δε πάει ηλικιακά. Αν πάει όμως, ίσως πρέπει να αλλάξεις κάτι στο τρόπο που βλέπεις τα πράματα...
-
για τον μεσο ορο που παντρευεται γυρω στα 30 , μενει μονος του γυρω στα 30, κυνηγαει καριερα γυρω στα 30 , οι φιλοι του παντρευονται γυρω στα 30... τελειωνει τις σπουδες του που τις πληρωναν οι γονεις γυρω στα 30 ισχυει. Προφανως υπαρχουν και οι εξαιρεσεις . Αλλα η ρεμαλιαση η σωστη γινεται στα 20s.
-
καλα γυρω στα 30 πολλοι εχουν κανει ηδη καριερα, οκ και εμενα με πιανει αυτη η μιζερια του κοντευω 30 και δεν εχω καταφερει κατι και οι καταστασεις τα εκαναν ακομα χειροτερα τα πραγματα
-
εμενα δεν με πολυ ενδιαφερει που δεν εχω καταφερει κατι οτι ειναι να γινει θα γινει ξερω γω :P ... με ενδιαφερει που δεν θα μπορω να κανω τριμηνες διακοπες προ κρισης με τεραστια παρεα (και οχι σπαστικα ζευγαρακια) και με σπονσορα :cry:
-
φανταζομαι οσοι μουτζωσαν , στα 20 τους να μη πηγαιναν διακοπες μακρας διαρκειας και να λιωναν στο πυλοφορι και στο μυστρι , αν ναι τους δινω απειρο ρισπεκτ.
-
-
αγγιξα ευαισθητες χορδες κρουξ?
εντιτ- παντως ετσι οπως ακουγεται αυτο που εγραψα , και καταλαβα οτι το εκλαβατε και ολοι , και γω αν μπορουσα θα με μουτζωνα .