kai telika??
Printable View
kai telika??
Kυριλέ, δεν υπάρχει πρόβλημα. :)
Οι αναπτήρες κείτονται ακόμα στο πάτωμα βέβαια, δεν έχω σηκωθεί από την πολυθρόνα ακόμα. :Ρ
itan megalo to sok, katalavenw.
otan siko8eis, psisou na mou fereis ke ena tasaki giati ayto to pragma me ta apotsigara ke to mpoukali tis mpiras exei ginei mpliax
Xoχοχο. Τα καλά του να μην καπνίζεις. Δεν έχεις, να τραβάς τέτοιο ζόρι με τασάκια/άδεια μπουκάλια μπύρας με νερό, που μποχιάζουν (sic) ανελέητα. :)
mpoukali mpiras me mpira..
ine edw apo x8es pou den tin ipie i fili mou
Ένας φίλος έχει ένα κουτί Caprice με νερό, στο οποίο πρέπει να έχει ρίξει 2-3 πακέτα τσιγάρα και όταν το ανοίγει, βρωμάει ξέρωγω όλο το τετράγωνο.
o filos sou ine vromiaris, pes toy ek merous mou.
emena vasika to tasaki mou ;i efige apo mono tou
;i to exei kavatzwsei se kana sirtari i sis pou ka8otan prin
Και γαμώ και τους μετασεισμούς.
ton niwsame k athina.
edit:
απο in.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,4 Ρίχτερ νότια της Πάτρας
Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι
Πάτρα
Τελευταία ενημέρωση 04/02/08 23:10 Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 22:25 της Δευτέρας στην Πάτρα. Από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών ανακοινώθηκε ότι η δόνηση ήταν εντάσεως 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή της Χαλανδρίτσας και περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Πάτρας.
Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία.
Σύμφωνα με τους σεισμολόγους το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 155χλμ. νοτιοδυτικά της Αθήνας, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός λόγω του μικρού εστιακού βάθους.
Οι πρώτες πληροφορίες δεν αναφέρουν θύματα ούτε υλικές ζημιές.
Υπενθυμίζεται ότι στις 02.03 τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής είχε καταγραφεί σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο την ίδια περιοχή.
k bonus:
Ο χρήστης argyri λέει:
kleinei sinexeia o ilithios o pc
Ο χρήστης argyri λέει:
to eixe provlepsei o varotsos to seismo afto
Ο χρήστης argyri λέει:
kai ti mera pou tha ginotan
nomizw tha pethanw
:|
Ισχύει.Quote:
Originally Posted by pixies451
Μεταξουργείο/Περιστέρι/Μαρούσι/Γλυφάδα δεν κατάλαβαν τίποτα..
Η pixies πως τον κατάλαβε στον Πειραιά..? :?
Καλύτερα πάντως.. γαμημένη φοβία.. :fear:
εμενα ο πατερας μου ερχετε στο δωματιο χτες και μου λεει ... θα γινει μεγαλος σεισμος!!! :rofl: :rofl: :rofl: :shock: :rofl: :rofl: :rofl: :P
eprepe na to perimenateQuote:
Originally Posted by Mitsmann
μήπως μπορεί να μας πει αν θα γίνει κι άλλος μπας και πάμε για ύπνο καμιαώρα.Quote:
Originally Posted by freak brother
[quote=freezing_moon]μήπως μπορεί να μας πει αν θα γίνει κι άλλος μπας και πάμε για ύπνο καμιαώρα.[/quote:znhv1iuk]Quote:
Originally Posted by "freak brother":znhv1iuk
μπηκε στο δωματιο και με ρωτησε αν εχω προχειρο φακο διπλα μου.
:fear: