έλα μωρέ ΦΑΝΤΑΖΜΑ
είπε ο Ηβιβελος? ότι ο ήχος δεν μεταδίδεται στο διάστημα κ με ήρθε αμέσως το punchline "In Space No One Can Hear You Scream"
Printable View
έλα μωρέ ΦΑΝΤΑΖΜΑ
είπε ο Ηβιβελος? ότι ο ήχος δεν μεταδίδεται στο διάστημα κ με ήρθε αμέσως το punchline "In Space No One Can Hear You Scream"
αναρωτιέμαι είμαι ο μόνος που πιστεύει οτι αυτό το τραγούδι έχει τρόμερη μελωδία; http://www.youtube.com/watch?v=MYvclm4Ug4s
Όχι φυσικά. Με καμία ντροπή στηρίζουμε.
Quote:
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ
Όσο ασχολούνται όλοι με ΜΑΚΗ-ΛΑΚΗ-ΘΕΜΟ-ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ και λοιπούς ,
η κυβέρνηση και τα media
στέλνουν στον Καιάδα την αλήθεια.
Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα,
όταν έβγαλε στήν φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και
παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικόσώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι"μεσάζοντες") σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο
Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των
παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή
φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη "Embedding disabled by
request").
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw
Η γαλλική αστυνομία ανακοίνωσε το πέρασμα 70.000 υπολογιστών, που υπάρχουν στις διάφορες υπηρεσίες της, από το λειτουργικό σύστημα Windows XP σε Ubuntu. Η μετάβαση σε Ubuntu κρίθηκε πιο οικονομική από την αντίστοιχη σε Vista. Σύμφωνα με τους Γάλλους, τρεις ήταν οι πιο σημαντικοί λόγοι, οι οποίοι συντέλεσαν στην απόφαση αυτή :
α) Η απεξάρτηση της υπηρεσίας από μία εταιρεία και συγκεκριμένα τη Microsoft.
β) Η δυνατότητα πλήρους ελέγχου και διαμόρφωσης του λειτουργικού συστήματος.
γ) Η εξοικονόμηση πόρων. Υπολογίζεται ότι θα εξοικονομηθούν έως και 7 εκατομμύρια € το χρόνο σε σχέση με τη μετάβαση σε Vista.
ΜΗΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΑΤΣΟΝΙΑ ΕΙΚΟΝΟΚΛΑΑΑΣΤ;;;;
καταπληκτικό αορ. μόνο στο ρεφρεν όμως.Quote:
Originally Posted by Mostos
vasika den 3erw apo melodia, alla exei gamw tous stixous.
8a to valw sta drafts sms gia tin epomeni fora pou 8a exw piei+8a 8imi8w kamia proin.
?Quote:
Originally Posted by Veinsaw
ικονοχλάτς πότε θα πάμε για καφέ να μου αναλύσεις εσύ τα κομμουνιστικά σου κι εγώ τα Πλατωνικά δημοκρατικά μου?
ο πλάτωνας δεν πίστευε στην αριστοκρατεία (με την πλατωνική έννοια του σοφού οχι την συνηθισμένη);
Ο Πλάτωνας πίστευε στους διακριτούς.
Ε ναι μωρε, αλλα ειδες και τι ωρα ποσταρα?Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Ποιος ειναι χειροτερος, εγω που ποσταρα στις 8 το πρωι με λιωμενο ζελε 88χρονου αντι για μυαλο ή μηπως ο Σπιριτκρασερ που οχι μονο υπεθεσε οτι την ποσταρες επειδη ειδες την ταινια, αλλα συναμα εγραψε και πιπες για το αλιεν 4 που γαμαει?
ο πλατωνας ηταν γκεηQuote:
Originally Posted by dead in magazines
Mε κάθε επιφύλαξη επειδή έχει περάσει καιρός: η τελεία πολιτεία του πλατονα προβλέπει ταξικό σύστημα το οποίο ενώ θεωρητικά δεν αποκλείει την ταξική κινητικότητα, ενισχύεται από ότι θυμάμαι από την τάση των αυτών που ανήκουν στις τάξεις τους να θέλουν να ανήκουν εκεί (δηλαδή τείνουν οι ιερείς να είναι ιερείς από την φύση τους και οι πολεμιστές πολεμιστές και οι πλέμπα πλέμπα, όλοι ευτυχισμένοι) , κάτι το οποίο δεν είναι περίεργο για έναν ιδεαλιστή αλλά είναι αρκετά απαράδεκτο σαν πολιτική θεωρία.Quote:
Originally Posted by Mostos
Ο Αλκιβιάδης ήταν γκέι!