Cowboys From Hell – Pantera
:dfinger:
Printable View
Troll-αρισμα μεν αλλα το γελιο του το βγαλε, δε λέω.
http://www.bluearena.gr/index.php?op...ies&Itemid=116Quote:
Γαμήλιο ταξίδι με τον... Ηρακλή της Ισπανίας PDF Εκτύπωση E-mail
Ροπαλιές
13/09/10 13:49 Επιμέλεια: BLUEARENA
Την ίδια περίπου στιγμή που ο Ηρακλής "τσιμπούσε" τον βαθμό της ισοπαλίας στο Περιστέρι, ο... Ηρακλής της Ισπανίας έφευγε με το τρίποντο από το Καμπ Νου, στη μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων μηνών στο ισπανικό πρωτάθλημα. Με δύο γκολ του Βαλντές, η Χέρκουλες επικράτησε της Μπαρτσελόνα.
Στο γήπεδο βρέθηκε ο φίλος του Ηρακλή, Γιώργος Χατζηνικολάου, ο οποίος συνδύασε το γαμήλιο ταξίδι, με ποδοσφαιρικό αγώνα. Μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς και τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε.
"Το περασμένο Σάββατο δεν μπόρεσα να βρεθώ στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας στο Περιστέρι λόγω γαμήλιου ταξιδιού στην Βαρκελώνη. Για καλή μου τύχη όμως την ίδια μέρα έπαιζε Barcelona-Hercules. Βρέθηκα λοιπόν στο κατάμεστο camp nou για να παρακολουθήσω τον αγώνα στον οποίο η Hercules πάτησε στην κυριολεξία την μεγάλη Barca. Στο γήπεδο υπήρχαν πάνω από 90.000 φίλαθλοι της Barcelona το οποίο παρόλα αυτά θύμιζε εκκλησία. Υπήρχαν όμως και περίπου 500 οπαδοί της Hercules. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα στο γήπεδο ακουγόταν μόνο οι οπαδοί της Hercules!!! φέρνοντας στο νού μου το 90' λεπτά φωνής της Αυτόνομης. Οι άνθρωποι έχουν την ίδια τρέλα με εμάς. Τελικά όντως η ιδέα του Ηρακλή είναι κάτι το μαγικό, κάτι το μοναδικό το οποίο μόνο εμείς που αγαπάμε αυτή την ομάδα μπορούμε να συλλάβουμε. Την ώρα που η Hercules έκανε το 0-2 πληροφορήθηκα και το γκόλ του Σολτάνι. Η χαρά μου απερίγραπτη!!! Μοναδική εμπειρία. Εύχομαι και στην Ηρακλάρα μας ανάλογες νίκες φέτος. Και στο γήπεδο και στην κερκίδα. Γιατί με αυτόν τον κόσμο μπορούμε. Σας στέλνω και σχετικές φωτογραφίες.
Χίλια χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ!!!"
«Υπάρχουν στιγμές που ο επαγγελματικός αθλητισμός αφήνει τη θέση του σε ανθρώπους που, πραγματικά, θα πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι διοικούντες στον Κολοσσό Ρόδου που αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την περίπτωση του αθλητή Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό, κατόπιν τροχαίου ατυχήματος.
Η ΚΑΕ Κολοσσός, παρά το γεγονός πως ο καλαθοσφαιριστής θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του, αποδεικνύοντας πως αποτελεί ένα στολίδι του ελληνικού μπάσκετ.
Ένα στολίδι ήθους και κοινωνικής ευαισθησίας που δείχνει τον δρόμο για το πως τούτες τις ημέρες πέραν του στυγνού επαγγελματία, υπάρχει και ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ».
Ο Κολοσσός είναι η πιο συμπαθής ομάδα που έχει περάσει από την Α1 τα τελευταία 114 χρόνια νομίζω.
Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρούντι Φερνάντεθ όποτε και αν αποδεσμευτεί από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο Ισπανός γκαρντ, σύμφωνα με το «Gigantes del Basket», τα βρήκε σε όλα με τους πρωταθλητές Ευρώπης και όταν λύσει το συμβόλαιο του με τους Μπλέιζερς θα επιστρέψει στην «Γηραιά Ήπειρο» για λογαριασμό των «μπλαουγκράνα».
Είναι που είναι υπερφαβορί η Μπαρτσελόνα για τη φετινή Ευρωλίγκα, αν πάρει και Ρούντι απλά δεν τίθεται θέμα.
Μη τον αφήσετε ελεύθερο ρε μουνιά Μπλέιζερς.
και εμεις στο 3 εκτος απροοπτου θα την βγαλουμε με κεσελι-πελεκανο-παπανικολαου
και το 2011 με τον βασιλοπουλο(που θα εχει ξεχασει και το μπασκετ που δηθεν ηξερε)
Ήδη από πέρυσι ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα, καμία ομάδα φέτος δεν έχει ενισχυθεί σημαντικά, έχει το final 4 στην έδρα της και παίζει να πάρει και Ρούντι. Τι άλλο θες;
auto gia to f4 den to ksera.
eixa sto myalo mou apla oti efige polys laos apti barca.
genika pantws min to les, perimenw gauro apeirws pio sigkrotimeno kai "sinolo" apo persi, o zeles enisxy8ike arketa kai h cska pire vujosevic. kai o messina 2i xronia sti real me sergio rodriguez sti fasi.
Δεν ξέρω τι έγινε και γιατί έχασε το πρωτάθλημα, αλλά με τίποτα δε θεωρώ την Κάχα καλύτερη της Μπάρτσα (για πέρυσι). Στην Ευρωλίγκα έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε και γενικά ήταν η ομάδα που έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ. Με Ρούντι, φάιναλ φορ στην έδρα της και ήδη έτοιμη ομάδα δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον που μπορεί να την κοντράρει.
Και ναι οκ, μπάσκετ είναι, μπορεί στο φάιναλ φορ να βραχυκυκλώσει ή να βρεθεί άλλη ομάδα σε εξαιρετική μέρα, αλλά με τα τωρινά δεδομένα η λογική λέει ότι θα κάνει περίπατο.
Η ΤΣΣΚΑ μου δίνει την εντύπωση ομάδας που έχουν περάσει οι "μεγάλες" μέρες της, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι ανταγωνιστική, ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι θα είναι χειρότερος από φέτος, που ήδη ήταν κακός σε σχέση με παλιότερα, εμείς παραμένουμε μυστήριο γιατί υπάρχουν πολλά "αν" που δε γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθούν, η Μπάρτσα τα έχει όλα έτοιμα και απότι φαίνεται ενισχύεται και σημαντικά. Ε κάπως έτσι βγαίνουν τα φαβορί.
Daffy, απορω πως σου ξεφυγε:
Καταγγέλουν απόπειρα δωροδοκίας τα Τρίκαλα
Από τη δεύτερη αγωνιστική ξεκίνησαν οι «σκιές» στο πρωτάθλημα της Football League, με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Χρήστο Πουρή, να καταγγέλλει απόπειρα δωροδοκίας πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.
Συγκεκριμένα, ο Πουρής ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Πλεξίδα ότι κάποιος γνωστός του που κατοικεί στην Θήβα του πρόσφερε 30 χιλιάδες ευρώ, ώστε να έχει μειωμένη απόδοση στην αναμέτρηση με τους «πράσινους».
Ο πρόεδρος και ο τερματοφύλακας των Τρικάλων φρόντισαν να ενημερώσουν και την αστυνομία, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, εκτός από τα χρήματα υποσχέθηκε στον Πουρή και μεταγραφή σε ομάδα της Superleague.
http://sport24.gr/football/ellada/ko...kh.538970.html
είμαστε μαζί σου :dfinger:
POURI MOUNAKI TI GAMISES
Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Football League ο ιδιοκτήτης του Λεβαδειακού Γιάννης Κομπότης σε συζήτηση που είχε με τους δημοσιογράφους τόνισε: "Ήταν πολύ ερασιτεχνική η υπόθεση για να την κάνω εγώ"!
:touched::touched::touched::touched::touched:
Quote:
Αυτές είναι προσφορές. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση. Κάθε φίλαθλος του «Δικεφάλου του Βορρά» που είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας και θέλει να παρακολουθήσει τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και της Έλλης Κοκκίνου την 1η Οκτωβρίου στην PAOK Sports Arena θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο με 10% έκπτωση.
Σε 2 ώρες Ηλυσιακός-Αιγάλεω ε :touched:
εχουν αφηνιασει τοσο πολυ αμφοτεροι
που εχουν μπει ακομα και στο δικο μας φορουμ (παιζουμε ιδια ωρα στην καισαριανη) να μας τα πουν
ενδεικτικα παραθετω απο ενα σχολιο
Spoiler
τέτοιες ιστορίες άκουγα από τόσο δα παιδάκι και μου φαίνονταν από τότε γελοίες και μηδέν.Quote:
Επίσης να σέβεστε τις σχέσεις αλληλοεκτίμησης που είχαμε αναπτύξει Ιωνικοί και Αιγαλιώτες την προηγούμενη δεκαετία όταν τις παίζαμε και το βράδυ καβατζωνόμασταν σε σπίτια και τα πίναμε παρέα σαν μην ετρεχε μια.
να χαμε να λεγαμε προφανώς όλα αυτά
στα Ιλισσια απο ο,τι μαθαινω ειχε παρουσια Παναθηναϊκων, φωτοβολιδες, μολοτοφ κλπ καλουδια
ε Ιλισσια/Ζωγραφου πιο κλασσικες βαζελοφωλιες (εκτος απο πινκ ΕΡιτη)
τωρα τι ακριβως παιχτηκε σημερα δεν κατεχω
Χμ εγώ δεν μπόρεσα να πάω τελικά αλλά απ'ότι μου 'πε ένας που ήταν μέσα δεν έγιναν τόσο άσχημα όσο περίμεναν. Τώρα δεν ξέρω τι έγινε απ'έξω και Κατεχάκη αλλά πολύ πιθανό να ανέβηκαν οι του κλαμπ, και πέρυσι σε 2-3 του μπάσκετ είχαν γίνει παρόμοια.
Spoiler
Μπραβο στα 2 αδερφια. Νισαφι πια με τα πουστρακια που κανουν στην πλατη της ΕθνικηςQuote:
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τη νέα χρονιά αλλά και την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την Εθνική ομάδα: "Όχι μόνο θα τον μεταπείσουμε, αλλά θα τον πιέσουμε να επιστρέψει. Είναι τιμή να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στην Εθνική. Είναι υποχρέωση"
πραγματα που ουτε διαννοουνται να κανουν στους συλλογους τους.
Το οτι ειναι παικταρας και καλο παιδι (με καποιες εξαιρεσεις) ο Διαμαντιδης
δεν τον διαφοροποιει απο Γκεκες, Τζορβες κλπ
lol
Ειλικρινής απορία προς παοκς. Χθες, λέει, δεν ξεκίνησε κανένα ελληνάκι το ματς. Εμείς, οι κάτω της Λαμίας, έχουμε μάθει από τους καλούς δημοσιογράφους ότι όταν η ομαδάρα μας έχει πολλούς ξένους χάνεται η συναισθηματική σύνδεση του φιλάθλου με την ομάδα γιατί ως γνωστόν οι αλλοδαποί, δεν την πονάνε και δεν ματώνουν τη φανέλα και ο κόσμος δυσκολεύεται να δεθεί μαζί τους. Νιώθετε κάτι τέτοιο;
Αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, μακάρι να είχα μόνο ξένους στην ομάδα μου.
ξηγησου αν θες GG, με τι γελάς?
με την είδηση?
που ειπα ότι καλό παιδι γενικά ή που θεωρώ υποχρέωση των αθλητών να παίζουν
(μέχρι μια λογική ηλικία) στις εθνικές τους ομάδες?
για να μην το περιορίσω στον Διαμαντίδη, τα ίδια πίστευα και έλεγα το 1991 (όχι στο ER τοτε!)
που οι διεθνεις είχαν κάνει απεργία στην προετοιμασία της Εθνικής για το ευρωμπάσκετ της Ρώμης
και όχι στο πρωτάθλημα παρότι τα αιτήματά τους αφορούσαν συνολικά το ελληνικό μπάσκετ
με αποτέλεσμα όντας απροπόνητοι, να βγούμε 5οι έχοντας ομαδάρα
(Γιαννάκης, Γκάλης, Φάνης, Φασούλας, Παταβούκας, Παπαδάκος κλπ)
4mines ektos o lino
eykairia na fanei o sakellariou
etoimos einai kai se normal ilikia
παμε ενα ενα στα γρηγορα
ο Διαμαντιδης με εξαιρεση 2-3 περιστατικά μέσα σε ματς
θεωρείται γενικώς νομίζω καλό παλικαράκι, τώρα αν ξέρεις κάτι παραπάνω, ΟΚ, δεν επιμένω
δεν είπα εύγε στα αδέλφια που νοιάζονται για το καλό του ΕΛληνικού μπάσκετ
ειπα εύγε για την απόφασή τους να μεταπείσουν τον Διαμαντίδη, έχει διαφορά νομίζω
στο πιο σημαντικό όμως
καταρχάς να βγάλουμε από την μέση κουβέντες για πατρίδες, δεν το πάω εκεί, δεν με απασχολεί
η Εθνική ομάδα κάθε χώρας είναι μια τιμητική εμπειρία για κάθε αθλητή
είναι μια απόδειξη ότι αυτός που καλείται είναι ένας από τους καλύτερους στο άθλημα
και η απόδοσή του ανταμοίβεται μεταξύ άλλων ΚΑΙ με την κλήση στην εθνική
οι εθνικές ομάδες είναι κομμάτι του αθλητισμού το οποίο δεν μπορεί να το σνομπάρει όποτε γουστάρει ο κάθε αθλητής
μπαίνοντας στο τριπάκι αθλούμαι, πρωταγωνιστώ, κερδίζω δόξα και χρήμα κλπ, υπάρχει και το κομμάτι αυτό
και ο Διαμαντίδης όπως κάθε αθλητής προσφέρει, κερδίζει όμως πολλά περισσότερα από τις εθνικές
ο Παπαλουκάς για να χρησιμοποιήσω ένα κοντινό παράδειγμα, 1ον είναι μεγαλύτερος
και 2ον από την απόδοσή του τα τελευταία 2 χρόνια, φαίνεται ότι βρίσκεται σε καθοδική πορεία
συνεπώς το να αφήσει τη θέση του σε κάποιον άλλον στην Εθνική, είναι πιο λογικό
ο Διαμαντίδης από πού κι ως πού?
ας σταματήσει από τον ΠΑΟ για ένα χρόνο να ξεκουραστεί, γιατί δεν το κάνει εκεί?
καμια υποχρεωση δεν εχει να παιξει στην εθνικη κανεις ουτε οταν παιχτης καλειτε στην εθνικη σημαινει οτι ειναι καλυτερος απο καποιον που δεν παιζει στην εθνικη
ο διαμαντιδης- οσο και να τον σιχαινομαι- ο παπαλουκας και ο καθε παπαλουκας
θα ηταν οι ιδιοι παιχταραδες με τα ιδια φραγκα και ας μην επαιζαν ουτε ενα ματς με το εθνοσημο
να μου τα ελεγες αυτα για την εθνικη ποδοσφαιρου που οι μισοι εβγαλαν μεταγραφες στη πλατη του ρεχαγκελ που εκανε εξαγωγες σαπακιων στν μπουντεσλιγκα να συμφωνησω οτι πρεπει να παιζουν μεχρι τα 90 για να κανουν αποσβεση
ε τώρα εδώ λες οτινανισμούς, η κλήση στην Εθνική είναι παγκοσμίως μια απόδειξη ότι είσαι από τους καλύτερους στο άθλημα
το ότι υπάρχουν εξαιρέσεις (Στολτίδης, Ζήκος πχ) ή ότι γίνονται λάθη, δεν αλλάζει τη γενική κατάσταση
το απομονώνεις στις υλικές απολαβές (χρήμα, μεταγραφές) το οποίο είναι ένα μόνο κομμάτι του (πρωτ)αθλητισμού
προσπερνώ ότι και τα πριμ των Εθνικών είναι σημαντικά χρήματα για τους αθλητές
και σε πάω στα υπόλοιπα οφέλη
θες να πεις ότι οι αθλητές δεν βγαίνουν κερδισμένοι από τη συμμετοχή τους στις Εθνικές?
ο Παπαλουκάς εμφανίστηκε μιαν ωραία πρωία από άλλο πλανήτη στη Μόσχα?
η δουλειά που έγινε σε αυτόν τον παίκτη από παράγοντες/προπονητές κλπ
από τους Αμπελόκηπους και τον Πανιώνιο μέχρι τις μικρές εθνικές ομάδες
είναι ανύπαρκτη? Οι επιτυχίες του με την Εθνική δεν του απέφεραν δόξα? Δεν τον ενδιαφέρει λες η δόξα?
Οι ίδιες επιτυχίες δεν του βελτίωσαν ακόμα και τις οικονομικές του απολαβές από τις ομάδες του?