συνήθως αφτά τα κάνουν τα αφεντικά
Printable View
Μιχάλη συλληπητήρια.
Αυτό για εμάς κ ασε τους αλλούς να χαριεντίζονται με τα "ηλεκτρονικοπερίεργα θρεντ".
https://www.youtube.com/watch?v=Jm50izqZOac
http://a1.vsoh.com/601dbb3471d7a778.jpg
Ο εποπτης γενικοτερα υποστηριζει τους εργαζομενους.Ειναι απο την αρχη υπερ, εκτος αν αποδειχτει οτι του λενε βλακιες.Το θεμα ειναι το τι θα ακολουθησει με τον εργοδωτη σου.
Συνυθως, μολις επισκευτεις τον εποπτη και του πεις τι συμβαινει, αυτος καλει τον εργοδοτη.Γινεται συναντηση, λεει η καθε πλευρα τα δικα της.Δικαιωνεσαι.Κανει συστασεις στον εργοδοτη σου.Αν δεν ανταποκριθει σχετικα αμεσα,και ξαναπας στον εποπτη,οριζεται η περιπτωση δικασιμη.Απο κει και υστερα το ποτε θα γινει και το τι κοστιζει και ποιος πληρωνει τι δεν το γνωριζω.Φανταζομαι πως τα δικαστηρια αργουν να γινουν.Τωρα ιδιως που υπαρχουν χιλιαδες τετοιες υποθεσεις.
Κάπως έτσι είναι πάνω-κάτω.
Αν πάει η Impure στον επόπτη και του πεί "δεν μου βάζει το πτυχίο ενώ το δικαιούμαι", θα της πεί αυτός "του το έχεις !!!ΔΩΣΕΙ!!! (όχι ΠΕΙ) και δεν στο βάζει? κι αν το έχεις δώσει πως το αποδεικνύεις??" (ΠΑΝΤΑ ότι λέμε πρέπει να το αποδείξουμε, σκέψου να είσαι μπροστά στην τριμερή επιτροπή, εσύ να λες "του το ΕΙΠΑ" κι αυτός να λέει "δεν μου το ΕΔΩΣΕ ποτέ"). Εμένα λοιπόν μου είχε πει ο επόπτης να το κοινοποιήσω με ένα ΕΞΩΔΙΚΑΚΙ, "δεν είναι τπτ το εξώδικο λέει απλά μια επίσημη ανακοίνωση" ......φυσικά παγώνω γτ δεν θέλω δικηγόρους (αν κ δεν τους έχω αποφύγει-συμβουλευτικά ακόμα βέβαια). Από το σοκ (μάλλον) το μυαλό μου δουλεύει και του λέω να το κοινοποιήσω με ένα e-mail, "ναι" λέει αυτός και παίρνω ανάσα...εε το έκανα κ μου το έβαλε (περιττό να σου πω όταν του το είχα πεί προφορικά τι είχα ακούσει!!!).
Σε περίπτωση που το κοινοποιήσεις και δεν στο βάζει ακόμα, κάνεις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ορίζεται τριμερής επιτροπή, πάτε και οι 2 πλευρές, τους κοπανάς στα μούτρα το e-mail σου και δικαιώνεσαι ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...γτ γλυκιά Impure δεν έχεις να αποδείξεις θεωρητικά πράγματα (κ αυτό είναι το θετικό στην περίπτωση σου) π.χ. αν η απόλυση σου είναι παράνομη και καταχρηστική, αλλά έχεις κάτι που είναι βάσει νόμου "αν το αντικείμενο εργασίας σου είναι σχετικό με το πτυχίο σου, τότε το δικαιούσε"
Ολα αυτά που λέτε για το πτυχίο ισχύουν μόνο στην περίπτωση που το αναγνωρίζει ο εργοδότης ως απαραίτητο για την δουλειά που σε πήρε.
Πχ προκύρηξη θέσης όπου λέει ότι απαραίτητο προσόν το πτύχιο κλπ. Ακόμα βέβαια και σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σε πάρει σαν ανειδίκευτο και να πάρεις και πάλι τα αρχίδια σου.
..καλή ώρα
Να τα εκατοστήσεις Ra Pariah! :pink:
Χρόνια πολλά Επικους Ντουμικους Μαριους και υπόλοιποι :)
Και ο Νιτσε σαν σημερα γεννηθηκε