Τραγικο θρεντ. Και μετα καποιοι μιλανε για συσπειρωση αφυπνιση και επανασταση.
Kollaps, :moutza:
Printable View
Τραγικο θρεντ. Και μετα καποιοι μιλανε για συσπειρωση αφυπνιση και επανασταση.
Kollaps, :moutza:
Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω (και) από εδώ είναι ότι ένας εμφύλιος είναι πάντα πολύ πιο κοντά για εμάς παρά μια ομόψυχη επανάσταση οποιασδήποτε μορφής. Αυτό έχει περάσει πλέον στο DNA μας, αυτό έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι έξωθεν κι αυτό εκμεταλλεύονται για να μας γαμάνε. Και καλά κάνουν και μαγκιά τους.
Μόνο λύπη.
δεν γινεται να υπαρχει συσπειρωση με ανθρωπους οι οποιοι την λεξη συνδιαμορφωση δεν την ξερουν, και το μονο που ξερουν ειναι να λασπολογουν και να προσπαθουν να κερδισουν υπεραξια απο οποιοδηποτε κοινωνικο γεγονος. οχι απλα κοινωνια δεν χτιζεις μαζι τους, αλλα οπως βλεπουμε ουτε στο δρομο διπλα τους δεν σε θελουν. οι κκεδες μια ζωη αυτοι ηταν, στο πολυτεχνειο το 73 οι εξεγερμενοι χαρακτηριστηκαν ως προβοκξατορες, υπαρχει και το 8 τευχος της πανσπουδαστικης που το εγραφε και το απεσυραν, και αλλα πολλα, για να μην αρχισουμε για τον δεκεμβρη. ποσοι απο σας κατεβηκαν κατω τον δεκεμβρητου 2008? για το κκε ολοι τοτε και τωρα ειμαστε χαφιεδες και ασφαλητες! απλα αυτα που ακουγαμε για την εξεγερση του πολυτεχνειου το 73, το 98 που παρεδωσαν 150κατι αναρχικους στην επετειο του πολυτεχνειου στους μπατσους, η δικια μας γεννια το εζησε στο πετσι της στις 20 οκτωβρη στο συνταγμα.
αν ηταν "ομοψυχες" οι επαναστασεις, δεν θα υπηρχε λογος να γινουν. καλα στην φαντασια ολα, αλλα.
Ωπ ωραια τα λες(εκτος απο το κομματι με το DNA , ελεος). Και βλεπω με εβαλες και υπογραφη πσσσ δικε μου τοσο απηχηση εχω ? :\
marsi αυτο που λες στην αρχη πιστευω και εγω, δεν μαρεσει καθολου το σημερινο καθεστως ή γενικοτερα ο κοσμος που ζουμε, αλλα ΔΕΝ θελω να αλλαξω τον κοσμο με πολλα απο τα τυπακια που αυτοπροσδιοριζονται ως επαναστατες,αγωνιστες,και τα συναφη. Διαλεγω συγκεκριμενα ατομα
το 98 δεν θυμαμαι να τους παρεδωσε το ΚΚΕ στους μπατσοι , απλα περικυκλωσαν με χιλιαδες ματ το πολυτεχνειο και τους μαζεψαν το πρωι , και μεσα ειχε γιους βουλευτων δικαστων κλπ :P
αυτο που λες ηταν το 95! και το αν οι γιοι βουλευτων ειναι αναρχικοι η ελευθεριακοι η οπως νομιζουν αυτοι, συμμετεχουν σε κινηματικες διαδικασιες απο τα κατω και στηριζουν το λογο τους ειναι συντροφοι μου! για του γονεις δεν φταει κανεις. τους φιλους τους διαλεγεις τους συγγενεις τους φορτωνεσαι!
δεν σχολιασα , απλα το ανεφερα , α το 98 ηταν με την Κλιντον ε?
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=CKyiYIo-FWM
δείτε τους, να ποιοι είναι οι ούγκανοι ανάρχες που πετάν πέτρες στους μπάτσους και βγάζουν χαυλιόδοντες τη νύχτα και πίνουν το αίμα των αθώων κορασίδων
και εγω δεν σε προγκιξα, ναι το 98 με τον κλιντο ηταν.
ότι η θεσσαλονίκη είναι λίγο μακριά από τη γωνία πανεπιστημίου και καραγιώργη σερβίας για να μιλάς για τύπους που έχουν ενημερώση μόνο από την ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. το ΚΚΕ πράγματι δεν άφησε μπλοκ να περάσει επειδή γαμιέται, αν αυτό δικαιολογεί τυφλή επίθεση με μάρμαρα και μολότοφ μέσα στο μπλοκ του (ούτε καν στην περιφρούρηση), ε τότε θα έπρεπε να έχουμε βγει κι εμείς με κουμπούρια να κυνηγάμε τα κουκουλωμένα που άνοιξαν κεφάλια ΟΛΜΕδων την Τετάρτη επειδή τόλμησαν να τους κράξουν.
το πιο τρομακτικό από όλη τη συζήτηση (εκτός της φοβερής μεταστροφής της μακριά από την ίδια την απεργία και το πολιτικό της πλαίσιο) είναι ότι συνειδητοποιώ την τεράστια ομοιότητα της "περιφρούρησης" ΚΚΕ και μαύρων, που στην πραγματικότητα είναι ενάντια σε όλους τους άλλους πολιτικούς χώρους.
δεν πειράζει όμως, το ζήτημα είναι να γίνει τώρα το ξεκαθάρισμα λογαριασμών, έχουμε εμφύλιο λέμε!
ναι γιατί αυτό είπα
ξαναδιάβασε, αυτή τη φορά διαβάζοντας όχι σκανάροντας με τα μάτια το κείμενο