300 ΣΚΑΤΟΛΕΛΕ και στον πουτσο μας ο βικ :!:
Printable View
300 ΣΚΑΤΟΛΕΛΕ και στον πουτσο μας ο βικ :!:
πααααααλι ετρωγες?
Αυτό το "δεν έμαθα - δεν μαθαίνεις τίποτα στον στρατό" νομίζω ότι είναι εντελώς λάθος πάντως. Και δεν εννοώ ότι μαθαίνεις κάτι ΠΡΑΚΤΙΚΟ που θα το χρησιμοποιήσεις κάπου στη ζωή σου. Δε νομίζω ότι είμαι μόνο εγώ που γνώρισα χαρακτήρες και συμπεριφορές που αν δεν πήγαινα στρατό δεν θα ήξερα καν πως υπάρχουν. Η νέους κώδικες κοινωνικής συμπεριφοράς και ζωής που, σίγουρα όχι με τον απολυταρχικό τρόπο του στρατού, αλλά εμμέσως τους συναντάμε και έξω (όποιος έχει μπλεχτεί με ηλίθιο αφεντικό η συναδέλφους π.χ. σίγουρα έχει παραλληλίσει μέσα του την φάση με κάποια αντίστοιχη του στρατού). Φυσικά και δεν θα ξαναπήγαινα αλλά όπως και να το κάνεις, καλή η άσχημη, χρήσιμη η παντελώς άχρηστη, είναι σαφώς μια εμπειρία που σε πολύ μεγάλο ποσοστό στις ηλικίες που την ζούμε δεν έχουμε ξαναπετύχει πολλές, πάμπολλες παραμέτρους της. Πραγματικά δεν αξίζει ο κόπος και η ξεφτίλα να κάθεσαι να το παίζεις λέλος για να την αποφύγεις.
plas ouan sto telos omos les malakia.o allos den thelei na erthei antimetopos me tosous tonous kathisterisis gia 9-12 mines 24/7 gia to tpt.den tou xreiazetai afti i empeiria.de mporeis na ton katigoriseis giafto.den einai kseftila,aplos den tin thelei k de ti xreiazetai.tous stirizo
Βεβαίως και δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις αλλά απο την άλλη δεν ξέρει κιόλας πως είναι πραγματικά και γι' αυτό εμείς που το έχουμε περάσει σαν εμπειρία καταθέτουμε την άποψη μας.
Και εγώ μαζί του είμαι εφόσων είναι θέμα ιδεολογίας, απλά διατηρώ επιφυλάξεις και πιστεύω οτι θα το μετανιώσει !
Θα μετανιωσει που δε θα παει στρατο; Δουλευομαστε;
εδω να εκφρασω τα παραπονα μου στην πολεμικη αεροπορια
γιατι μπορει να φυλαγα τα συνορα στη λεωφορο βουλιαγμενης και οι υπηρεσιες μου να ηταν 1 με 3 οφ
αλλα το αρχιδι ο δικας δεν με αφησε να δω απο κοντα το διπλο της θρυλαρας στη βρεμη στο ch.league
με αποτελεσμα τη δημιουργια ψυχολογικου τραυματος
για αυτο και μονο
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΑΣ
Να πας.
Ε χέλπαρε τότες το παιδί με ίνφοζ βρε άσπλαχνε !
μα θα τον βοηθησω. αδικα τον αγαπαω? :)
http://www.omhroi.gr/faq_22.htm
αυτο το διαβασες?