ουκ νουκ. ακατανοητη σατανιστικη φραση που επαναλαμβανουν μονοτονα οι μεταλαδες.
Printable View
ουκ νουκ. ακατανοητη σατανιστικη φραση που επαναλαμβανουν μονοτονα οι μεταλαδες.
καλημέρα ρεμάλια.
βαριέμαι και περιμένω να πάει 13:15 για να γυρίσω σπίτι και να δω την 4η σεζόν house.
χλίδες. 8)
Τι ωρα ξεκινας δουλεια, στις 5?
Δάσκαλος είναι.
Και από τους χειρότερους, βγήκε καινούριο λοστ και θα πάει να δει γενιά του χάουζ λέει.
Daskale pou didaskes....
έχει κάτι τραβέλια στο σταρ τώρα
κ ρωτάει η άσχημη,ένα όμορφο τραβέλι(έχωνα) "όταν ήσουν άντρας είχες μακρύ μαλλί?"
τι σχέση έχει μωρή κατσικοπόδαρη το μακρύ μαλλί με την τραβελοποίηση ??? :evil:
τα στραβά δοντάκια κ το ψωλί με χάλασαν,μεθυσμένος έκανα κ πρόταση γάμου όμως
α έχει κ τσουτσού ?
δεν πρόσεξα (!!!) αν το είπανε
ούτε εγώ,υπόθεση κάμω :|
Ε τι να κάνω, αφού δεν έχω δει την 4η σεζόν..Quote:
Originally Posted by Phantom Duck
(βασικά είδα το πρώτο επεισόδιο το μεσημερι και απλά τα σπάει, ο Χάουζ στην αίθουσα με τους υποψήφιους να κουρδίζει την flying v του, χέβι.)
Το Λοστ θα το δω την άλλη βδομάδα, τότε θα ανέβω Θεσ/νίκη και θα το πάρω από τον dealer μου.. :oops: :)
an ixe travesti, den exoun kanei egxirisi. autoi/es pou exoun kanei ine oi trans.
δεν υπαρχουν αυτες οι γυναικες πια.τελειωσαν.
Παρασκευή βράδυ, αυτό που είπα ότι πίνω στο 'now drinking', κρύωμα και Tom Waits. Δεν είν' κ' άσχημα...
Λοιπόν αυτή αν δε μου λεγε κανείς ότι είναι άντρας (ή ότι δεν έχει κάνει ακόμα εγχείρηση τελοσπάντων!) και αν δεν άνοιγε το στόμα της να μιλήσει, θα λεγα "ωραίο μουνί". Δεν το πα όμως γιατί υπήρχαν και γονείς στο σαλόνι.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Mιας και λέμε για τραβέλια, real life σκηνικό:
Περπατάω δίπλα με 2 ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ένα στενό πλάι στην Ναυαρίνου κατά τις 11.30 το βράδυ και προσπερνάμε ένα τραβέλι με τον νταβά του. Ε, φυσικότατα, γυρνάμε και οι 3 και το κοιτάμε. Συνεχίζουμε και 10 βήματα παρακάτω εξακολουθούν τα εξής συναρπαστικά:
Τραβέλι: Τι με κοιτάς ρε μαλάκα με ξέρεις κ' από χτες; (με αντρικότατη φωνή)
Ρωσοπόντιος: Τιλεςμπλιετθαρθωεκέιμαμουιμπαλτασε
γκαμήσωσουκαμπλιετγιόμπανιβροτ
Τραβέλι: Έλα ρε καργίολη, θα σου πετάξω τον πούτσο μου έξω και θα πάθεις την πλάκα σου.
Τέλοσπάντων για να μην τα πολυλογώ, καταλήγουμε σε ένα σκηνικό όπου το τραβέλι το συγκρατεί ο νταβάς του και τον ΡΩΣΟΠΟΝΤΙ0 το ΜΠΡΑΤΑΝΙ του και ανταλλάζουν χριστοπαναγίες και ερωτόλογα. Δυστυχώς δεν είδαμε τον ΠΟΥΤΣΟ από το ΤΡΑΒΕΛΙ.