Κατω τα χερια απο την πουτανιτσα μου την veinsaw.
No topics exist blablabla μου εχει τσακισει το νευρικο συστημα.
Printable View
Κατω τα χερια απο την πουτανιτσα μου την veinsaw.
No topics exist blablabla μου εχει τσακισει το νευρικο συστημα.
Γαμωτο, παλι 5 ωρες θα κοιμηθω χωρις λογο.
Εγω φταιω που ειμαι νυχτεριδα? Ειναι ωραια να κοιμουνται ολοι.
Μονολογω παλι.
όπως το πες.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
:(
egw kathe mera koimamai 8 :( me exei katastrepsei h koloexetastikh
na diavaza kai kala kiolas
eve3apth neara me vari onoma sta politika dromena tis xoras [den to eftia3e auti] anazita kopela -ligotero eve3apth, gia na min pezoun klotsopatinades meta3i tous, na tis gnorisei ton erota.
mono sovares protaseis!
http://www.makisfacts.com/facts/popular
edit: σκατα τώρα είδα οτι έχει ποσταριστεί
as me dio3ei kapoios na paw na pli8w epitelous ke na doulepsw pou ka8ome ke sapizw apla... :?
αντε παρε τους μπουλους σου βρωμολεσβια του κερατα!!! :!:
4 μέρες η μάνα μου τυφλή από τις βαφές μαλλιών στο κομμωτήριο, γαμώ τα χημικά τους, σήμερα άρχισε να συνέρχεται :evil:
1. Τι τις θελει τις βαφες η αιωνοβια
2. Καλα κανει και θελει να βαφεται, αλλα πρεπει πρωτα να κανει τεστ ευαισθησιας στον καρπο η στον αγκωνα απο την εσωτερικη πλευρα για 24-48 ωρες, και αν δεν εχει αντιδραση να προχωρησει σε κανονικη βαφη στο κεφαλι.
Αν περιμενε απο την κομμωτρια της γειτονιας, σορρυ, φιλος, φιξ βαφες χρησιμοποιουν ολες, εκτος αν πηγε σε κανενα παραπηγμα.
Και με την ευκαιρια, φιλικες βαφες που υπαρχουν για ατομα με αλλεργιες, δεν καλυπτουν ασπρα οπως πρεπει, οποτε κανεις τα κουμαντα σου αναλογως.
Και στην τελική ρε κάντηρε, δε σιχαίνεσαι να μιλάς με τη γυναίκα που γέννησε εσένα;
όχι μάνες ε...
σήμερα όμως που οι δρόμοι γύρω απο το τει ήταν τελείως έρημοι και εγώ περιφερόμουν εκεί γύρω μετά το μεσημεριανό γεύμα μου στη λέσχη με μόνο σύμμαχο τα γυαλιά ηλίου μου, το όλο σκηνικό μου θύμιζε far west και έψαχνα κάποιον για να μονομαχήσω!θα του γαμούσα του πούστη σίγουρα
ah.ha.h.ahaha sorry pou gelw, kiolas..Quote:
Originally Posted by Candiru
alla fantazome skiniko me tin tifli grioula ke ton candy candy na tis tin leei gia ta ximika :lol: