ωραιος ο Καραμανλης!!! Πρωτα σκοτωνει το Χριστοδουλο και μετα με τον κολλητο του τον Γκιολβα και το υπεροπλο Ελ, κανει σεισμο!!!
Τι στο διαολο ελεγε ο Ζαχοπουλος στο ντιβιντι????????
Printable View
ωραιος ο Καραμανλης!!! Πρωτα σκοτωνει το Χριστοδουλο και μετα με τον κολλητο του τον Γκιολβα και το υπεροπλο Ελ, κανει σεισμο!!!
Τι στο διαολο ελεγε ο Ζαχοπουλος στο ντιβιντι????????
α κι εγω νομιζα οτι τον ειδα στον υπνο μου το σεισμο. λολ.
M'aresei re ace h leptomereia me thn kupro sth lekanh :lol:
Ο θεος δειχνει την λυπη του για τον μακαριστο!
Χθες Βροχη!
Σημερα το πρωι χιονια και χαλαζια!
Τωρα σεισμος!!!
Τι αλλο να περιμενουμε?
Eipame.. tis akrides..
Εκανε σεισμο?Quote:
Originally Posted by Abruzzi
mpa sex o zaxopoulos ekane kai kounithikame
Χαρά στους ξενύχτηδες προκάλεσε η είδηση ότι το μετρό και ο ΗΣΑΠ από την 1η Φεβρουαρίου θα παρατείνουν μέχρι της 2 τα ξημερώματα τη λειτουργία τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Η παράταση της λειτουργίας θα έχει δοκιμαστικό χαρακτήρα κσι το χρονικό της διάστημα θα είναι δύο μήνες. Η απόφαση παράτασης του ωραρίου πάρθηκε από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστή Χατζηδάκη μετά από σχετική πρόταση του δημάρχου Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη», Αλέξη Τσίπρα καθώς και από τις παρεναίσεις αρκετών πολιτών κυρίως εφήβων.
Η δοκιμαστική περίοδος των δύο μηνών γίνεται με σκοπό να καταγραφεί η επιβατική κίνηση τις συγκεκριμένες ώρες, ώστε να δουν οι υπηρεσίες του ΟΑΣΑ αν χρήζεται αναγκαία η καθιέρωση του σχετικού μέτρου.
ok.. tora mporoun na valoun ke to 054 mexri tis 4 ke na arxizei stis 5
[ime megali kardia, mporw na perimenw mia ora an ine]
Μπα? κοψανε τις πιπες στους ταξιτζηδες? η τους πηρε 10 χρονια να δουν το αυτονοητο?
H μαλακία είναι ότι το είχανε κάνει πάλι "δοκιμάστικα" πριν ή μετα την ολυμπιάδα και μετά το κόψανε.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
νομιζω οτι το κανανε μεσα στην ολυμπιαδα για να εξυπηρετηθουν τα πληθη!!!
Χαχαχ και τώρα διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι γιατί λέει δε θα προλαβαίνουν τη συντήρηση. Οι άλλοι πώς μπορούνε ρε αρχίδια; ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΦΤΕ.
Τα ταξί μου έχουν προκαλέσει τραύματα.
paw stoixima oti gia na kripseis proswpo apo ti miti k katw sikwses to laimo tou zivagkou sou. ntaksei omws fainesai arketa kakos
Μιλάμε για κασκόλ ωστόσο, ποτε δεν υπήρξε ζιβάγκο πάνω μου ~