Αυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση. Εισαι ΠΑΟΚ, η ομαδα σου διεκδικει πρωταθλημα μετα απο δεν ξερω κι εγω ποσα χρονια και ασχολεισαι με τις κοκκινες του τριτοδευτερου Αρη... αβυσσος πραγματικα.
Printable View
ton opoio antimetopizeis sto epomeno paixnidi ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Μεταφερονται οι κοκκινες της αντιπαλης ομαδας του Αρη στον επομενο αντιπαλο του?!?!?!? Μαγκια!!! :twisted::twisted::twisted:
και το σκεφτομουν την ωρα που εδινε την καρτα! οτι θα σχολιαστει αρνητικα οτι και καλα μας ζμπρωχνει!
ειναι ομως ηλιθιο...θα προτιμουσα να εχω παρει 2 πεναλτι που ηταν παρα αυτα που ειναι και δεν ειναι!
η κοκκινη νομιζω ηρθε απο κακο skill!
Οπως λενε μερικοι παντως "ομαδες με κοσμο να μη πεφτουνε" αναφερομενοι στα Γιαννενα, ετσι παντως μπορουμε να πουμε "ομαδες με τετοιο κοπριοχωραφο για γηπεδο, βουρ σουμπιτοι για κατω".
KANTE XARI STON EAUTO SAS DEITE TO GOAL TOU ERGOTELI
η 1η Ιταλικη Μεραρχια "Αλλενατορε" επιφορτισμενη να εξασφαλισει το περασμα των Ιωαννινων, προσπαθουσε ολη τη μερα με συντονισμενες επιθεσεις. Η No Man's Land μπροστα τους, επιβλητικη, οσο και ψυχρη. Απεναντι τους το επιλεκτο σωμα ευζωνων "Βλαχοι της Τριπολης" εχοντας πιασει τα ταμπουρια, τα χαρακωματα, και τους γυρω λοφοι γυρω απ το αρχηγειο της πεδιαδας Ντεγκρα. Οι συνεχομενες επιθεσεις κοστισαν σε απωλειες εκατερωθεν, (ο μυθος λεει οτι το συνταγμα Ροβας, αποχωρησε εχοντας υποστει μεγαλες απωλειες), ενω στον αντιποδα το κεντρο της Νο Man's Land, καταληφθηκε υστερα απο λυσσαλεα αμυνα του 14oυ ταγματος Μπαστια, που επεσε ως τον τελευταιο, βαφοντας κοκκινη την καρτα απωλειων των Βλαχων της Τριπολης.
Στο τελος κι ενω η μερα εδειχνε χαμενη, η απελπισμενη επιθεση με ξιφολογχες της "Αλλενατορε" κατορθωσε να προκαλεσει ρηγμα στους αντιπαλοι, μεχρι που η διμοιρια του 93ου ταγματος, με τον δεκανεα Γιόκο Μπάκα, περασε τη γραμμη και η μαχη κερδηθηκε.
σ.σ. απ τα ιστορικα αρχεια του Α Παγκοσμιου Πολεμου.
Mεγάλες αλήθειες. Να πέσουμε να μη φαίνονται τα χάλια μας.
η πορτσμουθ και τα γιάννενα του χρόνου θα είναι στη δεύτερη κατηγορία και θα παίζουν ουέφα.
με τον ολυμπιακό.
εδώ το ακούσατε πρώτα.
Όταν ο μεγάλος Nwankwo έρθει και πατήσει το χόρτο του Ζωσιμάδες, θα σκάσω μύτη και θα πέσω για τεμενάδες.
Θα ποσταριστεί υλικό από την επικείμενη συνάντησή μας.
ps. Ωραία η Ellie, στηρίζουμε.
Σαραντα πεντε λεπτα ρε Παραρτημα.
δεν νομίζω ότι το σώνει ο ΠΑΣ. Έχει και σχετικά πχιο δύσκολους αγώνες από τους άλλους ...
aima kai sperma sto epomeno me ksanthi kai ola ginontai
λειβαδια - ξανθη, την αλλη κυριακη ε?
μητερα των μαχων
εσεις μιλατε και ο πρασινος οδοστρωτηρας τιμωρει.