εχω ξεκινησει μαραθωνιο γουινονα ραϊντερ και την επομενη ταινια που ειναι να δω την κατεβασα με γαλλικο ηχο και τωρα περιμενω να κατεβει ξανα για να συνεχισω. φμλ
Printable View
εχω ξεκινησει μαραθωνιο γουινονα ραϊντερ και την επομενη ταινια που ειναι να δω την κατεβασα με γαλλικο ηχο και τωρα περιμενω να κατεβει ξανα για να συνεχισω. φμλ
τις μικρες κυριες τις ειδες?
οχι, θα γινει κι αυτο. προς το παρον εχω δει the last word, reality bites, black swan κι ακολουθει sex and death 101
στον σκαθαροζούμη έρχομαι με έναν κουβά ποπ κορν παρμεζάνα δεντρολίβανο.
ικονοκλαστς μπες τσατ ολιγον
Ρευμα 2ο εξαμηνο 2011: 800 ευρω. Φυσικό αεριο: 130 ευρω.
Διπλωματικη: 25% ετοιμη. 12 μερες ακομα. Διαθεση μηδεν.
Betfair: 150 ευρω δεσμευμενα επειδη η Δανια αλλαζει το νομο της και εγω δεν περασα τα στοιχεια που ζηταγαν..λογω αμελειας και επιφυλακτικοτητας η οποια ομως δεν βοηθησε στο να μη ξεχασω να σηκωσω τα χρηματα 1 μερα πριν την διορια. Παλι καλα που θα με πληρωσουν 100 ευρω που ξεχασαν τον προηγουμενο μηνα...
έπεσε η ασφάλεια της θέρμανσης και ξύπνησα από το κρύο. -3 στις 9.30. ήταν να μην έρθω γραφείο αλλά αφού ξύπνησα... fml
παω χτες να παρω κατι μετρα για κατι τοιχογραφιες...μετραω ολα οκ, το συζηταμε το θεμα...
εγω ψιλομαστουρα απο δεκατα και σε καταθλιψης λογω απωλειας σκυλιτσας
-και ποσο θα μας βγει αυτο μιχαλη?
-20 (υπνωτισμενος να κοιταω ΣΤΗΘΙΑ...) ...20, για σενα 15 το τετραγωνικο
μετα που πηγα σπιτι και εκατσα να βαλω τα μετρα και να το δουλευω το θεμα αντεληφθην οτι ειναι συνολικα μονο 4 τετραγωνικα...τουτεστην 60 ευρα
ενω θα μπορουσα να τα βαρεσω και 150-200 συνολικα
ελπιζω να κανω καλη δουλεια και να με δωσει κανα πενταευρω μπουρμπουαρι
Φτιάχνω μια πρόσκληση για έναν τύπο μέλος της ΚΕ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ της Δημοκρατικής Συμμαχίας, που εγκαινιάζει πολιτικό γραφείο. Ονειρεμένο Κυριακάτικο πρωινό.
BLiTzER says (03:58)
ego koimithika gyro sto misaoro xtes to vrady. phga douleia kommatia. telika thn palepsa. gyrisa spiti. epesa na koimitho 1-2 oritses prin pao gym. telika den katafera na sikotho opote eipa na koimitho mexri to proi na ertho sta isia mou
BLiTzER says (03:59)
alla mallon kapoios eixe diaforetikh apopsh. ksypnhsa kata tis 2 kai de mporousa na ksanakoimitho me tpt...
opote PALI tha pao kommatia sth douleia. gamaei ayto.
******* says (04:00)
mporei kata tis 5-6 na ksananystakseis kai na rikseis allh mia oritsa dyo
BLiTzER says (04:00)
yeah right.
oxi, ksero akrivos ti tha symvei. been there, done that
tha nystakso mish ora prin to kanoniko mou ksypnhma
tha peso gia ypno
kai o ypnos tha me parei akrivos 5 lepta prin ksypnhso.
μου βγαζει στο φεισμπουκ οτι ο αμνηζιακ εχει γενεθλια , παω ολο χαρα να του γραψω χρονια πολλα και μου γραφει οτι δεν μπορω γιατι δεν ειναι φιλος μου!! fml :(
..
Δε ξέρω αν έχεις πιει εσύ ή το φέισμπουκ, αλλά σε 4,5 μήνες έχω γενέθλια.
Κάνε μου φρεντρικουέστ ντε.
μα ημασταν φιλαρακια φουμπου καποτες... πριν γινεις ΥΠΕΡΑΝΤΜΙΝ. φτου σου.