Προτιμώ το κόνσεπτ Τερμινέϊτορ :PQuote:
Originally Posted by Lukather
Printable View
Προτιμώ το κόνσεπτ Τερμινέϊτορ :PQuote:
Originally Posted by Lukather
Υπογείως όμως. Φαινομενικά θα παραμείνεις ΚΥΡΙΑ.
έντιτ: στο κατίνα πήγαινε αυτό όχι στο τερμινέιτορ
Είχα καιρό να μπώ και μου λείψατε και έχω πεθάνει στο γέλιο
και πάω να χέσω!
Άξιο τέκνον...Quote:
Originally Posted by verdictdenied
Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
afto lene oi alloi, ego den eimai tis apopsis na meioneis kapoion gia na faneis kaliteros. Mou to kanoun oli mou ti zoi, kai epeidi antidrousa os Terminator, apla xaneis to dikio sou kai katantas grafikos.
I katinia den einai lisi, einai mlkia, pefteis sto epipedo tou.
Genika an to afentiko den einai vlammenos, an douleveis sklira tha to dei monos tou kai den tha kratithei se mikroprepeies allon vlammenon ipallilon
Elpizo na se kalipsa
Πνευματικέ μου πατέρα!Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Shmera bghke to teleutaio ma8hma pou perimena. Mporw na pw pleon oti e3etaseis telos gia mena kai vazw alice cooper school's out kai goustarw.
kai mporw na pw pleon oti 8a paw sto rock am ring kai 8a dw kai down ton aprilio ektos sugklonistikou aprooptou kai sta arxidia sas alla xarhka egw.
Τελευταιο μαθημα εβερ η απλα για αυτο το σεσιον? Μαλλον το πρωτο ε. Ελπιζω να ειμαι στη θεση σου σε δυο μηνες που θα τελειωνει η παρατεταμενη και μετατοπισμενη λογω των ΓΙΑΤΟΜΠΟΥΤΣΟ καταληψεων και δε θα παω ροκαμρινγκ αλλα σταρχιδια μου.
ever filos ever
Quote:
Ο,τι αναφέρεται στο e-mail ειναι αλήθεια
Η σοκολατοποιία ΙΟΝ ανήκει ακόμα σε Έλληνα επιχειρηματία. Η ιστορία των τελευταίων ετών παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Πολλές φορές τον πλησίασαν μεγάλες πολυεθνικές για να αγοράσουν την επιχείρηση, η απάντηση του ήταν άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη. Μάλιστα λέγεται ότι κάποια στιγμή τον πίεσαν υπερβολικά, τότε αυτός τους είπε να του κάνουνε την προσφορά γραπτώς. όπως και τους απάντησε γραπτώς. «Η προσφορά σας δεν με ενδιαφέρει». Επενδύει μόνο στην παραγωγή, τα έπιπλα των γραφείων είναι από την 10ετία του 60, θυμίζουν κάτι από ταινίες του Κωνσταντάρα.
Η ποιότητα όμως των υλικών για αυτόν δεν χωράει συμβιβασμούς στο κόστος. 85 χρονών σήμερα ο επιχειρηματίας είναι κάθε μέρα μέχρι τις 6 το απόγευμα στο γραφείο και μέχρι πέρσι οδηγούσε μόνος του κάθε μέρα μέχρι την δουλειά, γνωρίζει προσωπικά και είναι φίλος με όλους τους εργαζόμενους στην επιχείρησή του οι οποίοι βέβαια πίνουν νερό στο όνομά του.
Δεν προσλαμβάνει αλλοδαπούς αλλά μόνο Έλληνες και όσες φορές, αν του προτάθηκε συνεργασία με τούρκικη επιχείρηση, απλά δεν ασχολήθηκε.
Επειδή ποτέ δεν του άρεσε η δημοσιότητα, δεν δίνω το ονομά του, αλλά ένα είναι σίγουρο ότι σπίτι μου μπαίνουν μόνο οι δικές του σοκολάτες .
Ας μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα Ελληνικά προιόντα.. Δεν είναι κακό.
Σαν επιβράβευση των κόπων αυτού του ανθρώπου, στείλε το μήνυμα αυτό και στους φίλους σου.
Θα τους κάνεις ένα όμορφο δώρο... Θα μάθουν γιά έναν Έλληνα επιχειρηματία.
έλεος! το παραπάνω μου ήρθε σήμερα στο e-mail! :roll:
Oi Implosion einai kali mpanta kai elliniki! Mpeite oloi sto myspace tous kai steilte kai stous filous sas mail ti diefthinsi na mpoun kai aftoi, san epivravefsi pou einai toso kaloi!
Πείτε ασαπ έγκυρο σάιτ με τα δρομολόγια πλοίων
Μη μπεις σε πλοίο.
Googlare ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ εχει καμμια 500αρια siteQuote:
Originally Posted by Khalkji
Κυριακη θα με βρείτε στο Ολυμπικ Τσαμπιον με κατευθυνση τα Χανιά.
Kalimera se olous kai kalo SK.