ρε δε το πετατε απεξω απεξω να σας προπονησει ο Σαντος με Αγιαξ?
Printable View
ρε δε το πετατε απεξω απεξω να σας προπονησει ο Σαντος με Αγιαξ?
rofl
xorgio
εγω πιστευω ειτε με μπερέτα ειτε χωρις τα ιδια θα γινουν με Άγιαξ!
αλλα δικαιολογια μετα να καινουργιος προπονητης δεν προλαβε αού αού
παρτε κι ενα φιλικο με ΠΑρτιζαν μετα απο 4μερες στον επαναληπτικο της Τούμπας και ξεχαστείτε με τα αδερφια μας
παρόλα αυτά ειμαι αισιόδοξος, ο Αγιαξ ειναι παρελθόν, Σουάρες θελω να ρθω στον Πάοκ, Σεβίλλη Τοτεναμ τρεμουν τον Πάοκ, Δερμιτζάκης "στοχος η προκριση στους 16 του champions league", Παπαζογλου: "μέχρι εδω που φτασαμε ολα ειναι πιθανά" οσον για το ενδιαφερον της Λίβερπουλ απαντησε "εμενα το μυαλο μου ειναι στον Παοκ"
farsokomodia i fasi oli
mafta k mafta i proslipsi dermitzaki tha stoixisei tou kolou ta lefta(apozimisosi mpereta,pliromi panthrakikou,simvolaio dermi k voithon tou ktl ktl) se mnia periodo pou i oikonomiki stenotita einai dedomeni,k giafto to logo alloste den enisxithikame k simantika.k ola afta 5-6 meres prin to mats me ajax.mono ta xorgia tetxia pramata
genika re paidi mou,i dioikisi psaxnei proponiti pou na tou pei "koita na deis,tha paizeis san ton santos,telos.de dexomaste tpt allo" kati pou einai akros asteio,k mono me dermitzakides mporei na ginei afto
elpizo sto simvolaio tou dermi na valoun tous aparaititous orous opos o gkarsia panta vasikos,o salpi panta senter for k oxi deksia k tetxia,k genika na kanei gkalop stous paixtes poioi tha paizoun.patos
η μαλακια ειναι οτι στηριξες σαντος με ποσα στραβα και ηταν στραβα, που κι ακομα και περσι αποκλειστηκες ουεφα, αλλα στο τελος σε κανε πρωταθλητισμο!
κι ο αλλος 2-3φιλικα και μπούλο, αστον τουλαχιστον να παιξει τα 2 με αγιαξ, μεχρι εκει τουλαχιστον!
"Στη συνέχεια, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από τον Άρη: «Ο λόγος που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στην Χιλή είναι επειδή η γυναίκα μου είναι έγκυος και θα ήθελα να είμαι κάπου κοντά της. Από την Ελλάδα θα κρατήσω τις πολλές φιλίες και τις αναμνήσεις που έχω από εκεί…»."
ινβ4 αυριανά εξώφυλλα/άρθρα σπορ του παοκ/κόλκες κτλ για το πως τόσο καιρό στήριζαν μπερέττα ενώ δεν το εννοούσαν για να μην προκαλέσουν κακό κλίμα στην ομάδα.
Κατα τ'άλλα ότι είπε ο Δάφφυς.
Κανελλακης τελος!
ο θεος βοηθος με τον νεο προεδρο που θα χει μαζι του
τα καλοπαιδα της Ηλιουπολης
http://www.sportdrama.gr/images/PHOT...ralambidis.jpg
μποχα εμετος ευκοιλια
η χρονια θα ειναι υπεροχη....ζαγοβρυζα τωρα θα νοιωσετε το μεγαλειο του ΠΑΟΚ μας
ναι αμα το θεωρησεις ως οικογενεια Κανελλακη
αλλα απο μονοι τους οι 2 υιοι καταφεραν να μιλαμε για
ξεχωριστες εποχες, μεγαλειωδης του πατερα, τραγικη η δικη τους
Παυλινιο ηρθε η ωρα σου μαλλον...στελνω και τον Νιγριτινο Ιωνικο (απλα πινει πολυ) για στελεχος
http://beta.sport24.gr/Paraxena/kayt...rh.428456.html
Ας ελπίσουμε να γαμάει και εντός γηπέδου.
μετρουλακις κενταει...κενταει
θελω να του κουρεψω το μουστακι με την σεγα
Στο ξενοδοχείο ο Πατίκας
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τη Sydney FC και εν συνεχεία επισκέφθηκε την αποστολή της ομάδας στο ξενοδοχείο
Έναν παλιό γνώριμο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Βασίλης Δημητριάδης, με την ευκαιρία της παραμονής τους στο Σίδνεϋ. Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δέχθηκαν επίσκεψη στο ξενοδοχείο από τον Τζίμη Πατίκα και μίλησαν για αρκετή ώρα. Πέρα από το παιχνίδι, όπου ο πρώην παίκτης της Ένωσης είδε από κοντά με φίλους του ποδοσφαιριστές και ανθρώπους του χώρου, αναφέρθηκαν και σε άλλα πράγματα που αφορούν την ομάδα αλλά και σε πιο προσωπικά θέματα. Όσο για την εικόνα της ομάδας, ο Πατίκας παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος με αυτό που είδε, δεδομένου ότι ακόμα βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και όχι σε φουλ αγωνιστική σεζόν.
:touched:
θα πανηγυρισαν ολοι μαζι την ΚΟΥΠΑ της αεκαρας
ολοι φιεστα
liga gia ton patika ampale :P
to paidi pantrevete giayto den exei myalo gia mpala..
"Το πήραν απόφαση Μπρούνο Τσιρίλο και Έλενα Ασημακοπούλου και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Την Τετάρτη δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου της στην εφημερίδα «Καθημερινή»: «Ο Μπρούνο Τσιρίλλο γεννηθείς εις Καστελλαμάρε Ντι Στάμπια Ιταλίας, κάτοικος Θεσσαλονίκης, γιος του Ντομένικο και της Μαρία - Ροζάρια , το γένος Ιότσι και η Ελένη Ασημακοπούλου γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Αγίου Στεφάνου Αττικής, κόρη του Νικολάου και της Μαρίας, το γένος Βολιώτη πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Άγιο Στέφανο Αττικής». Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε πέντε μήνες περίπου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς. "
Άντε λοιπόν βίον ανθόσπαρτον στο παλικάρι, εύχομαι να αφοσιωθεί πλήρως στα συζυγικά - οικογενειακά του καθήκοντα και να μας αφήσει ήσυχους ΤΟ ΠΑΛΤΟ.
Την παραίτησή του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ φέρεται να έχει υποβάλει ο Ζήσης Βρύζας! Αναμένεται δήλωση του ίδιου που να εξηγεί τους λόγους της απόφασής του και επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ.
=(
oreo timing :/
Quote:
Στο μεταξύ, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο Ζήσης Βρύζας θα αναλάβει βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.
τι διαολο, αυτος ο Σαντος, τι ΠΛΑΝΕΥΤΗΣ ΨΥΧΩΝ ειναι.
tha ton parei o dgiaolos ton vlaxo k ton srek me fainetai
eftixos pou ta pigainane kala toso kairo opos mas enimeronan oi dimosiografares mas k diepsevdan ta senaria peri mi kalon sxeseon
Quote:
- Κάποιοι, όμως, αναρωτιούνται πως γίνεται να δηλώνετε κουρασμένος και λίγο μετά να αναλαμβάνετε την Εθνική ομάδα. Τόσο γρήγορα ξεκουραστήκατε;
Δεν έχει καμία σχέση η μία δουλειά με την άλλη. Όποιος αμφιβάλλει μπορεί να ρωτήσει τον πρόεδρο, τον Βρύζα ή τους συνεργάτες μου ότι την απόφαση αυτή την είχα πάρει και τους την είχα ανακοινώσει ένα χρόνο πριν. Ακριβώς επειδή τους σέβομαι πολύ. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα αλλά μου λείπει και η χώρα μου. Η δουλειά που απαιτεί ένας σύλλογος με κρατάει μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Αν είχα πάει σε άλλη ομάδα, ναι να με κατηγορήσουν. Επίσης, οι άνθρωποι που με ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι ένα μεγάλο όνειρό μου ήταν να δουλέψω στην Εθνική Ελλάδος. Μου εμφανίστηκε αυτή η ευκαιρία και δεν θα μπορούσα να την αρνηθώ, αν και έχω δεχτεί τρεις φορές πρόταση από την Εθνική της χώρας μου και δεν πήγα. Μία από αυτές ήταν μόλις είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου στον Παναθηναϊκό το 2002 και δεν μπορούσα να την αποδεχτώ.
Quote:
- Για μια μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ τίθεται και θέμα ηθικής για την αποχώρησή σας...
Από σεβασμό στον Ζαγοράκη έμεινα τόσο καιρό στον ΠΑΟΚ και εξάντλησα το συμβόλαιό μου. Αν δεν τον σεβόμουν, θα είχα φύγει πολύ εύκολα στα δύσκολα. Είχα προτάσεις από ομάδες που τα οικονομικά τους δεδομένα ήταν απλησίαστα για τον ΠΑΟΚ. Από σεβασμό δεν έφυγα. Όσοι λένε ότι είχα ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια, έχω ήδη πει ότι αυτό δεν ίσχυε, ήταν μια κίνηση τακτικής για να κρατήσουμε τα αποδυτήρια τη δεδομένη στιγμή. Ποτέ δεν υπήρξε δέσμευση από την μεριά μου για τη συνέχεια της συνεργασίας μου. Και αν θυμάστε καλά όταν είχε φύγει ο πρόεδρος είχα θέσει την παραίτηση μου στη διάθεση της διοίκησης.
Ε οκ ότι δεν γούσταρε την όλη κατάσταση με το ζαγοράκη που πηγαινοέρχεται νομίζω πως το ξέραμε όλοι. Χρεώθηκε τώρα και την επιλογή Μπερέττα. Επίσης κάτι πήρε το αυτί μου για άδειασμα διοίκησης ζαγοράκη-βρύζα από Κονσεισάο (μπορεί να είναι και παλιό αυτό και να μην το είχα πάρει χαμπάρι).
Κάνα λινκ για τους πειρατές έχουμε;
gia gelia i katastasi
ftasame sto simeio to dioikitiko epiteleio mas na apoteleite apo ton srek-tsompanovlaxo-Mister 3 ptixia(me to nou tou)-POURLIO!-katsaridas.ntrim tim!
logika telionei o neantertal,o karpouzopsaras k o zizi itan ta anaxomata tou.krimas,oraia itane =/
?
o Χατζηθεοδώρου έχει ήδη σπάσει τη σιωπή του έξι φορές αυτή την εβδομάδα.
Κανένα σχόλιο για την απομάκρυνση Νταρμπισιρ;
Την απόφαση του να σταματήσει από την Εθνική Ελλάδος ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας (www.kyrgiakos.gr) ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο 31χρονος Έλληνας αμυντικός ενημέρωσε με ανακοίνωση του πως σταματάει από τη «γαλανόλευκη» χωρίς, όμως, να διευκρινίζει τους λόγους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του
«Η Εθνική ομάδα υπήρξε ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της καριέρας μου. Εδώ κλείνω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική με πολλές διακρίσεις γιατί πραγματικά το αξίζει».
χαρές που θα κάνει ο Αβραάμ.
για ΑΓΓΛΑΡΑ η γραμμή είναι "ό,τι πει ο Ερνέστος" και δικαίως. εγώ τον υπεραγαπούσα τον τίμιο Ματ, και μόνο η φωτό να πανηγυρίζει το γκολ στο Κύπελλο με τα βαμβάκια στα ρουθούνια αρκούσε, αλλά.
το θεμα ειναι πως ηταν ο πιο ικανος απο τους 3 μετριους επιθετικους που ειχαμε. βεβαια ακουγεται οτι πλεον παμε για 2 φορ γιατι ετσι θελει ο ερνεστο μας το καμαρι μας. για να δουμε.
πς. ποσο τρομακτικα πολυ θα ξενερωσω αμα ακουσω ζουλιομπαπτιστα οεοεοε, να μας πετακσει και κανα γκολ, να το πανηγυρισουμε μαζι του με δακρυα στα ματια, θα λεει το παιδι τι μαλακες ειναι αυτοι. και με το δικιο του.
Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον τραγικό χαμό του Παναγιώτη Μπαχράμη σε δυστύχημα με ταχύπλοο σκάφος στο θαλάσσιο χώρο της Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας λίγο μετά τις οχτώ το βράδυ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο Μπαχράμης έκανε ψαροντούφεκο σε παραλία της Κυπαρισσίας, έχοντας τοποθετήσει ειδική σημαδούρα όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο ταχύπλοο που τον τραυμάτισε θανάσιμα.
=(
AΕΛ = απέραντο νεκροταφείο!
η γραμμη ειναι αντε και γαμησου βαλβερδε με τον οσκαρ σου και τον αλονσο
ματ για παντα στις καρδιες μας
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...derbyshire.jpg
ΚΑΙ ΤΕΖΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ