Δεν είναι λύση αλλά έτσι για να σου φύγει το σύνδρομο στέρησης βάλε Chrome και αν δεν σου αρέσει σαν browser (για να κάνεις πλήρη μετάβαση από FF) απλά ασ'τον μόνο για το FB.
Αν δε δουλεύει ούτε εκεί τότε έχεις κάνει κάποια-πιο-χοντρή-βλακεία.
Printable View
Δεν είναι λύση αλλά έτσι για να σου φύγει το σύνδρομο στέρησης βάλε Chrome και αν δεν σου αρέσει σαν browser (για να κάνεις πλήρη μετάβαση από FF) απλά ασ'τον μόνο για το FB.
Αν δε δουλεύει ούτε εκεί τότε έχεις κάνει κάποια-πιο-χοντρή-βλακεία.
Η αλήθεια είναι αυτή που λες: να καώ ναι μεν, αλλά όχι να με γειώσει με το πανδύσκολο how-to του. Θα τσεκάρω το rome, που το χω ακούσει και από άλλους. Όσον αφορά το patch, το κατεβάζω εγώ ή το κάνει μόνο του σε φάση update;
Με το photoshop κανονικά πάει να ανοίξει. Το άλλαξα πάλι, μήπως είχε φάει φρίκη, αλλά τίποτα, το ίδιο error πετάει. Τέσπα, δεν τρέχει κάτι θα τα ανοίγω κανονικά έχοντας ήδη ανοιχτό το photoshop από το open, αλλά μου κανε εντύπωση, μιας και πριν το φορμάτ το ίδιο είχα και δεν είχε τέτοια θέματα.
Είχε αναφερθεί κάποτε εδώ ένα ωραίο προγραμματάκι για copy/backup, με το οποίο, αν πχ είχα φάκελο "μουσική" και στους δύο σκληρούς, μπορούσα να αντιγράψω από τον έναν στον άλλον, μόνο αρχεία που δεν υπήρχαν και στους δυο. Θυμάται κανείς τι εννοώ?
Υπάρχουν πολλά, το synctoy της microsoft: http://www.microsoft.com/en-gb/downl....aspx?id=15155 και γενικά αν γκουγκλάρεις για folder sync θα βρεις διάφορα.
Μια περίπτωση, τουλάχιστον αυτή που είχα συναντήσει εγώ, ήταν πως η ασύρματη κάρτα δικτύου μου για κάποιο λόγο έχανε πολλά πακέτα και το φαινόμενο ήταν πιο έντονο σε μερικά sites όπως το Facebook. Το πρόβλημα λύθηκε όταν άλλαξα σε PPPoE με default MTU, επειδή.
Υ.Γ. Και παλιότερα πάλι, με άλλη κάρτα και άλλο μόντεμ, είχα αλλάξει το MTU σε μικρότερη τιμή για να στρώσει, λολ.
αυτο το εχει παιξει κανεις?
http://store.steampowered.com/app/269050/
ενας φιλος με εχει φαει και σκεφτομαι να τιμησω
TI APOGOITEFSI PU INE TO MGS5 GZ
2 wres gameplay, zero story development, TO IDIO MAP, anousia missions, kiefer sutherland............
call of duty: infiltration, featuring a single map and 'big boss'
ksenerosa
οι του χώρου το έχετε πάρει χαμπάρι ήδη , οι υπόλοιπο πιθανότατα όχι
Μιλάμε για το Heartbleed Bug
Τέσπα επί της ουσίας το Mashable προτείνει να αλλαχτούν τα passwords σε "αρκετά" sites για να είστε καλυμμένοι ...
Εγώ θα το κάνω
http://filippo.io/Heartbleed/
Δε ξέρω κατα πόσο δουλεύει, πάντως δε μπορεί να βγάλει σίγουρο αποτέλεσμα για το ER.
Αφού δεν έχει SSL
Battlestar Galactica κιέτσι το ER, προστατευμένο από επιθέσεις ιών επειδή επιμένει oldschool.
να παιξετε castlevania lords of shadow mirror of fate HD. επος.
http://stwww.geekexchange.com/wp-con...stlevania2.jpg
Χρειάζομαι τα φώτα σας.
Γίνεται με κάποιου είδους κατευθυντική κεραία ή κάτι τέτοιο, να στείλω σήμα από το rooter σε απέναντι κτήριο με καμιά πενηνταριά μέτρα απόσταση (μπορεί και λίγο λιγότερο) ?
Οικονομική λύση πάντα.
αν έχεις οπτική επαφή, το πρωτόκολλο σε καλύπτει (100μ) αν δεν έχεις θα πρέπει να βάλεις extenders στα ενδιάμεσα.
Πρόσεξε τώρα, μπορείς να παίξεις με το frequency (να το πας στα 5 GHz , και θα παίζεις με n).
Οι κεραίες οι κατευθυντικές ξέρω ότι μπορεί να σε πάνε πολλά πολλά μέτρα, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.
Θα σου πρότεινα λοιπον να πάρεις ένα ρουτερ που να μπορείς να "ξεβιδώνεις" την κεραία , αλλά να μην πάρεις άμεσα καινούρια.
Για την ακρίβεια το κτήριο που θέλω να φτάσει το σήμα δεν είναι απέναντι, είναι 3-4 παραδίπλα από την ίδια μεριά του δρόμου όμως. Άρα οπτική επαφή ακριβώς δεν το λες. Αυτό που σκεφτόμουν είναι για κατευθυντική στο μπαλκόνι του κτηρίου που βρίσκεται το ρούτερ (πρώτος όροφος), και το πολύ ακόμα έναν extender εκεί που θέλω να φτάσει (χαμηλωμένο ισόγειο). Ενδιάμεσα προφανώς δε μπορώ να βάλω κάτι.
Αυτό για το frequency που είπες δεν το έπιασα.
ίσως να μην θυμάμαι καλά αλλά αν παίξεις στα 5GHz που παίζει το 802.11n νομίζω δίνει διπλάσιο range.
Γενικά όμως το σημαντικό σε όλα αυτά είναι η "οπτική έπαφή" δες πρώτα με το κινητό και το wifi, και εφόσον είναι όπως το λες, θες μια κεραία για εξωτερικό χώρο για να αντέχει ήλιους / βροχές ... δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβά
Σκέτο ιντερνε θα περνάς ? να ξες ότι δεν θα έχεις καμιά φοβερή φερεγγυότητα ε!
πόσο πιάνουν τα χέρια σου;
υπάρχουν απλές γυφτοπατέντες που ξεκινούν από επιπέδο δυσκολίας χειροτεχνίας-δημοτικού και μπορούν να σου αυξήσουν το BW. δες εδώ στο instructables διάφορα τρικ και ανάλογα με το τι έχεις στη διάθεσή σου και πόσο μερακλής είσαι με τα μαστορέματα. Ξεκάθαρα για γεωμετρικούς λόγους και ευκολίας κατασκευής, εγώ θα έπαιζα τα λεφτά μου εδώ. Μπορείς να επαναλάβεις το ίδιο ακριβώς τρικ και στην κεραία λήψης στον απομακρυσμένο υπολογιστή, κι όχι μόνο στο ρούτερ (που όπως θα δεις παρακάτω μπορεί να μη σε συμφέρει να κάνεις). Μπορείς ακόμα και να κατασκευάσεις τη δικιά σου υπερκομπλέ κεραία με ένα απλό χάλκινο σύρμα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Spoiler
όσο για αυτό που λέει ο σαμπρελίνος με τα 5GHz.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ 802.11n που σημαίνει ότι μπορεί να κάνω και λάθος.
Η επικοινωνία σε ψηλότερες συχνότητες ναι μεν προσφέρει καλύτερο bandwidth μια που όσο συχνότεροι και μικρότερης διάρκειας είναι οι παλμοί τόσο πιο πολλή πληροφορία μπορούν να κουβαλήσουν, αλλά ταυτόχρονα υπόκειται σε μεγαλύτερες απώλειες λόγω απόστασης. Δεν ξέρω σε ποια απόσταση υπερκεράζουν όμως οι χαμηλές απώλειες των 2.4GHz σε σχέση με το αυξημένο BW στα 5GHz κι αυτό έχει να κάνει και με τα χαρακτηριστικά του χώρου, συν το πώς δουλεύει το 802.11n που δεν ξέρω. Δοκίμασέ τα εμπειρικα και δες πού πετυχαίνεις καλύτερη σύνδεση. Πολύ πιθανόν είναι η μία επιλογή να σου προσφέρει καλύτερο BW και η άλλη καλύτερο latency (λόγω των λιγότερων σφαλμάτων που θα συμβαίνουν στην περίπτωση των χαμηλών απωλειών)
Πάντως μη διστάσεις να δοκιμάσεις τα κόλπα του instructables, από πολλαπλές εμπειρίες έχω δει να δουλεύουν σίγουρα το κόλπο με το τρυπητό και αυτό με το αλουμινόχαρτο.
Ειδικά όσο αυξάνεται η απόσταση από την κεραία εκπομπής, η απόδοση της (πλέον) κατευθυντικής κεραίας εκεί που σκοπεύει ο ανακλαστήρας θα ξεπερνάει την απόδοση της ίδιας κεραίας χωρίς τον ανακλαστήρα. Βέβαια, ξέχασε το σήμα σου πίσω του και κοντά του. (Μακρύτερα πίσω του είναι πιθανόν να λαμβάνεις διάχυτο πεδίο και να μην έχεις πρόβλημα)
Δέν ξέρω τι εννοείς όταν λές οικονομική λύση, αλλά μια "φτηνή", all-inclusive λύση είναι το Nanostation της Ubiquiti. Έχει client mode, AP mode και POE οπότε με 2 τέτοια ξεμπερδεύεις. Από κει και πέρα αν βρεις κανά μερακλή που ξέρει τι κάνει, έχεις πολλές επιλογές με diy κατασκευές.
Έχε υπόψη σου πάντως ότι πιθανότατα θα χρειαστείς υποδομή και στα 2 κτήρια. Ίσως αξίζει να μιλήσεις με κάποιον από κανένα WMN που ξέρουν καλύτερα τι παίζει στην αγορά και τι αξίζει. Επίσης στα φορουμ τους μπορεί να βρεις μεταχειρισμένο εξοπλισμό ώστε να το στήσεις πιο φτηνά.
Θα ρωτήσω και γω ένα φίλο από PWMN αν έχει καμιά εύκολη και φτηνή λύση και θα σου πω.
edit: Μίλησα και με το φίλο μου και μου πε ότι χωρίς diy δύσκολα θα βρεις καλύτερη λύση στα λεφτά αυτά. Τσέκαρε και τα WMN βέβαια μη σου λέω βλακείες.
Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο καλό πρόγραμμα για μαζική μετονομασία φωτογραφιών με βάση την ημερομηνία που τραβήχτηκαν; Είναι περίπου 2000 φώτο :S
Έχω ανεβάσει ps3 εδώ και ξεκινάω με καθυστέρηση κάποιων μηνών να παίζω μερικές τελευταίες κυκλοφορίες.
Δεν ξέρω αν έγινε συζήτηση για το AC4 εδώ, αλλά είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της σειράς έτσι;
Μα αυτό είναι το γαμάτο ρε!
είναι πολύ καλύτερο του 3 και πολύ χειρότερο του 2. το σενάριο είναι τραγέλαφος και το ιρλ κομμάτι ήταν ό,τι να 'ναι. το gameplay ναι, ήταν αυτό που πρέπει. το ότι έβγαλαν 2 expansion με τον ezio τα λέει όλα ιμο, δε γίνεται να ξαναδημιουργήσουν τόσο σοβαρό χαρακτήρα.
To σενάριο του φαίνεται μετρίότητα δε διαφωνώ (είμαι στο 31% με περίπου 25-30 ώρες gameplay), και σίγουρα το 2 ειναι το καλύτερο της σειράς από άποψη story. Ο Ezio είναι μακράν ο καλύτερος χαρακτήρας που έχουν γράψει αν και πιστεύω πως στα Brotherhood κ Revelations ήταν ήδη εξαντλημένος.
Αλλά καθαρά από άποψη gameplay και game feel το 4 είναι απογείωση. Έχει τόσα πολλά να κάνεις που καταντά παιδότοπος. Όση ώρα το παίζω προλάβαινα να βγάλω το 2, δύο φορες. Να πω την αμαρτία μου, για την ώρα γράφει καλύτερα απ'το GTA V σαν sandbox.
τεραστιο το 4. για 100% πρεπει να σαι ανεργος. επισης βαρυ σε ηλιθιο βαθμο. ας πει ο σινικ γελαγαμε την αλλη φορα στο μπεντσμαρκ.
Ε τι να πω. GTX780ti Ghz , 16gb ram, 3770k. To μονο game που δεν πιανει για πλακα 60fps με όλα τερμα 1080p. Kαι οπτικά δεν ανταποκρίνετε στα reqs του ετσι κι αλλιως...
Αναμενουμε Watchdogs με χαμηλες προσδοκίες λόγω ubisoft un-optimisation.
χαχα αλλο αυτο ναι..προσπαθουν να σπασουν το ματριξ και ο καρτεμπορας δεν τους αφηνει.