simantiki leptomereia pou paizei simantiko rolo sto na mpei sti kardgia mas :oops:
Printable View
simantiki leptomereia pou paizei simantiko rolo sto na mpei sti kardgia mas :oops:
ekklisi pros ola ta paoktsakia na kanoun diaita na xorame sto gipedo
Me to skwlhka re malaka daffy POSO KOZMO 8A EXEI?!?!?!?!?!?!?!
TWRA 8A DEITE RE MOYNIA TI SHMAINEI LAOS!
Ο ΖΟΥΡΑΦΣΚΙ ΣΤΗΝ ΑΕΛ
:shock:
γενικά έχει γίνει λίγο της πουτάνας φέτος...
μέχρι που σκέφτομαι ακόμη κ εγώ να ξαναπατήσω στο γήπεδο ΠΟΥΣΤΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ
χεχεχ, η αελ ΑΓΟΡΑΣΕ τον Ζουραφσκι.
k i veroia metomo k i leivadia kroupi.megales metagrafes
primera division ginikame
kala pou iparxei o atromitos opou Nikolopoulos,Tsigkas k Koutsospiros tha deinoun maxi gia mia thesi stin 11ada k na mas thimizei to palio kalo elliniko protathlima
"Είμαι πάρα πολύ περήφανος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω πολύ καλά τον Φερνάντο Σάντος. Μου μίλησε με πολύ καλά λόγια για το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ ανταγωνιστικό και μου δίνει επιπλέον κίνητρο", τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος μέσος και συνέχισε:
"Φιλοδοξία μου να φθάσω τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται, και τουλάχιστον στα πλέι οφ. Μου αρέσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει να έχει ησυχία στο γήπεδο.
Γνωρίζω και τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα και από την Εθνική και από την Ιταλία με την παρουσία τους στην διοίκηση στην θέση του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή να είναι πολύ σημαντική. Έρχομαι την Δευτέρα".
erxetai sto sosto gipedo
Ο Κουτσοσπυρος πηγε στον ΠΑΣ :!:Quote:
Originally Posted by Daffy
Θα πούλαγε Σαϊτιώτη ρε ο μπάσταρδος. :evil:
Για να παίξει ο 2 σεζόν - 3 γκολ - μαλακία έκανα, έπρεπε να έπαιζα ράγκμπι - Κουτσοσπύρος.
plaka plaka apo to na pername ton moldavo ton periergo,tha mporousame na paroume ton saitioti os ftini lisi(exoume kaliterous?)Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
einai k paoktsaki arrosto e
Ως φτηνη λυση?
Κατανοηστε οτι οι εννοιες φτηνος και ακριβος χανουν καθε νοημα οταν ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ!
ennoo oti ta xrimata gia ton moldavoperiergo na pigainane ston saitioti.ti den katalaves?
btw ο Κουτσοσπύρος δεν υπάρχει! όνομα και πράγμα...