Βάζουμε όλοι μία το The Great Gig in the Sky, παρακαλώ.
Printable View
Βάζουμε όλοι μία το The Great Gig in the Sky, παρακαλώ.
"And I am not frightened of dying, any time will do, I
don't mind. Why should I be frightened of dying?
There's no reason for it, you've gotta go sometime."
"If you can hear this whispering you are dying."
"I never said I was frightened of dying."
Rest in Peace.
/now playing A Great Gig in the Sky.
δηλαδή το μόνο κομμάτι που αξίζει απ'αυτόν τον δίσκοQuote:
Originally Posted by phthoggon
:(
Ακούω το J2 της Jarboe.
Είναι πολύ ωραίο.
RIP Richard Wright :( :cry:
lol re. ta xo akousei edo kai xronia, me 70iles ksekinisa genika. to sugkekrimeno pou vala mono den exo, 8enks pantwsQuote:
Originally Posted by The Good Son
to larks de to vazo toso psila. mallon protimo wake kai red, to larks tha lega paei trito mazi me to ntempouto, meta paei to power to believe (trelos diskos) kai to islands. episis eisai ap tous ligous pou xo akousei na lene kala logia gia to beat, de mporo na katalavo giati to snobaroun toso
btw, o poustis o fripp exei kavatzosei ton drummakla harisson kai lene gamaei averta live. kapoios agios anthropos re pousti na kanei ti kali :cry:
Edit: Eixe paei kaneis tote Rhodon pou xan erthei oi 21st Century Schizoid Band? Apo malakia tous xasame...
Quote:
Originally Posted by carheart
Αυτό ψάχνει ο Widmore και οι Oceanic SIX. :D
Και γω με τον Good Son είμαι. Οι περιόδοι στους King Crimson είναι υποχρεωτικοί και είναι θαρρώ το πιο τρανό παράδειγμα για να γίνεται ένας τέτοιος διαχωρισμός.
Εγώ πάντως, In the Court of the Crimson King, Red και Discipline, αγαπώ!!! Fallen Angel ρε.
panigiriko bumpQuote:
Originally Posted by Marillion
oti prepei gia twra!!!!!!
edit : ta pataei ola katw :pingpong:
ante kala akouste kiolas ama den pistevete
http://www.youtube.com/watch?v=fyx05bQe8eo
pistepste ton marillion ma na pisteuete k s auto
http://i226.photobucket.com/albums/d...WhatEndCDL.jpg
Me ligh ka8usterhsh:Pragmatika prospa8eite na vgalete ton kalutero 60s-70s disko twn King Crimson?Pragmatika to adunato.
Entwmeta3u gia kati pou eipe o Good Son eixa agorasei mazi Selling England kai Larks ta eixa akousei apanwta kai pragmatika eixa meinei malakas.Nta3ei me to lurismo twn Genesis,alla otan akousa to Easy Money,den pisteua oti sto prog rock mporei tetoia epoxh na upar3ei kati toso heavy
Kai ta epomena gamane ola gamane dld
se megales mpantes den uparxoun kalutera. mono agapimena
Swsto.
Den kserw an akouses to ConstruKtion of Light alla pragmatika,einai ena apistefto sunexes tzamarisma,me beats apo to Mastelotto pou gamane(eixe dialu8ei gia ligo tote h e3ada me Bruford ktl) kai xwnei asxhma.Varu album vevaia alla gamaei
to kainourio burst einai fovero. mpravo tous. dld oxi oti perimena kati ligotero, apla kati diaforetiko. olos o kosmos prog :!: