Για το 3 cards λες;
εδιτ: αν ούτε αυτό το λινκ επιτρέπεται πες να το σβήσω :PCode:edit:(nai, kalutera oxi links, uparxei kai to google :p)
Printable View
Για το 3 cards λες;
εδιτ: αν ούτε αυτό το λινκ επιτρέπεται πες να το σβήσω :PCode:edit:(nai, kalutera oxi links, uparxei kai to google :p)
An ennoeis oti den einai kai toso adventure, den exei kala grafika klp, ta kserw hdh.
Apo 2 reviews pou diavasa pantws kalo fainetai, puzzle-adventure fash, kai lene exei polu kalo senario kai xarakthres, kai oti genika aksizei \m/.
Btw, sta future projects exoun kai ena secret project fedora, makari na einai kana tex murphy :D
Σε άλλα νέα Blizzard Confirms New MMO Based on Fresh IP
Καιρός ήταν για κάτι νέο. Ελπίζω να μην περιστρέφεται εντελώς γύρω από timesinks όπως το wow.
Ελπίζουμε βασικά να καταπιαστούν με αυτό ΑΦΟΥ βγάλουν το DIII.
η πουτανα η μαμα τα εχει οργανωμενα ολα στην εντελεια!
μετριο Wrath για τους noobs-οτι προλαβουμε να βγαλουμε,παρε Starcraft 2 να γουσταρετε και να λιωσετε,παρε Ντιαβλο 3 να πεθανετε και οταν βαρεθει μεχρι και ο τελευταιος noob το wow παρε το νεο ΜΜΟ που θα ειναι ξανα δυσκολο στην αρχη και θα γαμαει και θα χωρισω με την γκομενα και θα παχυνω!
Δε νομίζω ότι το WotLK έγινε ευκολότερο από το tbc βάση χρονοδιαγράμματος τέτοιου είδους, ούτε πως το WoW είναι στα τελευταία του και είπαν να βγάλουν τπτ νέο για να τραβήξουν πίσω τον κόσμο.
σε καμια περιπτωση δεν εννοεισα οτι το wow ειναι στα τελευταια μου!
σε κανα 2-3 χρονια ομως που θα κυκλοφορησει το νεο μμο θα ειναι ΣΤΑΝΤΑΡ!
αυτο ειπα
Είναι ξεχωριστές ομάδες.
1) Ομάδα που κάνει Starcraft 2
2) Ομάδα που κάνει Diablo 3
3) Ομάδα που ασχολείται με το WoW
4) Ομάδα που κάνει το Unannounced MMO
5) Ομάδα που κάνει ένα Unannounced Project
Που και που η ομάδα 3 βοηθάει τη 4 λόγω εμπειρίας, αλλά κατα τ'άλλα απλά όλοι παίζουν τα παιχνίδια των άλλων.
Χμ; Για το 5) που γράφεις πρώτη φορά ακούω, είχα την εντύπωση ότι το 'χαν "project" και στην συνέχεια το καναν "mmo". Κάνα ίνφο για αυτό έχουμε; Το 4 πάει για blizzcon ή αργότερα;
νομιζω τα 4 και 5 του σπιριτ ειναι το ιδιο πραγμα!
στο επομενο blizzcon νομιζω θα ανακοινωσουν τις 2 last classes για D3
not sure tho
Έχει κανένα μήνα νομίζω; Μπορεί και παραπάνω όπου κάποιος είχε κάνει μια δήλωση ότι υπάρχει και ένα ακόμα team πέρα από το MMO που δουλεύει πάνω σε κάτι άλλο. Νομίζω ο Pardo το είχε πει.
edit: Google 5th blizzard unannounced
There's much buzzing right now concerning breaking news on a Diablo III fan site, Diii.net. According to the news post over there, Blizzard has now essentially confirmed that it is working on a fifth unannounced project which is not a new World of Warcraft expansion, or in any way related to the upcoming next-gen MMO title currently in development.
και
However, the company recently published a "Help Wanted" ad searching for two up-and-coming developers. The employment opportunity wasn't filed under the site's "Next-Gen MMO" category -- rather, it can be found under the infinitely titillating "Unannounced Project" section.
Even the most spot-on industry soothsayers haven't been able to predict what the project will be, though Blizzard COO Paul Sams has repeatedly stated the company's interest in starting up an entirely new franchise.
Sniper / Spy Updates στο TF2 site με το τυπικό Valve χιούμορ που μας αρέσει.
Ώπα, σε ποιούς servers παίζεις;
Λήκαρε και το Meet the Spy xD
http://www.youtube.com/watch?v=LN4cRDEYalw
- What are you? President of his fan club?
- No, that would be your mother.
Έπος.
Ανάλογα στα κέφια.
Για χαλαρά παίζω 2Fort που, παρόλο το imbalance του, είναι λατρεία από TFC.
r.G|2fort Instant respawn|rush-gaming 91.204.208.165:27015
2fort με respawn timer: στο Lotus clan 95.154.193.26:27015
και για "κανονικό" server με egypt, well, gravelpit κλπ στον modme.info FROGS που είναι οκ αν και τελευταία πολύ down τον βλέπω.
Γενικά επειδή παίζω από το Φεβρουάριο δεν έχω βαρεθεί ακόμα κάτι 2fort ή Gravelpit οπότε δεν έχω εξερευνήσει κάτι arena κτλ. Αν έχεις να προτείνεις κανένα σέρβερ, πες.
εντιντ: Αυτό το νέο "armory" της Valve δε μπορείς να το δείξεις σε τρίτο άτομο ε;