Η Αγγλία λέει ετοιμάζεται να σαλπάρει απο τις βροχές?
Printable View
Η Αγγλία λέει ετοιμάζεται να σαλπάρει απο τις βροχές?
μ? εδώ στη mancunian county βρέχει ψιλοασταμάτητα από τότε που γύρισα μετά τα χριστούγεννα αλλά παραδόξως σήμερα δεν εχει βρέξει ως τώρα (αυτό δε λέει τίποτα για τη συνέχεια της μέρας φυσικά). Δεν είναι κάτι τραγικό ωστόσο, τυπικός αγγλικός καιρός νομίζω, δεν ξέρω αν σε άλλες περιοχές έχουν προβλήματα.
Έμας εδώ κάτω φυσάει αρκετά και όποτε του βαρέσει αρχίζει και ρίχνει καρέκλες για κανα 10λεπτο.
Εισαι σε καποια ελληνικη ταινια?
σε λίγο που θα πάω για ύπνο (!!!) θα κάνω την προσευχούλα μου μετά από πολύ πολύ καιρό. θα προσευχηθώ να είναι μεγαλόκαρδος ο καθηγητούκος μου όταν θα διορθώνει τα τεστ για το εργαστήριο. κάντε κι εσείς το ίδιο, σαπορτάρετε με :!:
Eγώ πάντως, το καθάρισα το σημερινό.
:dfinger: :tup:
οπότε τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ε. :teddy:
:teddy:
Από τα βάθη της καρδιάς μου.
...
sexion
θύμισε μου να σου χτενίσω τα μαλλάκια σου όταν σε δω :oops:
http://edition.cnn.com/2008/SHOWBIZ/...ead/index.html
άντε να ζήσουμε να τον θυμόμαστε... :(Quote:
NEW YORK (CNN) -- Actor Heath Ledger was found dead Tuesday of a possible drug overdose in a Lower Manhattan apartment, the New York Police Department said.
Heath Ledger was found dead in a Manhattan apartment.
more photos »
The Academy Award nominated actor was 28.
κρίμα ρε γμτ,κ είχε κ ένα ομορφούλι κοριτσάκι
:!:
Ωπα ρε μλκ.
μάλλον 5-6 μήνες παλιά η είδηση αλλά είναι ενδιαφέρουσαQuote:
Όπως προκύπτει από τις αναλύσεις νέων δορυφορικών παρατηρήσεων, ένας ωκεανός κάλυπτε κάποτε το ένα τρίτο της επιφάνειας του Αρη. Βασική ένδειξη για την ύπαρξη ωκεανού στο παρελθόν αποτελούν οι κυματοειδείς σχηματισμοί που μοιάζουν με τις γήινες ακτογραμμές. Οι σχηματισμοί αυτοί ήταν γνωστοί από τις αποστολές Viking τη δεκαετία του 1980, ωστόσο μέχρι σήμερα πολλοί εξέφραζαν διαφωνίες για την ερμηνεία τους, επειδή η στάθμη του ωκεανού σε ορισμένα σημεία φαίνεται ότι βρισκόταν έως και 2,5 χιλιόμετρα ψηλότερα σε σχέση με άλλες περιοχές, κάτι που θεωρούσαν αδύνατο.
Νέες προσομοιώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τους επιστήμονες της NASA δείχνουν ότι οι υψομετρικές διαφορές ανάμεσα στα ίχνη των ακτογραμμών δεν υπήρχαν εξαρχής, αλλά προκλήθηκαν αργότερα από μεγάλες μετατοπίσεις μάζας στον φλοιό του Αρη. Το νερό εξαφανίστηκε πριν από δύο δισεκ. χρόνια για λόγους που παραμένουν αδιευκρίνιστοι.
πηγή: imerisia.gr
παει ο joker :/