τελικά τεχνικό πρόβλημα δημιούργησε το χτεσινό black out του rs,καμια σχέση με κλείσιμο κτλ
Printable View
τελικά τεχνικό πρόβλημα δημιούργησε το χτεσινό black out του rs,καμια σχέση με κλείσιμο κτλ
:pingpong:Quote:
Originally Posted by zihuatanejo
Για πες πως; Φιλοτιμήθηκε κάποιος και τα γύρισε πίσω; Εγώ κάποτε που είχα χάσει βιβλιάριο του ΙΚΑ, με πήραν τηλέφωνο ένα 3μήνο μετά που προφανώς είχα βγάλει καινούριο.
E, πάνω στο δίπλωμα αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας μου.
Το βρήκε η οδηγός καθαρίζοντας και βλέποντας τη διεύθυνση, ήρθε από το σπίτι και χτύπησε το κουδούνι, οπότε και κατέβηκα και μου τα έδωσε.
Μόνο που δεν τη φίλησα από χαρά. :) :mpazo:
Ταρίφας με φιλότιμο. Αξίζει αρκούδι:
:teddy:
Kserei kanas thessalonikios an paizei kana sunedreio ogologias ekei autes tis meres?
Τι ψεματα σου πε ο Πιτσαδορος?
Xaxax.. kamia sxesh me ton pitsadoro kale mou.
Θα μπορούσε αντί για Ιταλία να είχε Ελλάδα:
http://tcc.itc.it/people/rocchi/fun/europe.html
αρχαίο αλλά έπος
όπως όλα τα Bruno Bozzetto
καλημεραααααααααααααααα
Καλημέρα :ddrowsy:
Καλημέρες! Πωωω καφές και ένας Winter Sun να λιάζει είναι ότι πρέπει υπό τους ήχους του Thee Silver Mt. Zion...
Mέραααααααααααα. :)
Οι καλοί μου και αγαπημένοι μου γονείς μου πήραν ένα διπλό κρεββάτι απο την SATO Εντός μαζί με στρώμα και πάπλωμα και μαξιλάρια και σεντόνια, και είναι τεράστιο και έχει μάυρο suede προσκέφαλο και πλαινά και είναι έπος και το καταφχαριστήθικα το Σ/Κ, μπέρδεψα τον ύπνο με τον θάνατο, ουάου.
Ε, επιτε ρε τίποτα αφού βαριέστε. Σας βλέπω, χασμουριέστε και το δάκρυ τρέχει δίπλα στο μισάνοιχτο μάτι.
οντως πολλη βαρεμαρα δευτεριατικα
αντεεε να δουμε