Αύριο πάω να αγοράσω το 27αρη iMac.
Μεθαύριο θα παραιτηθω από τη δουλειά
Printable View
Αύριο πάω να αγοράσω το 27αρη iMac.
Μεθαύριο θα παραιτηθω από τη δουλειά
ακουω Sleep - Jerusalem και τα τυπακια στο sig σου συγχρονιζονται
lokast pws kai mac?
Δεν την ξαναπαταω, μετά την τελευταία αύξηση αρχισα να βγάζω άσπρες τρίχες και πρόλαβα στο τσακ το ελκος. Η υγεία μου και η ψυχική μου ηρεμία δεν είναι πλέον προς πώληση. Θα πάω να πλενω πιάτα (σοβαρά) αν και προς το παρών έχω φράγκα στην άκρη να βγάλω μερικούς μήνες αραζοντας
Στειλε κι απο δω τιποτα, δυσκολη η ζωη για μεταναστες
kaluteres sinthikes kai wraria den mporeis na diapragmateuteis?
ξαναπηρα hammer μετα απο δε ξερω ποσα χρονια,μονο και μονο για την επανεκδοση του τευχους 1 (1988)
btw δεν θυμαμαι καν να ειχα ακουσει οτι πεθανε ο ευκαρπιδης (και μαλιστα το 2005) ...απο τι;
Ανακοπη νομιζω.
locust ψήσου να απολυθείς.
rage for order με το σπίτι τι έκανες τελικά;
Δε σε ξέχασα, απλά δεν είδα καθόλου τον Νομικό και δε μπόρεσα να μάθω τίποτα.
Μπδγ το "ψήσου να απολυθείς" δεν είναι τόσο απλό. Ο εργοδότης δεν είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει αποζημίωση αν ο εργαζόμενος έχει προκαλέσει ο ίδιος την απόλυση του με τις πράξεις του οπότε αυτά που ακούτε "θα τον παίζω μπροστά στους άλλους, θα χέζω στο γραφείο του αφεντικού και θα με απολύσουν και θα πάρω αποζημίωση" είναι παραμύθια.
Α, επίσης αν παραιτηθείς χωρίς να προειδοποιήσεις τον εργοδότη το διάστημα που προβλέπεται, έχει δικαίωμα να ζητήσει αυτός αποζημίωση, οπότε ανάλογα με τη δουλειά/το αφεντικό σας καλό είναι να τα παίρνετε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα.
xm sta xartia mporei na isxioun afta pou les,irl omos sti 1i periptosi se dinoun apozimiosi gia na min exoun trexamata me tis epitheoriseis ergasias ktl k sti defteri den exo akousei pote na simvenei afto.isos stis poli megales epixeiriseis k se ipsila stelexi.
genika aposo ksero den polisxioun stin agora.morfose me
Ναι μωρέ το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, μεταξύ σοβαρού και αστείο το είπα. Πάντως επειδή μας το έχει ξαναπεί ο locust ότι τον γαμάνε θα ήταν ωραίο να το παίξει έτσι λίγο, πχ να τον πάρουν τηλέφωνο να το σηκώσει και να πει έχω σχολάσει και να το κλείσει, να κόψει τις υπερωρίες και τέτοια.
Με το σπίτι έγινε περίεργη φάση. Παίρνουμε τηλέφωνο και της λέμε "να ξέρετε είναι λίγο δύσκολο να βρούμε σπίτι κτλ" και μας λέει οκ οκ θα δούμε τι θα κάνουμε, θα ξαναμιλήσουμε και το κλείνει! Δεν το είπε όμως νευριασμένη, ακούστηκε σαν να το ξανασκέφτεται. Οπότε στην ουσία δεν ξέρω αν μας διώχνει τελικά! Γενικά είναι περίεργη η τύπισσα, και άλλες φορές που της έχω μιλήσει ακουγότανε σαν να αγχώνεται ή άλλες φορές δεν πολύ επικοινωνούσε.
Τεσπα κοιτάμε για σπίτια αλλά πολύ πιο χαλαρά από ότι πριν, δηλαδή στην ουσία περιμένουμε την ευκαιρία. Σε κανά δυο βδομάδες σκέφτομαι να την ξαναπάρω να δω τι αποφάσισε τελικά.
@ daffy Εκεί κολλούσε το "ανάλογα με τη δουλειά/αφεντικό". Είναι δικαίωμα του, το αν θα το ασκήσει είναι δικό του θέμα. Τώρα στην πράξη δεν υπάρχει κάποιος κανόνας για το τι γίνεται, το πράγμα ξεφεύγει από το Δίκαιο και πάει στο "ανθρώπινες σχέσεις" (πώς τα λέω ο πούστης), αν κάνεις κάποια μαλακία που μπορεί να αποδείξει εύκολα ότι την έκανες σαφώς και θα το κάνει, αν απλά έχεις "μειωμένη απόδοση" λογικά δε θα θελήσει να μπλέξει.
Για το δεύτερο, πάλι το ίδιο ισχύει. Εξαρτάται από το πόσο εύκολα μπορεί να σε αναπληρώσει και τι θα του στοιχίσει το να φύγεις ξαφνικά. Αν δε μπορεί να δουλέψει μέχρι να βρει άλλον προφανώς θα ζητήσει αποζημίωση.
Στην πράξη γίνονται και τα δυο, όχι τόσο συχνά γιατί και οι εργαζόμενοι συνήθως φροντίζουν να φεύγουν "με καλό τρόπο" και δεν κάνουν ακραία πράγματα, αλλά αφού όλοι ξέρουμε πόσοι μαλάκες κυκλοφορούν εκεί έξω, καλό είναι να μη στηρίζεσαι πολύ στο "αυτά δε γίνονται".
(έχω καεί με το σκατοδίκαιο)
Επίσης δεν ανέφερες το γεγονός πως αν σε προειδοποιήσουν για απόλυση παίρνεις τη μισή αποζημίωση (τα λέω καλά?:S, δεν κατάφερα να κάνω καριέρα σαν payroll admin). Κατά τ άλλα κύμα απολύσεων στην εταιρεία που δουλεύω
Σχετικά με την απόλυση , αξίζει να το συζητήσεις , όχι για την αποζημίωση , αλλά για τον ΟΑΕΔ.
Έξτρα εισόδημα + πιο εύκολα για δουλειά μετά (αν πας μέσο ΟΑΕΔ).
Την φάση σου την πέρασα πριν μερικά χρόνια , απλά εμένα είχε πειραχτεί και η υγεία μου στ' αλήθεια.
Σε τι κλάδο είσαι? με τι ασχολείσαι?
Επίσης , για το θέμα "αύξηση" υπάρχει μεγάλη συζήτηση κατά πόσο αξίζει.
Καλημερα σε ολους :-?:-?
Ισχύει, απλά ο χρόνος της προειδοποίησης είναι ίσος με τους δικαιούμενους μήνες της αποζημίωσης. Αν π.χ. κάποιος εργάζεται στον ίδιο εργοδότη για 5 χρόνια, δικαιούται 3 μισθούς αποζημίωση και για να του δώσει τα μισά ο εργοδότης οφείλει να αναγγείλει την απόλυση του 3 μήνες πριν.
και ετσι πριν φυγω....
ΓΑΜΩ ΤΗΝ HELLAS ONLINE ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΚΑΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
σας παρακαλω προτεινετε μου μια εταιρια που θα ερθει να μου κανει διακοπη απο την γαμημενη hol και θα με βαλει στο δικο της νετ με φθηνο ιντερνετ δε με νοιαζει αν ειναι γρηγορο, φτανει να μην ειναι καθηστερημενοι.
inta pa8es re.
Καλα να πάθω που δεν ειχα βάλει τότε παιδαγωγικό στη Ρόδο τωρα σπίτι θα χα αγοράσει που λεει ο λόγος:?
25 ευρω τον μηνα μου ερχεται φιξερ. υπαρχει τιποτα καλυτερο? οχι στα ιδια λεφτα και γρηγοροτερο (24mbps εχω) αλλα σε φθηνοτερο.
25 ευρώ το μήνα για 24 δεν ακούγονται πολλά οπότε να φανταστώ πως σου έκαναν άλλη τσατσιά γι αυτό:
Ή έχεις συμβόλαιο που προπληρώνεις όλο το επόμενο έτος;
Επίσης http://www.adslgr.com/features/ispsd...y/ispindex.php
Δεν ειμαι στην Ελλαδα, αλλα αν θυμαμαι καλα η ΧΟΛ ηταν απο τις πιο φτηνες μεχρι να φυγω, αν οχι η πιο φτηνη. Επισης τουλαχιστον σε μενα και σε 2-3 αλλους φιλους μου ηταν και αξιοπιστη σε θεμα συνδεσης. Δεν κοβοταν σχεδον ποτε. Η εξυπηρετηση πελατων ηταν ενα θεμα, αναμονη μισαωρο κτλ, αλλα τι να κανεις. Δεν ειναι και πολλα 25 ευρω παντως ε.
ειχα κανει μεταφορα και αντι να κοψουν την παλια συνδεση την αφησανε εκει δεν ξερω για ποσους μηνες, και σκεφτηκα να παρω τηλεφωνο να ρωτησω ποσα χρωσταω γιατι ειχα ξεχαστει για 3-4 μηνες εδω, υπολογιζα να ακουσω κανα 100αρι και μου λενε 350 ευρω. αυτο
Χμ μαλακια, δεν υπαρχει τροπος να δειξεις οτι ειναι δικο τους σφαλμα?
Η ειναι δικο σου σφαλμα?
Δεν υπαρχει τιποτα. απο τηλεφωνο καναμε την διακοπη. απλα αυτοι την τρεναρανε οσο περισσοτερο γινοτανε για να μεγαλωσει ο λογαριασμος.
γενικα τους γαμιεται και αυτος που εκανε την μαλακια να τα φαει σε φαρμακα τα λεφτα.
εκνευρισμος
Ρε συνέχεια λάθη κάνουν στους λογαριασμούς της HOL επέμεινε λίγο στο τηλέφωνο και θα βρουν το λάθος. Στην τελική κάνε καταγγελία στο ΙΝΚΑ και μην πληρώσεις τίποτα. Δεν νομίζω ότι σε καμία περίπτωση είναι δικό σου το λάθος εάν σου παρέχουν 2 εταιρείες το ίδιο τηλέφωνο, αν κατάλαβα καλά φυσικά γιατί μιλάς με γρίφους.
Πάντως αν συνυπολογίσεις τα δωρεάν λεπτά χρόνου ομιλίας που σου δίνει δε νομίζω ότι υπάρχει φθηνότερη.
i idia etairia apoti katalaba egw tou pareixe 2 grammes. inka opws eisai, mi tolmiseis k ta plirwseis
Δε γίνεται η ίδια εταιρεία να σου δίνει 2 γραμμές στο ίδιο νούμερο. Τραβηγμένο.
Και τώρα πρόσεξα στο λινκ του σπίριτ ότι οι τιμές έχουν πέσει αρκετά. Άραγε ισχύουν για μένα που έχω συμβόλαιο από Ιούνη ή θα εξακολουθήσω να πληρώνω την παλιά ταρίφα ώσπου να τελειώσει το συμβόλαιο;
σαν την μαλακια μετα το φαι δεν εχει
neuroscar thn pempth tha paikseis h na mhn kanoume ton kopo??
μόλις είδα midnight express και έχω μείνει :fear:
Υπεροχότατο. Πρέπει να το ξαναδω και γω κάποια στιγμή.