Το νέο SW δεν υπάρχει.
Printable View
Το νέο SW δεν υπάρχει.
Έπεσε και ο LK.
ωραια...απο το μεσσημερι οποιος ειχε την ιδεα να μπει σε οποιοδηποτε instance τον ηπιε και πλεον δεν μπορει να κανει ουτε login.
ξερουμε τι ωρα (δικια μας) ξεκιναει το blizzcon;
Tώρα. Και ανακοινωσαν DotA για sc2.
Να πούμε, επίσης, πως το Uldum είναι υπέροχο.
"If you love the Horde now how much would you do to save it." :touched:
Επανενεργοποίησα το account μου χθες μετά από χρόνια. Να μπούμε λίγο καιπάλι στο πνεύμα ενόψει Cataclysm :D
Για πείτε τι addon έχετε για να δείχνει full maps γιατί η τελευταία έκδοση Cartographer που κατεβάζω βγάζει error και δεν ξέρω από πού να αρχίσω να ψάχνω. Επίσης, υπάρχει κάτι αντίστοιχο του QuestHelper τώρα που μας τελείωσε;
(Εχει built-in quest helper πλεον.)
Για quests και για ανοιχτο map Carbonite.
Γενικά όποιος θέλει ακόμα quest helper και δεν του κάνει το default της Blizzard, έχει πρόβλημα. :P
Βασικά, fuck that shit, και διαβάστε κανένα quest.
Κατάλαβα, στο Cataclysm που έχει cut-scenes κάθε 3 και λίγο δε θα καταλαβαίνεις τίποτα :P
Ε κάτσε να πάρουμε το Cataclysm και βλέπουμε :P
επειδη ψηνομαι να το αγορασω στην digital μορφη (που κανει preload αλα steam) αλλα εχω και ενα κολλημα με τα κουτακια του retail...υπαρχει τροπος να αγορασεις απο καπου μονο τη συσκευασια;το ειχα σκεφτει και παλιοτερα για καποια games που εχω σε promo μορφη απο διαγωνισμους κτλ αλλα δεν ετυχε να ψαχτω παραπανω.
Αμφιβάλλω αλλά μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνοστο καταστημα 1 βδομάδα πριν βγει, να ρωτήσεις αν θα το πουλάνε πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας. Οπότε αγοράζεις το physical copy και είσαι έτοιμος για release. Παράδειγμα το Starcraft 2 που μιας και ακόμα και για το single player ήθελε activation, b.net και ιστορίες, τα μαγαζιά είχαν το ελεύθερο να το δώσουν από πιο νωρίς μιας και μέχρι να πει η blizz το οκ, δεν έπαιζε κανείς.
Δε βλέπω γιατί να μην γίνει το ίδιο στο Cataclysm μιας και είναι MMO.
Εγώ πάντως το σκέφτηκα και θα πάω για digital, μιας και τα προηγούμενα που τα πήρα κανονικά τι καταλαβα; Μαζεύουν σκόνη πάνω στη βιβλιοθήκη. Στο δε τελευταίο reinstall που έκανα δεν τα χρησιμοποιησα καν, προτίμησα τον Battle.net installer που είναι πολύ πιο εύκολος.