Giati kapoioi eksupnakides edw mesa exoun makroula avatar? Thelw ki egw k de mou to anevazei :(
Printable View
Giati kapoioi eksupnakides edw mesa exoun makroula avatar? Thelw ki egw k de mou to anevazei :(
kapoioi edw mesa einai pio isoi apo tous allous!
Xaxaxa, Orwell ftw \m/
nai. kai tin triti kai tin pempti :)Quote:
Originally Posted by lab
he doesnt care he is a fucking nihilist!
etsi dikaiologountai oi kaules.....Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
εξορκιστης μικροβιων παρακαλω! την προηγουμενη βδομαδα ιωση με πυρετους, δεν ευχαριστηθηκα τοτε που ειχαν ανεβει και οι μονολιθοι απανω! την τεταρτη πριν τον αγωνα τρωω ενα γυρακι κι επαθα μια μινι δηλητηριαση! σημερα θα παω και στη δουλεια με κοιλιακο διαταραγμενο συστημα και ολα αυτα μεσα στην εξετεταστικη! ..και βριζω παναγιες
Πρόσεχε ρε μην χέσεις τους τόπους όλους. :P Δεν λέει να πηγαίνεις με εντερικό στην δουλεία. Άραξε σπίτι φάει μαλακίες να καθαρίσει το σύστημα και ξαναμανά Δευτέρα.
ειναι dj-ιλικι η "δουλεια" κι εκτος του οτι χρειαζομαι τα φραγκα, δεν ειχα παει και την προηγουμενη βδομαδα παλι που ημουν αρρωστος..!
εχω χαπακωθει με τα αντιστοιχα immodium κουμπακια, θα φαω τις βραστες πατατες μου και θα δωσω τη μαχη μου!
...και το σκατο να ρεει (μεγαλη επιτυχια κρητικου συγκροτηματος που δε θελω να παιξει σημερα!)
Δε.Μα.Ξ.Η.Μα.Μ. ρε μουνηά!Quote:
Originally Posted by Pinatero
έχε κ ένα λαπαδάκι απο δίπλα εκει με τα σιντιζ. περαστικας
Paizei na perasw. 8a ferw k to demo.
:pink:Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
thankz Kontan!
ελα κι αμα φυγω για wc, θα σ'αφησω να αναλαβεις εσυ!Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
δεμο :?:
Χ, μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρα, οι περισσοτεροι μπαινουν εδω για να κανουν την πλακα τους. Και μην τα παιρνεις προσωπικα, το ιδιο φερονται στον καθενα. :twisted:
Την πηρες τη δουλεια? :) :)
Πινατερο, Γεωλογικο δεν εισαι? Εσυ δεν εισαι που ξερεις τον φιλο μου το Βασιλη? Νομιζω το χουμε ξαναπει.