Ouch :?
Oxi entaksei.. 7-11 tha doulevw k to polu na paei 5-11 argotera :)
Printable View
Ouch :?
Oxi entaksei.. 7-11 tha doulevw k to polu na paei 5-11 argotera :)
Μόνο μην πάτε ποτέ για δουλειά στο Videorama.
Quote:
Originally Posted by ang69
http://www.declarepeace.org.uk/capta...cs/orange3.jpg??????
ayto to 12wraki akougetai mourlia pantws! deite to cashback.
Δεν εξηγειται αλλιως ειστε τρελοι. Δηλαδη ενταξει, οποιαδηποτε δουλεια ειναι βαρετη μετα απο λιγο, ακομα και σε φωτογραφειο, αλλα αν ειναι Αυγουστος και μπαινουν 30 πελατες σε 12 ωρες δουλεια, τοτε μπορεις καλλιστα να δεις μιση σεζον απο οποιαδηποτε σειρα που εχεις εκει περα. Το οποιο ειναι τραγικο, αλλα τουλαχιστον καιγεσαι ομορφα και σιγα σιγα.
Χ, ευχομαι να σε παρουν στη δουλεια ολοψυχα μεσα απο την καρδια μου, πρωτον για να κερνας κι εσυ τον πιτσαδορο που λογικα τον εχεις ξεζουμισει και ολα του τα φιλοδωρηματα τα χαλαει για σενα, και δευτερον για να μας προμηθευεις με DVD σε σχετικα καλες τιμες, θελω να ελπιζω.
Απο την αλλη, δεν προτιμας να ερθεις να με αντικαταστησεις στο φωτογραφειο, απο το οποιο πρεπει πολυ συντομα να σταματησω να δουλευω γιατι πρεπει να αφοσιωθω με τη διπλωματικη μου και την εξεταστικη μου και οτιδηποτε αλλο βρισκω πιο ενδιαφερον?
κερδίζει ποτε η alliance σε pvp?
ρε δες τι μαθαίνει κανεις :P
καλά τι πιρτσινωμένες γκόμενες είναι αυτές; θα σχίζονται τα χείλη ή η γλώσσα σου σε κάθε παθιασμένο φιλί
kalimeres..
telika den 8a paw simera
afou eskase apistefti doulia. :(
ime lipimeni
ωραίες εποχέςQuote:
Originally Posted by lab
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ
Μόνο στο AV.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
eriths brisketai salonikh kai psaxnei diskadika na boltarei. fysika kai kanena magazi me polla vinylia. oi gnwstes na poun kanena na ton parw thl na ton enhmerwsw. fxaristw
που ειναι το φωτογραφειο? αν θες στειλε π.ΜQuote:
Originally Posted by FANTASMA
ειναι μακρια φρικ
Β.Π.
οκζζζQuote:
Originally Posted by Magellan
epitelous to vrika to project
[ena proxiro sxediaki]
http://i234.photobucket.com/albums/e...r/Picture1.png
apo to allo sou/kou, arxizw :pingpong:
Άλλα έβλεπα εγώ...Quote:
Originally Posted by lab