ποστ πιξ του παραλληλου
Printable View
ποστ πιξ του παραλληλου
http://i43.photobucket.com/albums/e3...megl259937.jpg
Kai oxi,den eimai egw auth.
exoume xasei seri 26 av diladi eleos. :evil:
Στο Cyclone battlegroup, τουλ. πριν το 2.3 όσο έπαιζα ακόμα, πάντα νικούσε η Alliance.Quote:
Originally Posted by Tribe
xaxa noobadesQuote:
Originally Posted by Tribe
λοιπον, τετοιο πραμα δεν ειχα ξαναδει! (αλλά έχω δει στην καρωτίδα!)Quote:
Originally Posted by X
Epishs ena allo pou hthela panta na kanw alla den ekatse, einai to anti-eyebrow. Ti les giauto ladykiller?
http://i43.photobucket.com/albums/e3...mepb616198.jpg
:pink:
x tora to thymithika!!!
i douleia se video club kanei kako!
Xaxaxa.. kai giati parakalw?
se rixnei sta narkwtika.h douleia sto video club.
epidi ime magouliko pedi, an ke to ixa skeftei, apofasisa na kanw aristera ke de3ia apo ta matia.Quote:
Originally Posted by X
alla auta 8a ine ta epomena... mi kanw to ena mono ke "gernw" apo ti mia. :|
milao panta gia meta apo ligo kairo pou sou xei fygei i Gkavla(min mas pei tipota kai o candiru) kai pia den sou rxete i oreksi na deis tainia tis ores pou den pataei atomo(proi gyro stis 10 i 4 to apogeuma)!
se eknevrizei pou prepei na valeis to dvd stin apothiki to xartaki piso stin thesi tou kai meta apo ligo na sou feroun to idio xartkai kai na vgaleis to idio dvd apo tin apothiki!
se eknevrizei o pelatis pou tha sou pei thelo to tade kainourgio kai tha tou peis a) den mas exei erthei akoma kai tha sou apantisei: ma to eida sto allo video club b) einai noikiasmeno kai tha sou apantisei: ma giati pernete mono toses kopies kai tha sikothei kai tha fygei les kai den uparxei kamia alli tainia mesa sto video club!
tha grapso ki alla pio meta! :D
exeis kapoio sygekrimeno paradeigma? :DQuote:
Originally Posted by hunted by a Freak
Oti kai na mou peite, exw perasei apo latzes,dianomes kafedwn me ta podarakia,kati 12wra se anthopwleia ki apo xilia duo asxhma, opote to gia arxh 4wraki sto video club tha'nai toulaxiston paixnidaki :)
AN me paroun :(
4oraki?
komple tote!!!!!
ego upirxan fores kalokairia pou anoiga 11 proi kai kleina 11 to vradu! :D
kai mesa sto 12oro an patagan 30 pelates!(itan augoustos)