μόλις με πήρε συνέντευξη το tv serres. τρομάρα μου
Printable View
μόλις με πήρε συνέντευξη το tv serres. τρομάρα μου
νοικοκυρα μας βγηκες.
(η φανισμεντ)
εκπομπή τεχνολογίας, με ρωτούσαν για συστήματα ERP, μηχανοργάνωση και τέτοιες πίπες.
εκπομπές μαγειρικής εδώ κάνουν κάτι κολόγριες, δεν υπάρχει χώρος για νέο αίμα :!:
αυτό που λέει η pixies, το ξύδι είναι για τα άλατα κ για τα νεύρα :cold:
α! κ για να φεύγει η γαλατίλα/αυγουλίλα το περνάμε ένα χεράκι με το σφουγγαράκι κ το απορρυπαντικάκι χωρίς νερό.
nice.alla to mouliazw prin valw sirma,panta. to 8ema einai. to milko pinete zesto? to xei dokimasei kaneis? h na vadisw sanekserevnita livadia kai na pw entipwseis?
o spiros pou ftianei spitia?
oxi,den xreiazetai petama. to xw kanei polles fores,eidika otan epina mavro kai ksexnaga ta panta. fevgei.
hiv προφανώς δεν έχουμε άποψη για αυτό που ρωτάς για αυτό μη μας διακόπτεις από τις καθαριότητες.
που λες funishment ό,τι κ αν χρησιμοποιήσεις για να το καθαρίσεις θέλεις τρίψιμο με σύρμα. αν θες βάλε λεμόνι ή ξύδι ή αχλάδι... κ πάλι όμως θα το τρίψεις.
για αυτό ας τελειώνει αυτή η αηδία με τα γάλατα! δεν φτάνει που έχουν απαίσια γεύση κολλάνε κ πάνω στα καθαρά μας σκεύη κ μας αναγκάζουν να βρίζουμε, πράγμα που γενικά δεν κάνουμε ποτέ.
εδιτ: ο σπύρος έχεις δει τι σπίτια φτιάχνει...
Αυτός ναι.
ναι μη το πεταξεις.
μιλκο ζεσταμενο ειχα πιει μικρο (μετα ετσι κ αλλιως τοκοψα) και πινεται αλλα χανει γευση.
Πηρα τσαγιερα που χωραει 1 λιτρο και πινω ολη μερα, θα ξαναχεσω το 2010
TI pineis?
Για να γίνεται το χέσιμο τόσο μακροπρόθεσμο μάλλον τσάι.
afto skeftika,alla den i8ela na pistepsw oti kapoios ekselave TOSO a8wa thn ekfrash "pinw mavro".
Μπορεί να πίνει τσάι με κάναβη. :D
ξέρουμε τι παίζει με εξέταση πτυχιακής? δεν το βλέπω να τη βγάζω όλη και δεν θέλω με τπτ τπτ τπτ να με κόψουν.
exo tin entiposi pos den iparxei anthropas pou kopike sti ptixiaki
αν είμαι ο πρώτος να με κάνετε μοντερεϊτορ.
λήγει η προθεσμία νεξτ γουϊκ...
έχω μιλήσει με την καθηγήτρια, έχει δει και κάτι ψιλά και την είδα ικανοποιημένη(αρκετά).
το θέμα είναι ότι δεν με βλέπω να τα ξέρω όλα πολύ καλά μια και πήγε το κόπι πεϊστ σύννεφο και φοβούμαι την εξέταση λιγάκι.
μην παίξει δηλαδής καμιά ερώτηση εξειδικευμένη και εγώ κοιτάω σα μαλάκας.
έχεις κανονίσει ημερομηνία για παρουσίαση;
Ξαναμίλα με την καθηγήτρια και ρώτα την ποια σημεία να τονίσεις στην παρουσίαση ρε. Απόφυγε να αναφέρεις πράματα που δεν πολυκατέχεις. Το καλύτερο φυσικά για να μην έχεις και πολύ άγχος είναι να κάτσεις να ρίξεις μια ματιά σε αυτά που έχεις γράψει, έστω και στο φλού
Τελικά όποτε ποστάρει ο irreligious είναι σα να μιλάει το άβατάρ του. Και μου ρχεται αυθόρμητα η σκέψη "που να κατέχεις εσύ από διπλωματικές ρε κακομοίρη, εσύ κύκλους βλέπεις". :teddy:
Έπος.
Μου μενουν 2 μαθηματα για να παρω πτυχιο και στο ενα δεν εχουν μεινει ανοιχτες θεσεις. Ετσι και δεν με βαλουν και με τρεχουν ενα ολοκληρο εξαμηνο για ενα μαθημα θα τους γαμησω οτι εχουν και δεν εχουν, γαμω τον χριστο και την μπαναγια τους, που να τους βγει καρκινος στα νυχια. γαμημενοι καριοληδες γαμω το μουνι που τους ξεπορδισε
Σιγά τα αίματα ρε χασικλή.
κέρασέ τους μια ρακή και κάτι θα γίνει.
Μπορεί να σου δώσουν free pass αν παρακαλέσεις.
μας εκανες τη μουρη κρεας κ εσυ...:puke:
Πλάκα έκανα. Πιες 2 μπάφους και γάμα τους το σπίτι.
μια ενεση πρεζα αν τους βαρεσω μεσα στο ματι ??? τι θα παθουν???
όχι μη, θα σε βάλουν να κάνεις πελαργό