υπάρχουν μερικοί που κλέβουν για πλάκα όμως. εγώ έχω κλέψει 4 καρέκλες απ'τα starbucks, άλλες 2 από μια καφετέρια στη νέα κηφισιά και ένα dvd των gorillaz απ'το μετρόπολις μεταξύ άλλων. επίσης υπάρχει και ο joker αλλά οκ είναι fiction.
Printable View
Ισχυει, και γω με τους φιλους μου χρονια τωρα οποτε παμε εξωτερικο κλεβουμε σαχλαμαρες, διακοσμητικά απο καφετερειες, ποτηρια απο παμπ κλπ παιζοντας με την πιθανοτητα να περασουμε το βραδυ στο κρατητηριο.
Καλα ειναι!
ναι στο εξωτερικό να προσέχετε όμως, δε χαρίζουν κάστανα. εμάς για ένα σοκολατένιο αη βασίλη μας ρίξανε ροχάλα.
o πορτιέρης. ήμασταν σ'ενα κλαμπ στη βουδαπέστη και είχαμε κάτι μαλακισμένες γκόμενες στην παρέα και μια απ'αυτές θεώρησε καλή ιδέα να κλέψει τον αη-βασίλη. ε αυτός άρχισε να λέει τα δικά του στα ούγκρικα, μαντεύω ρατσιστικά (ήταν και ινδή η τύπισσα) και έφτυσε προς τη γενική μας κατεύθυνση. good times.
μετά ευτυχώς πήγαμε σ'ένα jazz bar όπου χωρίς υπερβολή δούλευε η ομορφότερη γυναίκα που'χω δει ποτέ οπότε χαλβάδιασα να την κοιτάω και το ξεπέρασα.
Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη και πρότελευταίο βράδυ κομμάρες. Επόμενη μέρα ανέβασα και 39, αμυγδαλές να, κρεβάτι και ταλαιπωρία. Βέβαια καλή παρέα, οπότε δεν είναι αυτό το FML.
Επόμενη μέρα, ξυπνάω 10 το πρωί, 12 είμαι στο τρένο, 5ωρη διαδρομή στην οποία δε βολεύομαι να κοιμηθώ, και μετά λέω να πάω σε κανένα νοσοκομείο να με δουν (γιατί γιατρό που αλλού να βρεις Σάββατο βράδυ). Δυόμισι ώρες στο νοσοκομείο, με διάφορες μαλακίες. Φτάνει πια 9 η ώρα για να φτάσω στο κρεββάτι μου να ξεραθώ. Όλη μέρα όρθιος και εξαντλημένος από το πρώτο λεπτό.
ΦΑΚ ΜΑΗ ΝΤΕΗ
Μείωση μισθών, λέει, από το νέο έτος, επειδή τα κέρδη είναι -60% σε σχέση με πέρσι. Πέρσι, λοιπόν, που ήταν +60% σε σχέση με φέτος, ο μισθός μου ήταν μόλις +13% σε σχέση με τον νέο μειωμένο. Κακοί στα μαθηματικά ή απλά καθυστερημένοι. Πούτσα, όπως και να χει.
Έχεις δουλειά και τρως πούτσα?
ε ναι-επρεπε να πει και ευχαριστω για την μειωση
Δηλαδή ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην κατάλαβε κανείς τι λέω..
Το γεγονός πως κάποιος που δεν έχει καν δουλειά τρώει μεγαλύτερη πούτσα, δε σημαίνει πως όσοι δουλεύουν πρέπει να κάνουν τουμπεκί.
Εγώ κατάλαβα. Για πουτάνες δεν έλεγες;
fmlQuote:
Μελομακάρονα - Θερμίδες. 1 κομμάτι Μελομακάρονα έχει 140 θερμίδες