kserei apo mpala
Printable View
kserei apo mpala
Kai genikotera asxolies pou arxizoun apo mpa- :roll:
Αυτός δεν είναι ένας τυπάς που γράφει στο οπισθόφυλλο αθλητικής εφημερίδας;Quote:
Originally Posted by Boom!
Σημειολογος Αναγνωστης Αθλητικου Τυπου.
Akomh enas tropos na gineis gnwstos, na dhmiourghseis reuma, na apokthseis fanatikous opadous kai na fereis thn olikh epanastash.
'H apla na bgazeis to pswmi sou.
Καλά θυμάμαι. Είχα διαβάσει μια φορά που έγραφε για το Μελισσανίδη και πόσο περήφανοι πρέπει να νιώθουμε σαν Έλληνες γι αυτόν το σπουδαίο άνθρωπο κτλ. Ακόμα και για πλάκα το συγκεκριμένο άρθρο προκαλούσε αηδία.
Προφανως ειναι ψευδωνυμο αλλου δημοσιογραφου της Sportday. Αυτο που εχω ακουσει ειναι οτι ειναι 2, γνωστοτατοι και οτι γραφουν εναλλαξ.
Kai apantane kai sta emails tous.[os enas kai kala].
Kai vgazoune kai tis apopseis sas ama laxei na oum.
Dokimasmena pragmata.
α, τους πουστηδες!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nai to exw akousei ki egw auto. Malista kai oti einai o Panoutsokarpetopoulos. Den 3erw omws.
κατα 50% εισαι σωστος.
K poios einai o allos? Leanhs?
100%.
άσχετο και σχετικό μαζί,ο αποδυτηριάκιας αποδείχτηκε ποτε ποιος ήταν τελικά?
Ναι, ηθελε δυσκολια να καταλαβεις οτι ειναι ο Καραγιαννιδης με λιγο απο Γεωργιου. :P
και με μια τζούρα από μπαζίνα,χαίρω πολύ,το θέμα είναι αν μαθεύτηκε ποτε ποιος από αυτούς γραφει(ή και οι τρεις τους τελοσπάντων)
Karagiannidis sketo.O pateras mou diavazei kathe mera Filathlo ta teleutaia 20 xronia :D
De nomizw,o Panoutsos exei anwtero humour kai siga mhn kathotan na diavazei oles tis athlitikes kathe mera.Oute kai Karpetopoulos nomizw,gia Leani den kserw,eksallou den diavazw kan ti stili touQuote:
Originally Posted by Parasight
-What do sea monsters eat?
-Fish and ships
νομίζω πως ήρθε ο καιρός να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη...
sta patria edafh eimai giafto exw frikarei
Αν δεν κανω λαθος, ο αποδυτηριακιας ηταν ο Κωστας Καισαρης, που τωρα γραφει στο Goal. Μετα ανελαβε αλλος τη στηλη, δεν ξερω ποιος.
malak, toso gama'ta mono aftos mporouse na grafei .Quote:
Originally Posted by solution_AK-47
po
den to ksera
Στη Σταδίου ένας τύπος στα
ΠΝΙΓΟΜΑΙQuote:
Originally Posted by Jim Dandy Mangrum
Ήταν ένας τύπος, ναυαγός σε ένα νησί για κάνα δυο χρόνια. Μια μέρα βλέπει μια γυναικάρα με στολή κατάδυσης να ξεπροβάλλει από τη θάλασσα και να τον πλησιάζει με βήμα λικνιστικό. Απορημένος αυτός τρέχει κοντά της:
- "Πως βρέθηκες εσύ εδώ;"
- "Δεν μου λες παίδαρε, από πότε έχεις να καπνίσεις;"
- "Ε, δεν θα 'ναι και δυο χρόνια;"
Ανοίγει τότε αυτή μια τσέπη της στολής και του δίνει ένα πακέτο τσιγάρα.
- "Και δεν μου λες παίδαρε, από πότε έχεις να πιεις;"
- "Ε, δεν θα 'ναι και δυο χρόνια;"
Ανοίγει τότε αυτή μια άλλη τσέπη της στολής και και του δίνει ένα μπουκάλι κρασί. Αρχίζοντας να κατεβάζει το φερμουάρ της στολής:
- "Και δεν μου λες παίδαρε, από πότε έχεις να διασκεδάσεις πραγματικά;"
- "Μην μου πεις ότι έχεις εκεί μέσα μπαστούνια του γκολφ, γιατί θα τρελαθώ!!!"
Oxi,apla o Kaisaris antigrafei styl apodytiriakia.Einai poly xamhlotera.Vasika mhn diavazete Kaisari.Quote:
Originally Posted by Boom!
Ένας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του.
Είναι* τόσο περήφανος που αρχίζει να φωνάζει την γυναίκα του «Μητέρα των
έξι», παρόλο* που δεν της αρέσει καθόλου. Ένα βράδυ πάνε σε ένα πάρτι. Ο
άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν και* φωνάζει την γυναίκα του
μέσα στο πλήθος:
-** Τί λες; Φεύγουμε Μητέρα των Έξι;
Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του φωνάζει
επίσης:**
-** Όποτε θες, Πατέρα των Τεσσάρων.
Quote:
Originally Posted by HAVOC
Πφφτ, Benny Hill ριπ-οφφ.
Don't you like Benny's style?
[quote=Not_saved]Oxi,apla o Kaisaris antigrafei styl apodytiriakia.Einai poly xamhlotera.Vasika mhn diavazete Kaisari.[/quote:3q4egh5q]Quote:
Originally Posted by "Boom!":3q4egh5q
Φιλαρακο, ο Καισαρης ηταν. Το εχει πει ο Γεωργιου.
Πηρε βίντεο!
I like the "MPAINEI" style :PQuote:
to rompes sto irc einai polu ligo giafto
<sjoint> kserw gw pws 8a legetai o mikros alex an ton vroune k h nekropsia deiksei oti pe8ane epeidh epese apo megalo ypsos?
<sjoint> alexiptwtos
:DQuote:
Originally Posted by NuC
<sjoint> PWS LES STON VASILH KARA NA PAEI NA PIEI THN PORTOKALADA TOU PIO PERA ? ( k tou deixneis pou me to daxtylo )
<sjoint> KARAHBH'KEI'
--------------------------------------
<sjoint> TI LEEI MIA GKOMENA
<sjoint> OTAN 8ELEI NA TH XYSEIS
<sjoint> POLY?
<sjoint> KAMELOT.
Δύο γυναίκες με ονόματα Μαρία Παπαδοπούλου και Μαρίνα Παπαδοπούλου αντίστοιχα, πηγαίνουν σε μια κλινική για εξετάσεις (για προληπτικούς λόγους). Η γραμματέας, στις καρτέλες με τα στοιχεία τους, σημειώνει σαν ονόματα Μ.Παπαδοπούλου και στις δύο .
Μερικές μέρες μετά ο άντρας της πρώτης περνάει από την κλινική για να πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Όταν ζητάει από την γραμματέα να του δείξει την καρτέλα για την γυναίκα του, Μαρίνα Παπαδοπούλου, εκείνη βρίσκοντας δύο καρτέλες με το ίδιο όνομα και μην ξέροντας τι να κάνει, φωνάζει τον υπεύθυνο γιατρό. Ο γιατρός παίρνει τις καρτέλες στα χέρια του και διαπιστώνει ότι για τη μία από τις δύο γυναίκες είχε διαγνωστεί καρδιοπάθεια, ενώ η άλλη ήταν φορέας του AIDS.
Παλεύει το ζήτημα για λίγα λεπτά στο μυαλό του και τελικά λέει στον σύζυγο: Μόλις επιστρέψει σπίτι η γυναίκα σας, βάλτε την να τρέξει δέκα γύρους γύρω από το τετράγωνο. Αν δεν πεθάνει, μην τη γαμήσετε
Ο Γιαννάκης ξυπνά τη νύχτα από θόρυβο και βογκητά. Εντοπίζει τους ήχουςστην κρεβατοκάμαρα των γονιών του. Σηκώνεται για ναελέγξει την κατάσταση. Μέχρι να βγει όμως στον διάδρομο, αντιλαμβάνεταιπως ο θόρυβος έχει σταματήσει και πως το φως του μπάνιου είναι αναμμένο.Ανοίγει την πόρτα και βλέπει τον πατέρα του γυμνό να βγάζει έναχρησιμοποιημένο προφυλακτικό.
-Μπαμπά, τι κάνεις;
-Εεε, νάααα, εμμμμ, ψάχνω για ποντίκια, λέει καταντροπιασμένος ο πατέραςτου.
-Και τι τα κάνεις, τα πηδάς;
:worship: :worship: :worship:
Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη.
Σηκώθηκα λέει απ'το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος. Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο.
Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και Εβραίος. Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθησα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα.
Θεέ μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε! "Δεν είναι δυνατό", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και ανάπηρος".
"Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια θηλυπρεπή ανδρική φωνή. Είναι λέει το αγόρι μου. Χριστέ μου, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;; Τέλος πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι έτσι.
"Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής!
Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό! Ω Θεέ μου εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός!
Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά. Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ'το πρωί ως το βράδυ. Αντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο". Ω Θεέ μου. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!
Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός. Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός,ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!".
Όχι ρε πούστη όχι και γαύρος !!
8) :rofl: 8) :rofl:Quote: