http://www.youtube.com/watch?v=4PXj_...eature=related
Printable View
Πάλι το καλύτερο κομμάτι έβαλες! :grin::grin: Μπορεί το πρώτο του demo να είναι US power πολύ ζόρικο και με μεγάλες ταχύτητες, αλλά τούτο 'δώ είναι mid-tempo άσμα βρισκόμενο -κλασικά- στο σταυροδρόμι των Maiden (Powerslave) και Ryche (Warning). :dfinger:
Απαντώ με Max Planck (:touched::touched::touched::touched:) και "Predator Love". :grin::grin:
Οι Max Planck (χα, φίλος 50ρης μεταλλάς φυσικός - πόσο γαμάει αυτό - τους έχει θεούς) αν είχαν άλλο τραγουδιστή θα ήταν συγκλονιστικοί!
http://www.youtube.com/watch?v=IGcekHrLi98
Ακόμη ένα καθηλωτικό άσμα!
Εδιτ: και δεν τους γνώριζα..
Χα, Μάριε από τον Σεπτέμβρη που είμαι άνεργος, ξανακούω τη δισκοθήκη μου με απόλυτη αλφαβητική σειρά (τόσους μήνες μετά, έχω φτάσει στη μέση του b!!!) και ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια έπη που δε τους είχα δώσει τη πρέπουσα σημασία! Ένα τέτοιο είναι και το ντέμο των Black Eden! Μελωδικό, δυνατό και άρτια παιγμένο us metal - πολύ ωραίος ο τραγουδιστής!
Εξίσου σημαντική έκπληξη το τεράστιο σε αξία ντέμο των Ιταλών Black Evil! (τσέκαρε το 80s τόπικ)
ΥΓ Εσύ δεν έπρεπε να ταξιδεύεις για Αθήνα τώρα?
Πάω για κάτι ψώνια πρώτα! Έρχομαι, μην ανησυχείς!
Πάρε τηλ να βρεθούμε!
http://www.youtube.com/watch?v=oovVAlikc-E
H Steel Legacy ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ "First Offense" των Assailant (NY). Τρελή ντεμάκλα κυριαρχικού επικού ατσαλιού με remastering που έχει δώσει πολύ στον αρχικό ήχο!!!
Ο νέος δίσκος των Cage ετοιμάζεται και θα ονομάζεται "Supremacy of Steel". :dfinger:
Κυκλοφόρησε το demo των Mercury Rising από την Arkeyn Steel. Σταθερή αξία.
Η Texas Metal Underground επανακυκλοφόρησε το demo των Sentinel σε ένα πανέμορφο 7" με ένα ολόκληρο CD bonus υλικό. Επένδυσα, αλλά ακόμη δεν πρόλαβα να ακούσω το CD. :-? To demo είναι στα υψηλά επίπεδα της σκηνής του Texas. :dfinger:
To νέο Vicious Rumors "Razorback Killer" είναι πλέον γεγονός! Μαζί με αυτό αγοράστε και τις δουλειές των Last Empire, τώρα που βρίσκονται ακόμα! Δεν υπάρχει λόγος να φτάνουν 40ευρα τα album για να αρχίσουμε να τα εκτιμάμε.
Ακυκλοφόρητη ΔΙΣΚΑΡΑ
Demαρα το Βlack Eden
http://www.youtube.com/watch?v=quPxFrNrPO8
To Black Eden είναι απίστευτο ντέμο! Τελειότητα.
Guardian, είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου καμμιά 10ριά χρόνια πριν να λέω ότι οι Deaf Dealer έχουν έναν θεϊκό ακυκλοφόρητο δίσκο και να μη με πιστεύει κανείς! Το Journey για μένα ειναι ισάξιο με οποιοδήποτε Maiden της καλής εποχής!
Άλλη μια μπαντάρα είναι οι Smokescreen από τη Νέα Υόρκη. Μελωδικό power υψηλών προδιαγραφών. Έβγαλαν 3 ντέμος και ένας ντράμερ τους έπαιξε στους CroMags(??!!)
http://www.youtube.com/watch?v=7o1LsNjWGKM
Νίκο, αν μπορέσεις, ανέβασέ μου το Black Eden. Στο Strappado δεν δουλεύουν τα link.
Tα demo των Smokescreen τα έχει κάποιος και τα 3; Kάποιο μου λείπει (νομίζω του 92)
Μάριε, το Βlack Eden υπάρχει κ προς τα εδώ αν δεν το βρεις, δεν χάνεσαι!
30/03/2011, ώρα 03:00 το πρωί:
το ER βίωσε κοσμοϊστορικές στιγμές, στο chatroom παίζει συντονισμένα Virgin Steele και αναφέρονται ριπηδόν ονόματα όπως Anthrax, Medieval Steel, Q5 κι άλλα πολλά. To ER ζει τις πιο US-μεταλλικές στιγμές του. Σας αγαπώ.
δν περιμενα να σου αρεσουν οι ανθραξ.
σ' εμένα αρέσουν, αυτός δεν τα πάει καλά με την αλευρόκολλα
ρε συ, δεν πιστεύω στα αυτιά μου...το είχα ακούσει μία φορά στα πεταχτά πριν από καιρό κ μου είχε κάνει εντύπωση πολύ, αλλά δεν έκατσε να το ξανακούσω
το λιώνω τις τελευταίες μέρες, είναι τρελή δισκάρα...κομματάρες όπως Back to Gods Country, To Hell and Back, το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ομώνυμο, τι να λέμε τώρα....
Νίκο και Πάρι, το 2009 πρέπει να ήταν όταν πρωτοάκουσα το κομμάτι "To Hell and Back". Για μερικές δεκάδες δευτερόλεπτα δεν επικοινωνούσα με τον έξω κόσμο είχα απορροφηθεί ΤΕΛΕΙΩΣ από τις κουπλεδάρες, το fantasy εξώφυλλο, τη φωνή, τα riffs-στροβίλους. Πόσο λείπουν από το σημερινό metal τέτοια κουπλέ, μετά οι γέφυρες με το μπάσο να κάνει περατζάδα απ' όλα τα τάστα και τέλος αυτά τα ΑΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΛΕΡΑ ρεφραίν!!! Με χαρακτηριστική άνεση στην δεκάδα των καλύτερων US από μη US μπάντα.. Ίσως να είναι και ο πιο άρτιος δίσκος σε αυτήν την κατηγορία! Εκεί πολύ ψηλά με "Down Town" και μερικά ακόμη.
Αντί επιλόγου, είπαμε ο Καναδάς με την ασήμαντη σκηνή του!!
που το βρισκουμε ρε μανγκες να το ακουσουμε και μεις γιατι το ενα κομματι ηταν λιγο;
Σου 'στειλα πμ, Ατομ.
O Leviathan Thisiren πίσω στους Satan's Host!!! :grin::grin::grin::grin:
Δείγμα.
http://www.metal-archives.com/images/2/9/7/8/297898.jpg
Satan's Host - By the Hands of the Devil
Τον ερχόμενο Μάιο κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο δισκάκι των Αμερικανών. Όπως είπαμε και στο από πάνω post, ο Τύραννος γύρισε κι όλα ΠΟΥΤΑΝΑ. Στο myspace μπορείτε να ακούσετε ακόμη ένα καινούργιο κομμάτι ("Before the Flame"), το οποίο είναι πραγματικά φοβερό. Έχει ριφάρες, φωνάρα, τσαμπουκά, οργή, αλλαγές, τα πάντα, ΔΙΑΟΛΕ! :dfinger:
Before the Flame.
Αποκλειστικά για τους μερακλήδες του thread:
Φαίνεται να ετοιμάζουν καινούργιο δίσκο οι Ravensthorn από το Chicago, μια μπάντα που ειδικεύεται σε κυριαρχικό power metal με μπόλικα στοιχεία από King Diamond. Η μπάντα ασχολείται γενικά με την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Θα θυμίσει λιγάκι τους A Tortured Soul σε μερικούς, παρόλα αυτά εμένα προσωπικά μου αρέσουν ακόμη περισσότερο! Ο ήχος είναι πιο τραχύς και πιο κοντά σε κλασικά δείγματα της σκηνής. Το 2o cd της μπάντας βρίσκεται ακόμη εύκολα.
Στο myspace θα βρείτε κομμάτια απ' όλες τις δουλειές της μπάντας, ακόμη κι από την επερχόμενη! :D
http://www.myspace.com/ravensthorncrypt
γιατί ακόμα και στους πιο αδύναμους δίσκους τους, είχαν πάντα αυτή την απύθμενη γαματίλα
Ποιό ρε;; Αδύναμο το Mechanized;;; Να σας κουφάνω τώρα;!
Θεωρώ ότι σε όλα τα προσωπικά του Dickinson κομμάτι σαν το
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Για τους Panzer φτάνουμε στη γραφικότητα, το αναγνωρίζω! :touched:
:touched:
Atom, μανούλα μου, τί γράφεις;
Νίκο, google-άρεις "warbride demo blogspot" και κατεβάζεις όποιο από τα πρώτα δυο αποτελέσματα θελήσεις. Επιπροσθέτως, μπορείς να πας στο "απέναντι" forum να δεις όλο το θεματάκι που έγραψα. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να τις ξέρεις κι αυτές και να μου τη φέρεις πάλι.. :touched:
Μάριε το dissident alliance είναι πάτος και το accident of birth ένας από τους καλύτερους 90ies metal δίσκους
Witchie, άντε άκου Δ' Εθνικής πρωσικό thrash κι άσε με εμένα να δίνω την δέουσα προσοχή σε αυτό το διαμάντι από το "Dissident Alliance" :!:
o diskos einai patos alla auto telika tou deinei mia kapoia gohteia. :D
to Forsaken Child omws einai poly sympa8htiko kommati.
φίλε μου το δ εθνικής πρώσικο Thrash (σε ποια μπάντα αναφέρεσαι παρεπιπτόντως) είναι πολύ πιο τίμιο και σίγουρα πολύ πιο METAL από τον δίσκο "κωλοτούμπα - γαμώτο πρέπει ν'ακουστούμε σαν τους pantera γιατί το καυτό ατσάλι δεν πουλάει στα μέσα των 90ies και δεν θα έχουνε να φάνε τα παιδάκια μας". Συγκρίσεις με το Accident Of Birth, ειδηκά με "μεταλιζέ" κριτήρια είναι απλά για να κάνουμε πλάκα με το αυτονόητο το οποίο είναι ότι το Accident Of Birth είναι πολύ πιο metal ,πολύ πιο καλοβαλμένος δίσκος αισθητικά, πολύ πιο δουλεμένος (ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ αυτό) και ,φυσικά, ΠΟΛΎ πιο εμπνευσμένος. Κάνε τούμπες μέρα νύχτα ,το διαμάντι σου δεν κλάνει μία μπροστά στο dark side of aquarious.........
Λιώνω Chastain ξανά με πάθος!
Καλά κάνεις!