για να μην υπάρξουν ξανά απρόοπτα
Printable View
χαχααχαχχαχ
Φύτρωσε η μαύρη τουλίπα που φύτεψα στο παρτέρι μου.
Τουλίπα το λέμε τώρα;
Tulipa gesneriana που υπάγεται στην οικογένεια Liliaceae, Άτροπος.
Καλά ντε.
Είδα Urfaust live \m/
Με μπάναραν οι μαλάκες, αλλά η ένι τους έβαλε στη θέση τους ^^
Πιο πολύ το γράφω για να σπάσω τις ανασφάλειες μου και να το δω γραμμένο να το πιστέψω.
Τον Απρίλη πήρα το γαμωπτυχίο και βρήκα δουλειά και είμαι πλέον ένα άξιο μέλος της κενο-νίας και μ'αρέσει που σα μικροαστός κι εγώ περιμένω το δώρο των χριστουγέννων για να βαρέσω τατού και να κάνω πρόταση γάμου.
Η σκάλα προχωράει.
Το κυνήγι της ευτυχίας.
MLR'N'R
πετυχαινω το αποκατω σε ΦΛΑΨ...
http://i.imgur.com/2JUPo.jpg
κεφι,χορος,μπριο τραγουδι...
παταω το κουμπι, απογοητευσις
αφηνω κομμεντ για re-up και σκαει κομμεντ στο δικο μου για ημαιλ κυβερνοσεξ κλπ
και τελικα ο μαλλιαρος ειναι απο τα σερρας και ΠΑΟΚ και θα ανεβασει κι αλλα σε ΦΛΑΨ
κεφι,χορος,μπριο τραγουδι
Se 5 wres fevgw apo to grafeio gia fetos. De 8a janapatisw podi prin tis 5 genari
κερδισα 2 προσκλησεις για θέατρο..έσπασε τουλάχιστον η γκαντεμια \m/...λέω να πάρω κανα λαχείο είδα στον ύπνο μου νούμερα..ενιγουέι, κέρδισα 2 εισητηρια!
Κανονιζεις ποκερακι με αλλους 5 φιλους ορισμενοι επιφανεις χρηστες ER (ή και οχι). Λες να κανεις μια σταση στον Ανδρια να παρεις 4 ατομικα προφιτερολ γιατι επεσε πεινα και ΓΑΜΑΕΙ το προφιτερολ του. Μπαινεις στο μαγαζι στις 10.25, 5 λεπτα δλδ πριν κλεισει. Και ακολουθει ο παρακατω διαλογος:
-Καλησπερα σας, θα ηθελα 4 ατομικα προφιτερολ
-Ααα δυστυχως εχουν τελειωσει. Εχουμε μονο τουρτα προφιτερολ αλλα ειναι για 8 ατομα και κοστιζει 20 ευρω.
***Μικρη παυση κοιταζομασταν εμεις**
-Εαν θελετε βεβαια μπορω να σας ετοιμασω τωρα 4 ατομικα απλα θα χρειαστει να περιμενετε λιγο.
- Δλδ ποση ωρα θα παρει?
-Οχι πολυ. 5-10 λεπτα.
- Οκ ας το κανουμε ετσι . Δεν μας πειραζει να περιμενουμε.
-Βασικα επειδη και εγω βαριεμαι να τα ετοιμασω τωρα εχετε προβλημα αν σας δωσω την τουρτα στην ιδια τιμη των 4 ατομικων προφιτερολ δλδ 10 ευρω?
Κοιταχτηκαμε ολοι μεταξυ μας με απορια (δεν υπηρχε περιπτωση να πει κανεις οχι :P) πηραμε την τουρτα με τα 10 ευρω και την καθαρισαμε σε χρονο dt
ασε τα προφιτερολ κλπ , κανα φραγκο εβγαλες? :p
χαχα ναι και τους κερδισα μετα αλλα με λιγα παιζαμε
Σε αφησα στο τελος, γι αυτο
ή και οχι :P
Τελικά τα καταφερα. Πριν απο λιγο ελαβα μειλ που λεει οτι εχω εξεταση για το τελικο προτζεκ (το οποιο εγω θα με εκοβα παντως. επιμενω.) 30 Γεναρη.
Μπουρδελο πτυχιο θα σε παρω και σενα! Αντε και μετα βλεπουμε...Μεταναστης στα Αραβικά εμιράτα ή Καραιβικη ή Ταιλάνδη! λεμε..
Ηρθα να μαζεψω μουτζες!
Το φετινό ταξιδιωτικό μου προγραμμα που έμαθα χτες θα παίξει κάπως έτσι:
Μαρτιος
Βαρκελώνη, Καναρια, Μαλαγα, Γραναδα, Ταγγέρη
Μάιος
Παρίσι
Ιούλιος
Μόσχα-Αγ. Πετρούπολη-Ταλιν- Ρίγα- Βιλνιους
Αύγουστος
Roadtrip Θεσσαλονίκη – Σόφια – Μαυροβούνιο - Σερβία - Βοσνία Ερζεγοβίνη και επιστροφή από Αλβανικη ριβιερα!
Απλά δε θα τρώω μέχρι τότε.
Οταν πλησιαζει ο καιρος θα αρχισω να ζητιανευω πληροφοριες απο ξερετεποιοιειστε
εδώ μέχρι αθήνα λέμε να πάμε για άρκτουρους και το σκεφτόμαστε να ούμε...
Με Φερρυ θα παμε και μεις σε φαση ημερησια αλλα 22-25/3 θαμαστε Γραναδα. Ε κάτσε κ συ λιγο παραπανω!
Κερασε του τις παραπανω βδομαδες, αφου το φυσας
Και βαλε κι ενα East Coast road trip τελη Αυγουστου
Παρουσίασα διδακτορική διατριβή σήμερα, ενώ την είχα έτοιμη από Αύγουστο.
Και επίσημα γιατρός πλέον... :)
άντε και ιατροδικαστής.γκρατς.
Γάμησες! Η καλύτερη ευχή ρε πούστη!!!
Molis eftase h recolored edition tou prwtou tomou tou Sandman.
χεχ ωραίος. άντε σειρά να πάρει τώρα το lucifer με καινούριο σχέδιο...
έκαναν πάντως καλή δουλειά. ξεφύλλισα και εγώ το preludes πριν κανά μήνα και είναι πανέμορφο.
http://www.blogcdn.com/www.comicsall...9/sandman2.jpg
http://www.blogcdn.com/www.comicsall...9/sandman3.jpg
εγώ γιατί προτιμώ τα αριστερά;
εντάξει μαζί σου. και εγώ έτσι το λάτρεψα αλλά τι πράσινο ουρανό στην κόλαση ας πούμε. βασικά το recoloring αποσκοπεί κυρίως σε ένα φρεσκάρισμα της σειράς προκειμένου να προσεγγίσει νεότερο στην ηλικία κοινό που δεν του αρέσει η vintage αισθητική του κλασσικού και βεβαίως για να δώσουν ώθηση και λόγο ύπαρξης σε ένα ακόμα reprint όλης της σειράς. παλιότερα άλλαζαν εξώφυλλα, σχολιασμούς κλπ τώρα έκαναν κάτι πιο τολμηρό. σημασία έχει να γίνεται σωστή δουλειά και να μην καταστρέφει το κόμικ. τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα γούστου.
Μεταξύ αυτού και το "fml"...ίσως εσείς κρίνετε καλύτερα, δεν ξέρω. 3 μισόλιτρες Konig Ludwig στα Λαδάδικα, αλκοτέστ στην Αγγελάκη, μ' αφήνουν, γιατί δεν είχα ξεπεράσει το όριο για 0.03 (ποιό είναι το όριο, αλήθεια; ), φτάνουμε στα γοριλάκια, κάθομαι στο τραπέζι και διαπιστώνω πως έχω ξεχάσει και τα δύο κινητά μου (ένα παλιονόκια κι ένα Samsung Galaxy s2) στα Λαδάδικα, τηλεφωνεί ο φίλος, του λένε πως σε 10 λεπτά κλείνουνε, ξανά πίσω στα Λαδάδικα, τσιμπάω τα κινητά και αποφασίζω να ξαναπεράσω από την Αγγελάκη (έτσι για το γαμώτο), με ξανασταματάνε οι μπάτσοι (έχουν σταματήσει ένα πούλμαν κι ένα άλλο ι.χ. ακριβώς μπροστά μου, αλλά επιμένουν να σταματήσουν κι εμένα μέσα στη μέση του δρόμου), αλλά μ'αναγνωρίζει instantly o αστυνομικός και μ' αφήνει να φύγω! :-)
0.25 το οριο
εμένα με είχαν γράψει για 0,02 παραπάνω, οπότε θα πήγαινε στο fml :P