όντως δε θες. ό,τι είπε ο γιατρός ασαπ.
Printable View
όντως δε θες. ό,τι είπε ο γιατρός ασαπ.
μασαζ σε κανα φυσιοθεραπευτη;
Μπα, είναι πολύ, χμμ, χαμηλά για μασάζ χωρίς βρώμικα connotations. Ας το θ(χ)έσουμε έτσι. Θα δείξει. Την άλλη φορά κάτι μου είπε για ακινησία και τα σχετικά, αλλά ελπίζω να μη φτάσει εκεί.
στον κοκκυγα η ζημια?
Γιε. Με το που είδε αχτινογραφία είπε "έπεσες ε;" - και δεν έπεσα...
εκει ειχα χτυπησει πολλακις παλια
κοιταξε το μην σου βγαλει καμια κυστη και μετα τρεχεις και δε φτανεις
kuu, ο φυσιοθεραπευτης δεν κανει βρωμικα connotations
αν εχει πεταχτει ο κοκκυγκας εξω, πρεπει να στον ξαναβαλει στη θεση του. δεν ξαναγυρνανε απο μονοι τους οι σπονδυλοι στη θεση τους
Ιχ, ελπίζω να 'σαι καλά τώρα. Αυτό που είπε κι ο Σουόλεν πιο πάνω πρέπει να ισχύει: ότι αν αρχίσεις -και τόσο νωρίς μάλιστα- μετά τρέχεις και δε φτάνεις.
...
σοβαρεψου ομως
καλα ειμαι γιατι δεν επαθα κυστη (αντιθετα με την αδερφη μου βεβαια αλλα καλα να παθει)
και αυτο που σε λεει η ενιθαρμον...αμα ειναι να κοψετε και τον γεναικολογο τοτες
πανω απ ολα η υγεια (και τα κωλαρακια μας)
τα 40 βιογραφικα που φυγαν προς παντου του τελευταιου μηνα αρχισαν να αποδιδουν.
Σημερα ειχα συνεντευξη 12 η ωρα, με κρατησαν μεχρι τις 3.
με πιανει το ψυχαναγκαστικο αγχος να φυγω απτην τωρινη δουλεια να παω στους αλλους ή αν θαναι μεγαλο λαθος που θα σκυλομετιανωσω. αγχος και ψυχαναγκασμος ολη μερα αλλα υπολογιζω να εχω ξεμπερδεψει μεχρι τη δευτερα μαυτα και να εχω κατασταλαξει.
και γυρναω σπιτι και βρισκω mail απο 2 δουλειες που κυνηγαω μηνες τωρα, η μια ειναι για συνεντευξη την τεταρτη και η αλλη 14/12.
φμλ
pssss, με τοση ανεργια, εχεις απαντησεις απο τοσες εταιριες καοι δεν ξερεις ποια να διαλεξεις
οντως fyl
φακγιορλαηφ, σε θελουν.
επειδή το περνάω κατά καιρούς κάθομαι και σκέφτομαι τι προσδοκώ ως καλύτερο στην επόμενη δουλειά. Οπότε και εσύ πρέπει να κάνεις στην άκρη τον ψυχαναγκασμό και να σκεφτείς με γνώμονα αυτό που σου λέω.
και φυσικά τα +(συν) και τα -(πλην) σε τυπικούρες όπως , λεφτά, απόσταση , καινούριοι άνθρωποι , λιγότερες μέρες άδειας etc ...
Ξέρω τι λέω είμαι μεγάλος και σοφός.
μα ρε συ δεν εχω και κατι σιγουρο απο τα 2 τελευταια που μου λενε για συνεντευξη και σε εντελως κουλες ημερομηνιες. ενω εκει που ειμαι κ εκει που πηγα σημερα με θελουν. λειπουν πολλα δεδομενα για να το κανω αυτο που λες
κοιτα ποσα σου δινουν και εαν το αντικειμενο και η εταιρια φαινεται να εχει προοπτικη και το σημαντικοτερο εαν ο υπολοιπος κοσμος εκει σου γεμιζουν το ματι για συνεργατες.
100% Σιγουρος/n και ετοιμος/n δεν θα εισαι ποτε, για καμια δουλεια στον ιδιωτικο τομεα.
πλάκα κάνεις έτσι...
πέρυσι από Μάιο ως τον Αύγουστο είχα στείλει 90 βιογραφικά! και με είχαν πάρει 2 τηλέφωνα για συνέντευξη.
xoxo katafera na ta sunduasw ola wste na paw toulaxiston se oles tis sunenteukseis!
sote ilektrologos den eisai?
εγώ όταν έστελνα πάντως είχα στείλει 6, με πήραν και απο τα 6.
ΠΗΞΕΙΣ συγχαρητήρια
Απο Κυριακη βραδυ αρρωστος μεσα στο σπιτι και σημερα πρωτη μερα με ιντερνετ.
Ο χρήστης weeping willow λέει:
παω στοιχημα οτι ειχες καλη παρεα στο σπιτι αυτες τις μερες
τι κλαιγεσαι
Ο χρήστης labrosdrums8@hotmail.com λέει:
*ειναι και η σεμελη αρρωστη
*και ειναι σπιτι της
*ολη μερα εχω παρεα τον σκαι με τα ντοκυμαντερ και τον τοπ σεφ να δω καμια συνταγη
*:|
*και γραντ θεφτ οουτο σαν αντρεα στο εξμποξ
*χαχαχαχαχ
*για τον πουτσο
*γιατι δεν πηρες τηλεφωνο να σου 'ρθω;
*μαλλον γιατι δεν σε θελω
*ευχομαι να μεινεις αρρωστος 5 μερες ακομα και να πεσει το ιντερνετ
*ισως να χαλασει και το xbox!
εκλεισα πορτα σπιτιου με κλειδι απο πισω.
*κλαπ κλαπ κλαπ*
Είχα κλειστεί πρόσφατα απέξω και τα 'χα βάψει μαύρα μέχρι που λίγα δευτερόλεπτα αργότερα συνειδητοποίησα ότι... πιάνει το wireless!!! :touched:
pixies, τι θα κάνεις; Με γνώμονα τι πράγμα θα επιλέξεις;
Πήρα άδεια σήμερα για να κάτσω το τριήμερο να γαμηθώ να τελειώσω την πτυχιακη και να παραδώσω την άλλη βδομάδα και φυσικά το word απλώς αρνείται να δουλέψει εδώ και ώρες..
Έχω φρικάρει, έχω σπάσει πράγματα, έχω κάνει 15 reboot, έχω χάσει κομμάτια της εργασίας επειδη δεν έσωζε η αρχιδια.. Σκατα γαμω την παναγία μου. Σκατά.
uninstall και re-install. πιο γρήγορο από 15 reboot
Δεν το έχω το office.. Και το open office μόλις το διέγραψα γιατί γαμιώταν ακόμα χειρότερα.
Έχει 500 γαμημένα γίγα χώρο. Το είπα και στο woven hand thread, κάποιος να μου φέρει μια αγγλική κόπια του όφις το βράδυ. Σας εκλιπαρώ.
Ε άμα δεν την παλεύει και το open office δεν νομίζω να τρέξει ΣΙΓΟΥΡΑ.
Γιατί δεν πας σε ένα net cafe αφού βιάζεσαι;
Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς παίζει με το google docs πέρα από το ότι υπάρχει, αλλά αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο μέχρι το βράδυ δε χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Αλλιώς υπάρχει και το notepad! c/p μετά.
Πας σπιρτόκουτο θρεντ, ζητάς από τον ingolemo να έρθει απόψε με την κόπια :twisted:
Καλή τύχη πάντως με αυτό, και υπομονή :pink:
http://online-soft.org/2008/07/12/mi...apidshare.html
και αλλα πολλα results
Πιο notepad ρε παιδιά.. Εδώ παλεύω να φτιάξω την τελική μορφή με εικόνες και διαγράμματα και αριθμήσεις και ένα σωρό μαλακίες για να πάει για τύπωση τη δευτέρα...
Αν το σπάσω σε πολλά αρχεία, μπορώ κάπως να αρθμήσω το ένα και να συνεχίζει η αρίθμηση στο άλλο απο κει που τελείωσε στο προηγούμενο?