καλα δεν νομιζω να φυγει ο νιομπλιας για να παρουνε μπαγιεβιτς
αν εμενε ο τζιγκερ τι γλεντι θαχε σημερα :touched:
Printable View
καλα δεν νομιζω να φυγει ο νιομπλιας για να παρουνε μπαγιεβιτς
αν εμενε ο τζιγκερ τι γλεντι θαχε σημερα :touched:
ούτε να ακούω για βάτραχο.
Ευχαριστω ΠΑΟ! Οποιον συναντω σημερα και με ξερει εχει και εναν καλο λογο να μου πει σημερα!
http://www.sport-fm.gr/article/296202
κοριο θα ειχε βαλει ο δημοσιογραφος στο τηλ νιομπλια
φοβεροι διαλογοι :touched:
Ο διάλογος Πατέρα-Νιόπλια
Πατέρας: «Νίκο, τι έμαθα;»
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, δεν αντέχω άλλο να με βρίζουν και να με ξεφτιλίζουν».
Πατέρας: «Ηρέμησε. Το θέμα είναι ότι εγώ και η διοίκηση σε θέλουμε και σε στηρίζουμε. Μην ακούς τι λένε οι απέξω. Θέλω να μείνεις και να συνεχίσουμε μαζί».
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, να ξέρεις ότι χάρηκα πολύ το καλοκαίρι όταν έμαθα ότι θα γυρίσεις. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου και τη στήριξη. Πιστεύω ότι εδώ που είμαστε το οφείλουμε πολύ σε εσένα που γύρισες στην ομάδα. Το ξεχνάω αυτό που έγινε και προχωράμε».
Όταν τελείωσε η επικοινωνία Πατέρα και Νιόπλια, πήραν τηλέφωνο τον πρόεδρο ο Σισέ και ο Καραγκούνης.
Σισέ: «Πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Ολα τα παιδιά αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε την παραίτηση του κόουτς και στενοχωρηθήκαμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι καλός προπονητής και είμαστε μια χαρά»
Καραγκούνης: «Μπράβο, πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Είμαστε μια χαρά με τον κόουτς, η ομάδα έκανε καλή νίκη και δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί αυτό που έγινε».
Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τηλεφώνησε στον Κοζανίτη τεχνικό, ενώ αργότερα μαζί μιλήσει ο Σισέ.
Βγενόπουλος: «Νίκο, καταλαβαίνω ότι νιώθεις πίεση, αλλά αυτό συμβαίνει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ας λένε και ας γράφουν ό,τι θέλουν. Εμείς σε στηρίζουμε 100% και βγάλε ό,τι άλλο έχεις στο μυαλό σου».
Σισέ: «Κόουτς, τι είναι αυτά που κάνεις; Σε θέλουμε στην ομάδα, να τελειώσουμε μαζί και να πάρουμε μαζί ξανά το πρωτάθλημα. Σκέψου το και πάρε πίσω την απόφασή σου. Εμείς θέλουμε να μείνεις».
Σαπουνόπερα...
/bump
πονάνε τα αρθριτικά μου
Από τις αρχές του μήνα η κύρια ευθύνη έχει μετατεθεί στο Νικόλα Πατέρα. Η φετινή χρονιά κρέμεται από μία κλωστή (να ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο του πούλμαν που θα παρκάρει το σαββατο ο βαλβέρδες) και ίσως είναι καλύτερα να κοπεί από νωρίς για να μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες αλλά και να μη χαθεί χρόνος καίγοντας και τον πρώτο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.
τα εχουμε πει,προπονητης γελοιος και χαφ συνταξιουχοι=χειροτερη ομαδα απο την εποχη μπακε.Σοβαρος προπονητης και αρκετες κλωτσιες στα μαλακιστιρια και υστερα βλεπουμε
den einai gia tosi mizeria o pao kai poly katastrofologia xwris logo imo, se ligo o nioblas tha ftaiei kai gia to mnimonio. mena ena apotelesma to sabato tha lete alla meta
Πάντως δύσκολα θα ανατρέψει το κλίμα ο Νιόπλιας.
Αν είχε ένα καινούργιο προπονητή ο ΠΑΟ στο ντέρμπυ με Ολυμπιακό ,θα είχε και πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.
Γρήγορα ξεχάστηκε ότι δεν έχει Γκοβού-Νίνη-Λέτο. Δεν το άκουσα καθόλου σαν ελαφρυντικό. Μεγάλη εμπιστοσύνη στο πληρέστερο ρόστερ έβερ.
όταν έχουν φύγει νύχτα ίβανσιτς, μάτος, κλέιτον, ρουκάβινα, γκάμπριελ κτλ και ρίχνεις το βάρος τέτοιων παιχνιδιών σε 16χρονους δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
και ποιος ρουκαβινα δεν εκανε το παλικαρι για Παναθηναικο το ακουω και λεω αλλο παιχτη εβλεπα
να μου πεις δεν πηρε αλλον ναι να το καταλαβω
ουτε και ο γκαμπριελ ηταν τπτ ιδιαιτερο
αντε λιγο ο κλειτον
μη παμε σε ιβανσιτς ματος τελειωμενες ιστοριες θα αναφερθουν και μαντζιος,μορις σε λιγο
για νομπλια γενικα η ομαδα δεν τραβαει, δεν εχει παρει ντερμπι και ειναι στην ομαδα 10-11 μηνες
δεν εχει πολλα θετικα να πεις εχω δει κατι να το στηριξω
αν χασει και απο γαυρο γκουντμπαι θα εχει να λεει οτι εκανε παρελαση
ρε φίλε, σε χαλούσαν για αλλαγή? ή έφυγαν για να μείνει ο δημούτσος?
γκαμπριελ ρουκαβινα ναι με χαλαγαν ακομα και για αλλαγη ουτε εδειξαν 2 χρονια οτι μπορουν να σηκωσουν το βαρος τετοιων παιχνιδιων
οι υπολοιποι οχι
να συμφωνησουμε οτι την γαμησε ο τζιγκερ την ομαδα ? :D
100%
Ακριβώς αυτό. Να παλεύει το καλοκαίρι να διώξει τέσσερις παίχτες επειδή δε χωράνε στην ομάδα, επειδή το ρόστερ είναι πλήρες. Έφτασα στο σημείο χτες να θέλω Μάντζιο στο παιχνίδι. Δεν πειράζει, Μαυρίας και Ιωαννίδης. Να πάρουμε και τον Λεοντίου πίσω τώρα που ψήθηκε με την Ηλιούπολη και βουρ για Μπαρτσελόνα, REVENGE IS NEAR, μην κατεβείτε καν στο γήπεδο
οσο σκεφτομαι ποσο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα αν δεν ειχε γινει ολη αυτη η αναμπουμπουλα στα διοικητικα μετα το double τοσο περισσοτερο τρελενομαι.
πουτανα οικογενεια.
πουτανα οικογένεια κι ακόμη πιο πουστη δημητράκη. γιατί μην ξεχνάμε οτι από αυτό το μαλακιστήρι ξεκίνησε η τζιγγεροπαλινόρθωση
Ρε παιδιά, δε σας έχουν τελειώσει οι δικαιολογίες;
Καλά για εμφανίσεις σαν τη χθεσινή, δεν είναι θέμα οικογένειας ή τίποτα άλλο. Είναι καθαρά θέμα πάμε "χύμα κι ότι βγει". Απλά σε άλλη περίπτωση θα είχες κι ένα ρόστερ που το ατομικό ταλέντο ίσως να έδινε λύσεις απέναντι σε παίχτες τύπου γκέντσογλου αργυρίου κλπ. Αυτό που νομίζω οτι συζητάμε είναι το πως φτάσαμε ως εδώ, με σακατεμένη και αγύμναστη τη μισή ομάδα, με τον Μαρινάκη δερβέναγα, και με βασικό ακόμη τον Σαριέγκι.
ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι ο Πατέρας είναι ήδη σε αναζήτηση προπονητή και απλά κερδίζει χρόνο για να κάνει την καλύτερη επιλογή και να μη στείλει την ομάδα στο ντερμπυ με κανένα αποστολάκη2. Σε κάθε άλλη περίπτωση, παίζει και το δικό του κεφάλι.
Πότε θα καταλάβεις ότι δεν παίζουμε φίφα ρε χαμένε; Κανέναν δε χαλούσαν για αλλαγή αυτοί εκτός από τους ίδιους τους παίκτες. Δε θέλανε να μείνουν σε μια ομάδα για ρεζέρβες, πώς να το κάνουμε; Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και οι δυο πιο ευτυχισμένοι ως πρώτα βιολιά σε χειρότερες ομάδες από τον ΠΑΟ. Έχουν και προσωπικότητα οι παίκτες. Ο Δημούτσος είναι όντως αστεία επιλογή όταν στο ρόστερ υπήρχε ήδη ο Κλέιτον και δεν υπήρχε τρίτο φορ.
το πρόβλημα με την επίθεση προκύπτει επειδή γκοβού, λέτο, νίνης εκτός όμως, και απλά δεν υπάρχει ρεζέρβα, ενώ θα μπορούσε να.
το κύριο πρόβλημα της ομάδος, που είναι η άμυνα, προκύπτει από οποιοδήποτε πλήρες σχήμα και αν κατέβει στο γήπεδο.
θα τα ξαναπώ, και ας με κράζει ο νάθιμας πως "και για την τρόικα οι βύντρα/σαριέγκι φταίνε;".
Δεν υπάρχει Τίποτα εκεί πίσω
"Μια χαρά είναι ο Σαριέγκι πίσω"
Spoiler
Βασικοί δε θα ήταν και αυτό τους ενδιέφερε. Ο Μάτος (σύμφωνα με το σχεδιασμό) θα ήταν 4η λύση στα δυο αμυντικά χαφ και ο Ίβανσιτς θα είχε να ανταγωνιστεί στον Χριστοδουλόπουλο για το μπακάπ του Λέτο. Άσχετα αν όλα έχουν αλλάξει από τότε.
τι λέτε? http://sport24.gr/football/omades/Pa...ko.636437.html
καταρχήν, μακρυά από ράικαρντ και κούμαν και αν είναι να φέρουμε συνταξιούχο προτιμάω το μαρκαριάν :P
από τα 11 ονόματα, ο αγκίρε με ψήνει περισσότερο.
να γινει πολλ! με προφανεις επιλογες το να παμε με γκμοχ μεχρι τελος και βατραχο :P
απο αυτα τα γελαμε με σοουζα και ραικαρντ παντως..
:fear:
Ειδικά η επιλογή σόουζα θα είναι επιπέδου Τζίγγερ. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Απο κεί και πέρα αυτό που ξέρω είναι οτι η ομάδα χρειάζεται ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και όχι κάποιον μαθητευόμενο μάγο με "προοπτικές". Τα έχουμε ξαναπεί δεν γίνεται να έχεις κάρτα γραφικών με direct X 11 και να περιμένεις να την σηκώσει ο pentium III (<--- psss παραδειγματάρα)
Καλώς μας ήρθες δάσκαλε.Σε αγαπάμε.
http://www.igol.pl/images/articles/deyna07.jpg
Κατά τα άλλα,φέρτε τον απόλυτο άρχοντα του θεαματικού ποδοσφαίρου και του Jim Beam.
Spoiler
Μακριά από την αγορά του Μιλάνου ε :fear:
ο καλύτερος μακράν απο αυτούς πάντως είναι ο Ο'neil.
παίζει και το όνομα του Hiddink ?
Ωρα για Παναθηναικο
http://www.sportskeeda.com/wp-conten...fa-benitez.jpg
μακάρι αλλά δεν το διάβασα πουθενά. κατά τα άλλα:
Quote:
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay» οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, απ’ όλα τα ονόματα που είναι διαθέσιμα, έχουν ξεχωρίσει πέντε προπονητές. Αυτοί είναι κατά σειρά οι Ζεσουάλντο Φερέιρα, Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι (σημαντική θητεία στη Τζένοα), Μαρθελίνο Γκαρσία Τοράλ (τελευταία ομάδα Σαραγόσα), Χαβιέρ Αγκίρε (με εθνική Μεξικού στο Μουντιάλ) και Ντιέγκο Σιμεόνε (δίχως εμπειρία ακόμα στην Ευρώπη).