Μάντεψε, έχεις ποστάρει ήδη εδώ και κάποια λεπτά.
Printable View
Μάντεψε, έχεις ποστάρει ήδη εδώ και κάποια λεπτά.
Καταλαβα καλα, ή η αφορμη για να γινει ολη αυτη η μαλακια που προφανως εχει ξενερωσει και ολους εμας που δεν ειναι αμεσα εμπλεκομενοι (με εξαιρεση τον καθυστερημενο τυροεργατη), εγινε επειδη ΕΝΑ γκρουπ αρνηθηκε να δωσει συνεντευξη και μαλιστα ειχε το θρασος να αιτιολογησει αυτην την αρνηση με αυτην την δικαιολογια? Το ρωταω εντελως ειλικρινα γιατι μου φαινεται τραγικο, κανονικα θα πρεπε οντως να πειτε ολοι ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ, να παει να γαμηθει το γκρουπ (δεν ξερω ποιο ειναι το γκρουπ και δε με νοιαζει).Quote:
Originally Posted by enitharmon
Όχι. Σταμάτα να λες ψέμματα να μπορέσω να φάω. Για τη νομική θωράκιση απλώς βάλαμε ταχυδρομική θυρίδα αντί να φαίνεται όνομα.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
Όχι, καμία σχέση, αν και ήταν ένα από τα πράγματα που με έκαναν να δω ότι οι νοοτροπίες μας (έστω με κάποιους από το μαγκ) διαφέρουν.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Εσύ δεν μπορείς να φας, τι να πω κι εγώ που μεγαλώνει η μύτη μου!Quote:
Originally Posted by Veinsaw
Και μετά την ταχυδρομική θυρίδα υπήρχαν γκρίνιες για αυτό το θέμα, θυμήσου καλύτερα.
Καμία γκρίνια δε θυμάμαι. Αν παρ' όλα αυτά υπήρξε, προσωπικά θεωρώ πως μόνο η αλλαγή διεύθυνσης στην κεντρική αρκούσε. Δε μιλάς λοιπόν και πάλι για καμία επίσημη θέση καμίας ομάδας.
parea den einai kati pou apoteleitai swnei kai kala apo ligous kai palious. kai nai, tha itan pio swsto na thelei i parea tou mag mono syntaktes pou na tous kanoun GIA PAREA. O gies. Gia tou logou to alithes, oi anwrimoi yparxoun 15 xronia kai eimaste mia parea. Kai exoun fygei kai erthei atoma kai eksakolouthoume na eimaste mia parea, poly perissotero ap oso eimaste mia mpanta. Kai kapoioi apo tous prwin symmetexontes eksakolouthoun na einai nyn kollitoi mou.Quote:
ναι, λες χαζομαρες ομως. Μια παρεα, ειναι μια παρεα. κατσε και σκεψου ποσοι εχουν μεινει στο μαγκ απο την αρχικη παρεα του. μονο ο κβελντ. αν δε μπαιναν νεοι, μονος του θα το συνεχιζε; δε μπορεις να εισαι φιλος και παρεα με τον καθε καινουριο που μπαινει. αντε
Opote, nai, parea. Diarkeia. The works.
this is satan trying to test meQuote:
Originally Posted by Dragonlord
@ Veinsaw: Μα δεν είπα ότι υπήρχαν επίσημες θέσεις κάποιας ομάδας, το αντίθετο είπα, ότι ο καθένας είχε άλλα στο κεφάλι του. Απλώς κάποιοι επειδή κατά τη γνώμη μου είχαν πειστεί πλέον ότι το μαγκ είναι εντελώς δικό τους, γκρίνιαζαν πολύ εκδηλωτικά όταν δεν γινόταν το δικό τους. Ουσιαστικά, δεν μπορούσα να είμαι αρχηγός σε μία ομάδα που δεν ήθελε αρχηγό, γενικότερα δηλαδή δεν ήθελα να είμαι αρχηγός αλλά εφόσον το μαγκ λεγόταν ελέκτρικ ρέκβιεμ αυτό θεωρούσα ότι είναι το πρέπον (edit: το να έχω τον τελευταίο λόγο στα βασικά), οπότε η λύση ήταν να γίνετε όλοι αρχηγοί για να μην τρώει την γκρίνια ένας που προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα.
Δε διαφωνώ με την κίνηση διαχωρισμού, τσαντίστηκα μόνο με τον τρόπο που έγινε.
Όπως και να έχει, θεωρώ πως δεν έχει νόημα να προστεθεί τίποτε άλλο εκ μέρους μου, έγραψα τα γεγονότα στη σελίδα 47, υπάρχουν, από εκεί και πέρα ας διαστρεβλωθούν και αφομοιωθούν όπως θέλει ο καθένας, τουλάχιστον υπάρχουν ποσταρισμένα.
Καλή συνέχεια σας εύχομαι.
Για να κάνουμε έτσι ρε ΤΕΛΙΤΣΑ, μάλλον παίζει ξηρασία.Quote:
Originally Posted by .
Δεν είμαι εγώ.Quote:
Originally Posted by Marillion
Επειδη αναφερθηκα, λογικα θα ειναι η τελευταια φορα που εχω κατι να πω στο θεμα, αλλωστε εγω κυριως ερωτησεις εκανα!!
Εν μερει γι αυτο.Quote:
Originally Posted by regularpaul
Σε συνδυασμο επισης με ποστ απο ., ταμαγκοθι, συμπο, περι του τι ηταν και ειναι τεσπα αυτο το φορουμ που τροχοπεδιζει γκρουπς κι αλτερνατιβ εταιρειες/φεστς.Quote:
Originally Posted by .
αυτα.
υ.γ. α! εχω κι ενα τελευταιο.
Quote:
Originally Posted by Veinsaw
ΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΥΛΙ ΤΟΥ ΤΖΕΝΕΡΑΛ ΝΤΙΣΚΑΣΣΙΟΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕ.
Ρε κόψτε αυτές τις μαλακίες για τελευταίες φορές κτλ
Μέχρι την Πέμπτη έχουμε πολλά να πούμε!!!!
Ok, malon thelei 3eka8arisma. Milame gia swsth mousikh leitourgia enos mag kai sthn synexeia forum. Sou pare8esa kapoia peristatika opou symetexeis (aisxra mpinelikia ston Helm, anousies paremvaseis se mousika threads, aerologies kai akomh perissotero vrisimo se asxetes faseis) kai 3afnou ws dia mageias se vlepw na grafeis gia idees, orama, pa8os kai anagkaiothta enos mag. Kai anarwtieme evloga pou eisun re man toso kairo? Na 8ewrhsw pws otan egrafes opws egrafes to ekanes gia na anadeix8eis esy san spyros? Kai nai o pitsadwros se rwthse ti pisteveis gia ta reviews, alla egw me thn seira mou se rwtw giati diatypwneis tis apopseis aytes twra? Mhpws kai pali gia na deixeis kati? Den kserw ti na skeftw mias kai den se gnwrizw proswpika alla aytes oi idealistikes mpourdes apo atoma pou den mporoun na yperaspistoun thn varythta twn legomenwn tous me thn genikoterh symperifora tous me provlhmatizei. Kai eilikrina sou ksanalew, den einai pws diafwnw me osa grafeis, alla me poio dikaiwma re man, otan katakreourgeis mousikes syzhthseis stis opoies an symvaleis tha to kaneis me ena post 3 grammwn? Akomh perissotero otan vlepeis pws yparxoun atoma pou ksodevoun xrono apo thn ka8imerinothta tous gia kati toso shmantiko gi'aytous. Ektos an 8ewreis vevaia pws mousiki kouventa einai na kotsaroume ena exwfylo kai na grapsoume apo katw 'apisteytothta'. Tote passo.
Exoun graftei apeira keimena, kritikes, antapokriseis me tous syntaktes na ta xwnoun opws akrivws eprepe kai otan akrivws eprepe. Ayta exoun mpei ola sto idio tsouvali kai synexizei na ginetai to idio me tin ka8emia mas apo tis proswpikothtes mas xehwrista. Kai fysika oi idioi isws na exun grapsei apeira katevata kai sto forum, alla ksexname pws tote den leitourgoun pisw apo thn maska tou syntakth. Egw proswpika pote den eniwsa oti tin foresa aythn thn maska kai eimai sigouros pws to idio isxyei kai gia tous ypoloipous.
Σωστά τα λες και σε αγαπώ αλλά αυτή η πρόταση ψιλοδείχνει αυτό ακριβώς που λέμε περι "χασίματος του νοήματος" κτλQuote:
Εκτός κι αν κατάλαβα λάθος, πράγμα καθόλου απίθανο.
Den amfivallo oti yparxoun atoma - kai malista kala paidia - pou pragmatika goustaroun th fash gi'ayto pou einai ki oxi gia to opoiodhpote symferon, ALLA - kai dystyxos - milame gia posous? 2 atoma? 3? PENTE? Ayto den to kanei akrivos "akyrotato" e? Isos kai na kano ontos lathos vevaia..Quote:
Originally Posted by regularpaul
Epishs den amfivallo oti yparxoun atoma metaksy ayton pou katexoun to thema kai metadidoun kapoia pragmata kai se allous. Apla eilikrina ego de xreiasthke pote na enhmerotho meso tou sygkekrimenou periodikou. H opoioudhpote allou. Edo kai arketa xronia. Yparxoun ateleiotes phges kai malista theoro ta fora me tis dekades/ekatontades gnomes "asxeton" anti enos kai "eidikou" poly pio xrhsima. Kai pio anthropina gia na sou po thn alitheia.
To forum proyphrxe tou mag, malista otan ksekinhse to mag, arxisan na grafoun atoma pou den eixan kanei ENA post sto forum kai den eixame thn paramikrh idea poioi sto diaolo einai. Kai eilikrina tha htan poly endiaferon na apantithei h arxikh mou erothsh.
Από πότε έχουν άποψη για το Ηαρ μαγκ και τα ***************************;Quote:
Originally Posted by Odonian
Αυστηρότερο moderating τώρα!!!!!1!!!`
Edited by Deggial: Ευχαριστημένος τώρα;
kserw pws to noima einai na ginetai mouni i oli fasi re sy telitsa, alla tote den xreiazete na analo8oume sto poso yperanw einai h mousikh kai pws prepei na thn antimetopizoume. as min to kanoume kan to rimadi to post kai as sinexizume na ta gamame tin mana ola, no prob ekei.
alla otan antifaskume einai sxedon eirwniko thn dedomenh stigmh
Χμ δεν εννοούσα αυτό. Αυτό που είπες είναι το ΒΑΘΥΤΕΡΟ νόημα. Το νόημα που χάθηκε ήταν αυτό που είπα και πριν και αφορά το μαγκ σε σχέση με τη σημαντικότητα του σε σχέση (πολλές σχέσεις αλλά καθόλου ΓΑΜΗΣΑΚΙΑ) με το φόρουμ κτλ.Quote:
[quote=.]Από πότε έχουν άποψη για το Ηαρ μαγκ και τα ***************************;Quote:
Originally Posted by Odonian
Αυστηρότερο moderating τώρα!!!!!1!!!`
Edited by Deggial: Ευχαριστημένος τώρα;[/quote:1ag4399z]
Φίλος αν εγώ δεν ήμανε ******************************** (άουτο μοντ) τότε, εσύ τώρα δε θα μπορούσες να ποστάρεις τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ σου στο αθλέτιξ. Έχουμε περάσει και ένα πολυτεχενείο.
Μπορεί να μην πόσταρα ιδιαίτερα στα μιούζικ φόρουμς αλλά και τα άρθρα διάβαζα και ριβιούζ δίσκων τους οποίους δεν άκουσα κιόλας μετά (μπορώ να σκεφτώ τώρα στα πεταχτά 10 δίσκους που διάβασα τα ριβιούς τους και τελικά δεν τους άκουσα ποτέ), πίστευα πως και ωραία γραμμένο ήταν και είχε καλό υλικό (αν και οκ το σέξιον με τα μουσικά νέα δεν το διάβαζα ποτέ :P ). Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετοί που τους άρεσε να διαβάζουν διάφορα άρθρα απλά δεν ποστάρανε στα ανάλογα θρεντς, όχι από φόβο για βρίσιμο ή τίποτε - απλά dunno - δεν έβγαινε.Quote:
Originally Posted by BLi
Apporw gia poion akrivws logo sunexizete k "suzhtate" e..
Πάντως άμα είναι να αποχωρήσει κανείς καλύτερα να κάνει ένα τόπικ να μας το πει.
Και λύσεις για ένα μαγκ, ακόμα πιο ποιτοκό μάλιστα υπάρχουν.
Ρόκαβλον και τζόυ άλλεν θα σας βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.
Άνετα.
Σωστή η σκέψη σου φίλε χρήστη πίτσφορκ αλλά η συντακτική ομάδα του msn είναι ένα βήμα πιο μπροστά και συζητάει τις περιπτώσεις ethir, wotan και retardiator.
ελπίζω να αστιεύεσαι. γιατι το ίδιο πράγμα είπα και γω για νεο μαγκ με νεους συντακτες και δρακος είπε τσούκου.Quote:
Originally Posted by pitchfork
Εντάξει. Καταλαβαίνεις φίλε ντιστόρσιον ότι δεν έχουμε όλοι την ίδια βαρύτητα στο φόρουμ. Άλλο να το λες εσύ και άλλο εγώ ή ο πίτσφορκ.
Mpadegouei καλό θα ήταν να απευθύνεστε σε μένα για θέματα που έχουν να κάνουν με το φόρουμ και τη λειτουργία του μιας και ο Ντράγκονλορντ δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα αποχωρήσει και η διαχείριση πέρασε σε μένα.
η ζυγαρία μου δεν εχει νούμερα να με μετρήσει. μη με πας κόντρα.
(11:46:01 PM) Odonian: ma kaneis de gamaei pleon sto er
(11:46:13 PM) Odonian: stis meres mas olo kai kapoios erixne enan poutso
(11:46:29 PM) Odonian: twra mono o pitsadoros kai autos me prosoxh mh lerwsei sto shmeio X
(11:46:29 PM) VROMIKOS POLEMOS.: ayti itan i diafora twn Paliwn
(11:46:34 PM) VROMIKOS POLEMOS.: emeis GAMOUSAME AVERTA
(11:46:37 PM) Odonian: .
(11:47:04 PM) VROMIKOS POLEMOS.: e leme twras
(11:47:06 PM) VROMIKOS POLEMOS.: twra
(11:47:19 PM) VROMIKOS POLEMOS.: as dimiourgisoume kai kana hype, de kanei kako
(11:47:27 PM) Odonian: oxi bebaia
(11:48:07 PM) Odonian: emeis hmastan san tis prwtes seasons tou beverly hills. oloi gamiosanto, eixame kana samata alla sto telos agapiomastan kai epefte mousikh.
(11:48:14 PM) Odonian: twra einai san to sex and the city
(11:48:18 PM) Odonian: pollh periodos
(11:49:05 PM) VROMIKOS POLEMOS.: axaxaxa
(11:49:55 PM) VROMIKOS POLEMOS.: na to kanw c/p sto er gia na thymountai oi palioi kai na mathainoun oi neoi?
Αρνούμαι ότι τα είπα αυτά.
Και αν τα είπα, είναι προσωπικά δεδομένα και δεν δέχτηκα ποτέ να ποσταριστούν.
Και αν δέχτηκα, δεν τα καταλάβατε καλά.
:rofl: (κανω αυτο ακριβώς που κανει το ανθρωπακι)
ρε γαμιάδες τις δεκάρας για δεν αφήνετε το πληκτρολόγιο να πατε να βρείτε κανα στόχο?
Ρε φίλος, καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά οι ολλανδοί εδώ δε μπαίνουν στο ι αρ και ποιο το νόημα να γαμήσεις αν δε μπορείς να το ποστάρεις; Δηλαδή θέλεις να ξεπέσω να γίνω ρόκαβλος να μιλάω για ανώνυμες γκόμενες που με πιπώνουν όσο ποστάρω; Αξιοπρέπεια, πρέπει να μπορεί να εξακριβωθεί το σαικς.
σελει ξανσούλι μωρό ο μπεμπέκος μου? ζιατί η ελληνιζα ερωτιάρα ζε σου κανει?
ο ρόκαβλος μολις χτύπισε τωρα που το λες σε λινκ που ποσταρα στο λάιβ ιβέντς.
Ρε οντονιάν μη συγχύζεσαι με το μαλάκα. Εμείς που ΓΑΜΑΜΕ ξέρουμε. Οι υπόλοιποι απλά μπαίνουν σε ένα φόρουμ για να βγάλουν τα κόμπλεξ τους.
Kamenos user detected!
ρε τζιτζιλε μίτζιλε, χτύπα τη διπλανή πόρτα του ξενοδοχείου μπας και βγεί ο κοκωβιος να πατε για Ολλανδες στη δροσερη αυτη την ωρα τυρούπολη!
Τι εννοείς; Στη διπλανή πόρτα είναι ο πατέρας μου. Εγώ δεν έβρισα μάνες, καλό είναι να προσέχεις τα λόγια σου λιγάκι. Και ο χαβαλές έχει τα όρια του.
ετσι. βάλε το νέωπα στη θέση του.
κι αυτοι οι μαλακες το δωματιο στο τελος του διαδρόμου το φτιαξαν!
πρέπει να μπει μια ταξη.
τρίξτου τα δόντια του μικρου ρεεεεε :D
Εντάξει ρε φίλε, πες ό,τι θες, θα σου απαντούσα κατάλληλα αλλά δε θα ξεπέσω στα μάτια των υπολοίπων για χάρη σου. Αν συνεχίσεις πάντως να προσβάλλεις ό,τι έχω ιερότερο (τον πατέρα μου και το πληκτρολόγιο μου) δε θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα.
Κι αν νομίζεις ότι λέω μαλακίες θα μιλήσουν οι δικηγόροι μας και θα ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Πουλαω το τζενεραλ ντισκασσιον 5000 ευρω και μισο κιλο μηζυθρα.
ποιος ενδιαφερεται?
υ.γ. αν ενδιαφερθει, μοντς, καντε το μουβ στο μαρκετπλεης.
αν αυτό είναι η φέτα χωρίς γλυκάνισο, εγώ.