ΕννοείςSpoiler
Printable View
ΕννοείςSpoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
τα είπατε όλα και συμφωνώ αλλά κανείς δεν είπε
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Κυριακή βράδυ, η στιγμή που αρχίζω να σκέφτομαι ότι πλησιάζει η στιγμή για άλλο ένα επεισόδιο Ντέξτερ. Ξενέρα. Τώρα; :-( Πότε πάλι;
χαχ,το ιδιο σκεφτομουνα πριν.απο σεπτεμβρη παλι.
Πλησιάζει ο καιρός του L O S T, να βλέπαμε και κανά promo να γουστάρουμε όμως! :-D
μακαρι να μη leakαρει τπτ και να μας ερθει μια και καλη (lax λεμε)
Τελειωσα τριτη σεζον μολις πριν λιγο (ναι ξερω ειμαι λιγο πισω, αλλα τουλαχιστον θα κατσω να δω τεταρτη σεζον ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΑΖΕΜΕΝΗ και χαιρομαι, οπως και τις αλλες δηλαδη). Λοιπον, ο λογος που αργησα να την δω ειναι γιατι φοβομουν επειδη καποιος μου ειχε πει οτι η τριτη δεν ειναι τοσο καλη και οτι κατανταει βαρετη. Λαθος αυτο.
Μαρεσαν:
- Παρα πολυ η επιλογη νεων χαρακτηρων. Λατρεψα πραγματικα τους χαρακτηρες αυτης της σεζον. Τα δυο αδερφια Πραντο, τον Αντον και ειδικη μνεια στον Κουιν, δεν ξερω γιατι, αλλα ειναι ΓΑΜΩ τους χαρακτηρες, μακαρι να ειναι και στην τεταρτη σεζον και με πιο ενεργο ρολο, αν και ειναι απο αυτους που μπορει και απλα να τον εκοψαν. Θα την ξεκινησω βασικα σε λιγο :D .
- Οι ηδη υπαρχοντες γαματοι χαρακτηρες. Η Ντεμπρα ριχνει τα καλυτερα βρισιδια εβερ, ο Μασουκα σε αυτη τη σεζον ηταν εκπληκτικος και συμπαθησα λιγακι ακομα και τη Λαγκουερτα. Μπατιστα και Ντεξτερ οπως παντα αψογοι.
- Οι μονολογοι του Ντεξτερ, η μουσικη, η σκηνοθεσια, το σεναριο, ολα αυτα που κανουν τη σειρα τοσο ξεχωριστη και ιδιαιτερη.
- Ο serial killer της σεζον. Νικαραγουα, μαχαιρι Ραμπο, κοβει δερμα, περπαταει σαν ζομπι, τι αλλο να ζητησει κανεις? Α, και τον λεγαν George King :touched:
- Τα cliffhangers και το σκαλωμα που εφαγα οταν πεταχτηκε απο το πορτ μπαγκαζ και εσκασε μπουνια στον Μασουκα. Μιλαμε αυτο απλα ηρθε απο το πουθενα.
- Το χιουμορ της σεζον. Αρκετα καλυτερο απο τις αλλες, εκτος κι αν απλα τις ξεχασα. Νομιζω ο σαρκασμος επιασε κορυφαια επιπεδα σε κατι φασεις.
Δε μαρεσαν:
- Τα φλασμπακ με Harry. Λιγο βαρετα και κουραστικα, αν και απαραιτητα για την κατανοηση της εξελιξης Ντεξτερ.
- Η ευκολια με την οποια εγιναν καποια πραγματα, οπως το ζευγαρωμα Μπατιστα με την πουτανα μπατσο και καποια πραγματακια οπως ο φονος Πραντο, περιμενα περισσοτερη ανακατωσουρα.
- Το φιναλε ηταν λιγο μετριο, ηθελε κατι παραπανω.
Οχι ακριβως δε μαρεσε, απλα θα προτιμουσα να υπαρχει περισσοτερη εξελιξη στον χαρακτηρα Ντεξτερ. Στη δευτερη σεζον δεν κολλαγε να τον παρασυρει η Λαιλα και θα με ξενερωνε, εδω φανηκε πραγματικα να τον ειχε ψησει ο Πραντο και δε χρειαζοταν να γυρισει πισω στον παλιο καλο του κωδικα. Δηλαδη ισως να ηταν ενδιαφερον να πρεπει να αρχισει να σκοτωνει και κανα μαλακα εξτρα.
kairos itan na to deis...des kai tetarti kai mazepse sagonia apo to patwma
Ειδα πρωτο επεισοδιο, καλο ηταν, οντως μαζεψα σαγονι απο το πατωμα λιγο, Λαγκουερτα με Μπατιστα? :puke:
Ωραια η επιλογη του serial killer, αν και οταν τον βλεπω σκεφτομαι τον bigfoot.
Νομιζω το παρακαναν ελαχιστα με το ποσο αλλαξε η ζωη του Ντεξτερ με το παιδι, αλλα οκ, δεν με ενοχλησε πολυ.
Φρανκ Λαντι? Γουατ.
και το γκει σχολιο της ημερας, πολυ ωραια η Ντεμπρα με το μαλλι μεχρι τον ωμο, γλυκυτατη αν και εξακολουθει να μοιαζει με τον Μπεν Αφλεκ και παρα πολυ καλη επιλογη οι σκαλες και οι αφελειες για τη Ριτα, ανανεωθηκε
dude! και γω είχα όρεξη για κουτσομπολιό, αλλά πραγματικά το ξεφτίλισες :P
Πριν ενα τεταρτο τελειωσε η τεταρτη σεζον και εκατσα να διαβασω ολα οσα γραψατε εδω και 3 μηνες... δε νομιζω να διαβασει κανεις το σεντονι αυτο, αλλα οποιος θελει ας ριξει κανα σχολιο για τη φαση.
Spoiler
Οσον αφορα πεμπτη σεζον, που εχεις διαβασει ρε συ Αμπρουτζι οτι θα ειναι η τελευταια? Εγω μονο διαβασα καποια στιγμη περυσι οτι η σειρα ανανεωθηκε για τεταρτη και πεμπτη σεζον, χωρις να λεει οτι θα ειναι και το τελος ομως. Εχω ενα πολυ καλο αντεπιχειρημα παντως που συνιστα οτι μπορει και να μην ειναι η τελευταια... :grin:
Season 1 ----> viewers per episode: 2 million
Season 2 ----> viewers per episode: 2,4 million
Season 3 ----> viewers per episode: 3,4 million
Season 4 ----> viewers per episode: TBA και κατι μου λεει οτι θα ανακοινωθει μεγαλυτερο νουμερο απο 3,4 ε...
fixer αν ψαξουμε για τρυπες θα βρουμε αρκετες tv σειρα ειναι δεν γινεται να μην εχει λαθη, εμενα μουχε φανει τρυπα οτανSpoiler
Spoiler
O Quinn δεν ξερω γιατι πρεπει να συγκρινεται με τον Doakes, αλλο πραγμα εντελως, η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν σκεφτηκα να κανω συγκριση των δυο, αν και τωρα που το σκεφτομαι ειναι ο αντικαταστατης του. Επισης MaxPayne, το οτι τα subplots δεν οδηγουν πουθενα και ειναι εκει απλα για να προσθετουν κι ενα πιο "γλυκο" στοιχειο στη σειρα δε με ενοχλει προσωπικα...
Παρεπιπτοντως, με βαση αυτα εδω περα:
μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο που διαβασα στη wikipedia, οτι δηλαδη το τελευταιο επεισοδιο ειχε 2,6 εκατομμυρια θεατες και οτι εσπασε ρεκορ τηλεθεασης απο σειρα του showtime, πως γινεν αυτο? Δε γινεται μαθηματικα δηλαδη, κατι αλλο παιζει. Εκτος κι αν ηταν σε αλλο καναλι πιο πριν η σειρα?Quote:
Season 1 ----> viewers per episode: 2 million
Season 2 ----> viewers per episode: 2,4 million
Season 3 ----> viewers per episode: 3,4 million
Season 4 ----> viewers per episode: TBA και κατι μου λεει οτι θα ανακοινωθει μεγαλυτερο νουμερο απο 3,4 ε
καλύτερο τέλος ντέξτερ και μαζί με την πρώτη οι καλύτερες σεζον αλλά έχω μια απορία σε πιθανή τρυπούλα:
Spoiler
τι λέει η τέταρτη σεζόν ? κάπου στην τρίτη το έχω παρατήσει γιατί με κούρασε λιγουλακι
mono kwlo mas pige
Πανηλιθια απορια
Spoiler
Ελάτε μωρέ τώρα μην το ψειρίζετε τόσο.
Εδώ μιλάμε για τη σεζόν που είχε αυτό:
Looking back at the season, what was your favorite scene?
MH: That’s a tough one… but that Thanksgiving episode was like the worst Thanksgiving ever captured on film. And it went horribly wrong [so] quickly. Obviously the son’s finger was broken and the daughter had hit on Dexter and the mother had been okay with it. A lot of seeds were planted. When we sat at that table and he said, “Shut up, c—,” to his wife — I mean, within thirty seconds I’ve got him on the floor with a knife saying, “I should have f—ing killed you when I had the chance!” That was a lot of fun. As far as the giddy laughter goes, it was probably higher that day than ever. We were just like, “This is so insane!” We had a really good time that day.
Spoiler