instant Karma!
Printable View
instant Karma!
http://pitsirikos.net/wp-content/upl...υ-440x330.jpg
Τούτος, σε ποία ζαρντινιέρα γλίστρησε;
Ολόκληρο πεζούλι δε το βλέπεις;
http://www.youtube.com/watch?v=wFzBW0dZsaU
τώρα ψεκάζονται και μεταξύ τους
το εξηγάει κάποιος τι ακριβώς παίζεται εδώ?
Τι βλέπουμε, πόσο άμπαλα ξεκινάει το όλο πανηγύρι, το γεγονος οτι ειναι μεσα στο μαγαζί αλλά δεν τους συλλαμβάνουν,
οτι στο τέλος τους παίρνουν κ στο κυνήγι κ καλά, τι σκατά παίζει, τα προβοκάτσια είναι πολύ μπέρδεμα !
Στην Σίνα είναι αυτό ?
mhtropolews akrivws mprosta apo tin ekklhsia einai h prwth skhnh.ap oti myrizomai
Το προβοκάρισμα είναι που πέφτουν με τη μηχανή? Δεν κατάλαβα.
Ε?
φλασια
O Μικης προσπαθει ματαια να πεθανει ενδοξα μπας και ξεχαστει η πορεια του τα τελευταια χρονια κ τον θυμομαστε μονο για το ενα το χελιδονι. δεν του καθεται με τιποτα ομως ρε παιδι μου.
Ορμούν στο πλήθος με ταχύτητα, κορνάροντας (να ορίστε η αφορμή), το πλήθος ανοίγει, γιουχάρουν (υπό τις συνθήκες, απολύτως λογικό), 1-2 γενναίοι ορμούν στα μηχανάκια με κλωτσιές, μπουνιές, ότι διαθέτουν, ένα παπί χάνει τον έλεγχο, κάνει ένα 8άρι και καρφώνεται στο κολωνάκι. Δε βλέπω καθαρά αν τον χτυπάνε και πέφτει ή απλά τρομάζει από τον πεζό, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έπεσε μόνος του. Και, επίσης αν ήθελε να πατήσει κάποιον δε θα το έκανε ορμώντας στο κολωνάκι, λολ, δηλαδή. Σίγουρα το σιδερένιο κολωνάκι θα έβγαινε νικητής.
Γενικότερα, πάντως, πούτσα στους Δελτάδες.
Σορρυ αν εχει ξαναποσταριστει
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3884175_n.jpg
χαλάνε την πιάτσα ε;
(πίνκαρα εντωμεταξύ)
κι εκει που το στριβαμε, μου βγαινει ασφαλιτης!
αφου εχει περασει κανα 2ωρο απο την προηγουμενη επιθεση στο ολυμπιον, αποχωρουν συγκροτημενα οι 500 πανω κατω που ειχαν μενει και...
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/x...ynomiko-kratos
Αν δεν γίνεις πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χρηστάρα, τουλάχιστον ένα άγαλμα, μια προτομή, κάτι πρέπει να γίνει για να θυμόμαστε το έργο σου.
Spoiler
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1393888
Ελπιζω να μην αργησει η μερα που θα το βρουν μπροστα τους τα μουνοπανα
ΨΟΦΟΣ
Ή κάνας καραγκιόζης δικυκλιστής να τον κόψει αυτός.
Και να τρώει ξύλο από 9 μεριές και να πληρώνει για 4 ζωές. Ναι, όντως, παίρνω πίσω τη δική μου πρόταση!
Btw, έχεις κολλητό δελτά ή δίας, ή είσαι από μόνος σου τόσο μαλάκας;
Εγώ, ρε καθυστερημένε, ή εσύ που έσπευσες να υποστηρίξεις κάποιον που προκάλεσε ατύχημα ΠΙΩΜΕΝΟΣ και μάλιστα εύχεσαι να σκότωνε κάποιον?
Εσύ αν έχεις κολλητό δελτά/δίας ή εγώ; Εσύ.
Δεν ευχήθηκα να σκοτώσει κάποιον αόριστα, κυρίως για τον βλάκα μηχανόβιο που θα έρθει να κάνει υποδείξεις για ΚΟΚ διαβάζοντας ένα τέτοιο κείμενο μίλησα (και να πει ψόφος στο αρχίδι, επειδή πέρασε ένα στοπ).
Κατά προτιμήση τον ίδιο που έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα όταν πήγε όπως πήγε ο Αγγελόπουλος.
Εσύ αν είσαι μαλάκας. Εγώ σίγουρα δεν είμαι.
Καθυστερημένο παιδάκι, πιθανότατα το μεγαλύτερο όχημα που έχεις οδηγήσει ποτέ είναι τρίκυκλο ποδήλατο. Στ'αρχίδια μου ο ΚΟΚ. Ο τύπος θα μπορούσε να σκοτώσει κάποιον. Αόριστα. Κάτι μπετόβλακες σαν εσένα βγαίνουν στους δρόμους, βάζουν τα γυαλιά τους στον κώλο τους αντί στα μάτια τους και σκοτώνουν αθώο κοσμάκη.
Οκ αφού θες να πούμε και γι'αυτό. Για αρχή δες το αποπάνω. Και επιπλέον πάλι καλά που δε σκότωσε κάποιον ο κ. Αγγελόπουλος. Γιατί ευθυνόταν 100%. Είτε σας αρέσει, είτε όχι. Αλλά κάτι βλαμμένα τυπάκια σαν εσένα, που το μόνο που έχουν κάνει σε όλη τους τη ζωή είναι διάβασμα, ρητορική και προπαγάνδα, είναι τα ίδια τυπάκια που κάνουν ορειβασία πάνω από μπετά και σίδερα στη Συγγρού για να περάσουν απέναντι. Και μετά φυσικά φταίνε οι οδηγοί.
Θα σου 'γραφα πολύ χοντρά πράγματα τώρα μέρες που 'ναι, αλλά έχω πει να είμαι ζεν γιατί έρχονται και χειρότερες.
Γενικά στα "θα" μια χαρά τα πας.
Τι να γραψεις μωρε, σε ετσουξε επειδη σε χαρακτηρισε και σε εβαλε σε στερεοτυπα, δηλαδη αυτο που κάνεις σχεδον αποκλειστικα εδω μεσα σε ολους τους αλλους χρηστες?
Καλα στα λεει, οποιος περναει κοκκινο φαναρι/ΣΤΟΠ και απλα το σφαζει, ειτε ειναι σε δικυκλο, ειτε σε αυτοκινητο, ειτε πεζος, ειναι εν δυναμει υπαιτιος για χασιμο ζωων.
Τι δεν καταλαβαινεις πανω σε αυτο? Καθεσαι και υπερασπιζεσαι τον τυχαιο ανεγκεφαλο επειδη "ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου" και τα χωνει στους μπατσους.
Αντε σοβαρεψου μερες που ειναι κι αντι για ζεν γινε λιγο ανθρωπος.
Κάποιος που προσπερνάει μια ολόκληρη σελίδα με τις απίστευτες κτηνωδίες των τελευταίων ημερών, μπαίνει στο τελευταίο λινκ, διαβάζει το κείμενο του ανθρώπου και αυτό που συγκρατεί απο οτιδήποτε λέει είναι το ότι πέρασε το στοπ και μπαινει να το σχολιάσει κιόλας και λέει και «ψόφο στο αρχίδι» δεν είναι άνθρωπος, είναι τερματισμένο άνιωθο ζώο και εδώ τελειώνει η κουβέντα και τράβα και γαμήσου και συ.
ε ναι τωρα, νταξ, να κανει κριτικη κανας σοβαρος ανθρωπος αλλα οχι και ο καγκουροτιποτας τωρα. λιγη σοβαροτητα δηλαδη. οπως σας τα ειπε ο ικονοκλαστ, "τερματισμενο ανιωθο ζωο" και τραβα και γαμησου κι εσυ.
Μια μέρα ίσως κάποιος περάσει stop και να σε μοντάρει ώστε να κοιτάς forums μόνο, χωρίς να μπορείς να παίζεις με το πουλάκι σου ή το keyboard.
Τώρα όμως αφού τα είπες σώστα μάθαμε, θα την πούμε εμείς στους μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι και για σένα και για τον μπεκρή !
Με κάθε καλή διάθεση πάντως, προφανώς μαλακία οποιουδήποτε να οδηγάει οτιδήποτε μεθυσμένος αλλά αφ'ενός ανάθεμα αν δεν έχει συμβεί περίπου στον καθένα μια φορά στη ζωή του και αφ'ετέρου, σοβαρά τώρα δηλαδή, αυτό είναι το θέμα; Μήπως τα θελε και ο κώλος του στην τελική; Μήπως το κείμενο λέει ότι οι μπάτσοι ρημάζουν στο ξύλο ο,τι κινείται που δεν φαίνεται έλληνας και μάλιστα φραγκάτος; Έχουμε τρελαθεί τελείως;