Δεν θυμαμαι καθολου αν το εχω αναφερει ηδη, αλλα επειδη ολοκληρωθηκε καινουριος 7ος πλεον κυκλος, παμε γερα,
Two pints of lager and a packet of crisps, λησμονια για το νησι.
Printable View
Δεν θυμαμαι καθολου αν το εχω αναφερει ηδη, αλλα επειδη ολοκληρωθηκε καινουριος 7ος πλεον κυκλος, παμε γερα,
Two pints of lager and a packet of crisps, λησμονια για το νησι.
Τελείωσα δυο seasons Spaced.. έπος. Ειδικά η δεύτερη season!!! και γαμώ τα cameos.
Επίσης, είδα πρώτο επεισόδιο από two pints of lager...θα δω όλη τη season για να εκφέρω άποψη.
heh, περίμενα να κάνει κάποιος bump το thread για να πω πως φέτος το MASSIVE και το No Heroics αξίζουν να τα δείτε.
καταπληκτικά πράγματα.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
The Mighty Boosh.
Έχουμε κάποιον εδώ μέσα, πουνάχει εμπεριστατωμένη άποψη;
Μου το πασάρουν ως καλύτερο του IT crowd και μου κινούν την περιέργεια.
Δεν έχω την εκπομπή τους για να τους δω σε ολοκληρωμένη τους δουλειά, αλλά είχα δει ένα sketchάκι τους όταν παίζαν στο The Secret Policeman's Ball για την Διεθνή Αμνηστία και ήταν τρέλα. Χαρακτηριστικά παραθέτω μία γεύση:
the MIGHTY Boosh .
The IT Crowd: Series 3 coming to Channel 4
http://www.channel4.com/entertainmen...owd/index.html
"You're my wife Roy, you're my wife! We should be married to ladies but we're married to each other!"
"My name is Maurice Moss,or Moss for short."
Hehahahe, αναμένουμε λοιπόν!
Quote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
βγήκεε.
:rofl: :pink:
edit: Πριν δω το IT Crowd, έβλεπα το "How to lose friends and alienate people". Άπειρα respects για άλλη μία φορά στον Simon Pegg. Coincidently enough, έτυχε να παίζουν οι Jen & Roy.
καταπληκτικό επεισόδιο.
το δεύτερο φετινό επεισόδιο όμως ήταν από τα καλύτερα έβερ.
I concur!! Michael the magnificent!