αχαχαχ, ποστ σολο.
Printable View
αχαχαχ, ποστ σολο.
Αυτό λέω κι εγώ.
Το ER είναι, δεν είναι χώρος συζήτησης του ΜΙΤ.
Ο Αμνίζιακ το είπε καλύτερα από όλους.
Σώπα! είχα την εντυπωση από τις "αναλύσεις" σου πως είναι!Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
Καντιρού τράβα παίξε παραδίπλα. Εδώ μιλάνε οι μεγάλοι.
πρέπει να ταν πριν 3-4 χρόνια περίπου ντραγκο που ήσουν στη θέση του σολο και που ο αντμιν του τότε φόρουμ επιχειρηματολογούσε σαν εσένα τώρα. (και για να είμαστε και δίκαιοι, του χατε σπάσει λίγο τ'αρχίδια τότε, αλλά ήσασταν πνευματώδης και είχε πλάκα)
βσκ άργησες να λάβεις μέτρα, αν όντως αυτό είναι που θες και θες να εφαρμόσεις τους κανόνες. Σε άλλα "σοβαρα" φορα με το που θα βρίσει κάποιος μπανάρεται σχεδόν αμέσως και όλοι το δέχονται αυτό και προσέχουν. Εδώ είχαμε πει να είμαστε χαλαροί, όχι σοβαροφανείς και γενικά ο καθενας να εκφράζεται όπως θέλει. Του σόλο του βγαίνει μια αρνητικότητα αυτό τον καιρό, τι να κάνουμε τώρα. Αν θες να είσαι δίκαιος θα έπρεπε να έχει μπαναριστεί και ο καλκι τότε που κυνηγούσε από πίσω τη χαβοκ και την έβριζε για άσχετα ποστ, κάτι που είχε καταντήσει εντελώς μαλακία. Και εντελώς στατιστικα άλλοι users κι όχι ο σόλο έχουν τα σκηπτρα των αποκλειστικά ειρωνικών σχολίων. Και μεταξύ μας, η καθυστέρηση του βερντικτ είναι πιο εκνευριστική από την όποια χολή του σόλο.
πέρα από αυτά, το φόρουμ είχε ξεκινήσει παρεΐστικα, βγαίναμε 20 άτομα για καφέ και μαζευόμασταν Τετάρτες 15 τζασμίν ξέρω γω, κάποιοι απομακρύνθηκαν, κάποιοι βαρέθηκαν, άλλους τους εκνευρίζει το παρείστικο και έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Σόλο αν σ'ενοχλούν τα inside jokes και όταν το ερ πάει διακοπές, τι να γίνει, αφού κάποιοι έχουν ακόμα επαφές. Αν δε σ'αρεσε η κατάσταση έπρεπε να χες φύγει από μόνος σου, όχι να μας πρήζεις επειδή το λοστ-θρεντ έφτασε τις 50+ σελίδες (κάτι που δε σε αναγκάζει κανένας μα κανένας να διαβάσεις). Ο cancer βαρέθηκε να γράφει και σταμάτησε χωρίς νταπαντουπα και πομπώδης σχόλια και χωρίς να φορτωθεί σε κανέναν με σχόλια. Ελπίζω να μην το εκλάβεις αυτό ως εκ του ασφαλούς κριτική
Ligo eleipsa kai ta kanate poutana.... :cry:
Den 8elw na pw tpt, nomizw pws kserete oti sas agapw olous. To exw deiksei, 8a to ksanadeiksw na eiste sigouroi gi'auto.
Sto katw katw ths grafhs, 8umh8hte to tragoudaki pou leei "giati den ebales ki esu ligo nero mes'to krasi".
Θυμίζω ότι μπαν στο φόρουμ έφαγαν στο παρελθόν ροκαβλοειδή εκτρώματα και μάλιστα μετά από πολλές παρεκτροπές και αντίστοιχες προειδοποιήσεις. Δεν είναι δυνατό να μπαίνει στο τσουβάλι αυτό ο σόλο. Το πολύ πολύ να του άξιζε ως απάντηση κανένα "δε μας χέζεις" σε τόπικς που μιζέριασε.
Και σεβασμός γιατί ποστάρω με ένα χέρι.
TON KOBW OMWS oti exeis idia fatsa me to avatar auth thn stigmh. ME PRIONI KIOLASQuote:
Originally Posted by Odonian
Φίλος αν μπορούσα να έχω αυτή τη φάτσα θα ήμουν αλλού με γκόμενες. Αν εννοείς το δικό μου άβαταρ. Αν το δικό σου, έχεις δίκιο.
Me th logikh pou egine to ban sto solo 8a eprepe na ginei ban kserw gw k ston iskra (ka8olou tuxaio paradeigma) h' sto mitsmann (epishs mh_tuxaio_paradeigma). K eipa to mits k ton iskra giati tous goustarw k tous 2 k to exw ksanapei. Gia na mhn pw kanenan allo k kathgorh8w ws empa8hs.
Basika auto pou briskw pio arnhtiko sto solo (ton opoio de gnwrizw proswpika) einai oti polles fores kanei ena opws_8elete_peite_to sxolio xwris na to tekmhriwnei. Dikaiwma tou bebaia alla se arketes periptwseis k dikio na exei to xanei etsi. Auto k to oti einai eristikos px se thread pou den ton endiaferoun. Pantws to ban einai polu trabhgmeno imho.
P.S. To oti den exw 894536034 posts elpizw oti de mou sterei to dikaiwma ths apopshs.
P.S.2 Elpizw oti de 8a bre8ei kaneis na eklabei thn 1h paragrafo ws protroph gia ban stous 2 xrhstes. Elpizw.
emm λόγω του 'σύμφωνης γνώμης της πλειοψηφίας των αντμίνς' να πω ότι δε με ενδιαφέρει/ασχολούμαι με το θέμα και παρόλο που με τον σόλο έχουμε διαφωνήσει άπειρες φορές κ τα'παιρνα λιγάκι με το στυλ του κτλ, χρειαζόταν τουλάχιστον κάποιες ευκαιρίες ακόμης, αν όχι καθόλου μπαν. κ όχι μόνο για το σόλο, αν βάζαμε κάτω πόσα ποστς άνετα θα με εκνεύριζαν και ρίξουμε μπαν.....
είμαι σύμφωνος ένιγουι με οποιοδήποτε μπαν αφορά spamming, fake users, double users κ ακραίες προσωπικές επιθέσεις (βλέπε ρόκαβλον κάποτε). μόνο.
Βασικα η φαση ειναι λιγο respect my aythoritah κετσι.
Δλδ ο Dragonlord παραδινει σημασια στο ρολο του.
Αποτι βλεπω δεν υπαρχει και κανεις πλην του Drago που να συμφωνει με το ban του solo. Ναι ξερουμε ειναι admin και εχει στησει την ολη φαση και εχει ενα λογο παραπανω.
Αλλα μωρε, θα πεταξει και ο solos και καμια μαλακια παραπανω. Και τι εγινε; Ισα ισα που θα ριξωμεν και καναν γελωτα και θα περασει ευχαριστα η ωρα. Εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω.
Η αλή8εια είναι οτι δε το 8υμάμαι αυτό που λές και να με συμπα8άς γιατι γενικά, όπως έχω ξαναπεί, μια χαρά τα λέμε παρα το ότι γενικά διαφωνούμε. Είμαι εξαιρετικά είρων και βρίζω εύκολα αν αποκτήσω οικειότητα κε στην μη ιντερνετική μου ζωή και το βρίσκω γουστόζικο όπως και αυτοί που με συναναστρέφονται μάλλον. Και ο σόλος το ίδιο.Quote:
Originally Posted by Phoebus
Απο όσους έχουν τοπο8ετη8εί μεχρις στιγμής, αν δεν κάνω λά8ος τεράστιο, ο ένας που δήλωσε οτι το μπαν υπήρξε χρειαζούμενο ήσαν ο χρήστης STORMRIDER. Αναμένω με αγωνία την τοπο8έτηση του dark_dominion.
:rofl:
ρε μπουμ, δε θέλω να γίνω κακός με σένα που δεν σε ξέρω ας πούμε.