Quote:
Originally Posted by Candiru
Απορω πως ακομα κανεις δεν εχει σκεφτει το "Καντιτρού"
Printable View
Quote:
Απορω πως ακομα κανεις δεν εχει σκεφτει το "Καντιτρού"
Yπάλληλος σε σούπερ μάρκετ. Μπαίνει μια κυρία και ζητάει... μισό πεπόνι!
"Κυρία μου", της λέει ο υπάλληλος, "δεν μπορώ να σας δώσω μισό πεπόνι!. Το άλλο μισό πεπόνι τι θα το κάνω;"
"Οχι", επιμένει αυτή, "θέλω μισό πεπόνι!"
"Μα δεν γίνεται αυτό", απαντά και πάλι ο υπάλληλος.
"Γίνεται, πώς δεν γίνεται! Να με πας αμέσως στον διευθυντή σου. Θέλω να του μιλήσω".
Μπαίνει ο υπάλληλος φουριόζος στο γραφείο του διευθυντή και αρχίζει:
"Κύριε διευθυντά είναι μια καρ...λα έξω και μου ζητάει μισό πεπόνι..." Πριν όμως προλάβει να τελειώσει τη φράση του βλέπει με την άκρη του ματιού του την κυρία ακριβώς από πίσω του, οπότε συνεχίζει: "...και είναι η εξαιρετική πελάτισσά μας απο δώ, που θέλει να αγοράσει το άλλο μισό!"
Σώζεται η κατάσταση, παίρνει η κυρία το μισό πεπόνι της και αμέσως μετά ο διευθυντής καλεί τον υπάλληλο στο γραφείο του.
"Παιδί μου, σε θαύμασα προηγουμένως. Τι ικανότητα, πόσο ετοιμόλογος ήσουν! Μπράβο, μπράβο! Πες μου σε ποιο υποκατάστημα θέλεις να σε πάω ως υποδιευθυντή! Αποφάσισα να σου δώσω προαγωγή... Απλά πες μου πού θες να πας".
"Δεν ξέρω κύριε διυθυντά, όπου θέλετε σείς!"
"Μα πες μου, πού σου αρέσει;"
"Οπου να' ναι, δεν έχω πρόβλημα!"
"Καλά λοιπόν, θα πας στο Αιγάλεω!"
"Στο Αιγάλεω;;"
"Ναι, στο Αιγάλεω!"
Ε, όχι να πάω και στο Αιγάλεω!"
"Γιατί, τί έχει το Αιγάλεω;"
"Ελάτε τώρα! Το Αιγάλεω βγάζει ποδοσφαιριστές και πουτ..νες!"
"Μα τι λες παιδί μου! Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ είναι από το Αιγάλεω!"
"Σοβαρά;... Και σε ποια ομάδα παίζει;"
αν το 12 γίνει 14 θα είστε εντάξει;
Candiru, se poio parallilo sumpan zeis?
Πώς απαντούν διάφοροι επαγγελματίες σε καιρούς αναδουλειάς,
όταν τους τεθεί η ερώτηση "από δουλειά πώς πάει;" :
Quote:
Φούρναρης: ψίχουλα
Μανάβης: Κολοκύθια
Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι
Ανθοπώλης: Μαρασμός στο επάγγελμα
Υφασματέμπορος: Είμαι πανί με πανί
Ψαράς: Ούτε λέπι
Φαρμακοποιός: Με το σταγονόμετρο
Ηλεκτρολόγος: Δε βλέπω φως
Υδραυλικός: Μούφα η δουλειά
Έμπορος χαλιών : Χάλια
Κομμωτής: τρίχες
Ψιλικατζής: Ψιλοπράγματα
Νεκροθάφτης: Ψόφια πράματα
Βοθρατζής: σκατά
το ανέκδοτο μιλούσε για επιτυχία, ε, είναι τόσο σπάνιο, που εφόσον γίνει θα το θεωρούν επιτυχία, το κρυώσαμε πιά!Quote:
Originally Posted by Fixxxer
H apantisi sou einai pio surreal apo oti perimena, toso pou den katalava xristo, alitheia omos.
το ανέκδοτο μιλούσε για το τι θεωρείται επιτυχία σε διάφορες ηλικίες. Με το να έχεις φίλους στα 12 και να θεωρείται επιτυχία ή στα 70 δεν κατάλαβα τι σήμαινε, γιατί πάντα έχεις φίλους. Αντιθέτως, αυτό που και στις δυο ηλικίες συμβαίνει είναι η ανεπάρκεια σεξουαλικής ζωής για διαφορετικούς λόγους, οπότε το διόρθωσα και με τρόπο ώστε στα αγγλικά να έχει και κάποια φωνητική ομοιοκαταληξία αλλά και μικρή σχέση friends-sex. το γαμήσαμε.Quote:
:cold:
Les na exo meinei toso piso? Profanos kai katalava to noima tou "asteiou" sou... allou kollao ego. Telos panton, gamise to, mi dineis simasia, Savvato proi, douleuo, exei kruo, den exo koimithei, ti allo borei na paei skata... a nai! Xorisa kai meta apo 5 xronia sxesis prosfata. Leptomereia pou xehasa. Personal rant over giati vgika polu off topic!!! :)
don't worry beQuote:
http://www.betterlivingthroughdesign...racht_4151.jpg
Είναι το παραπάνω έμμεση πρόταση για του συντακτικού απλοποίηση?Quote:
βιασύνη, όμως είναι κατανοητό. Αμα απομαγνητοφωνήσεις συζήτηση όλη σε παρόμοια σύνταξη είναι.Quote:
Originally Posted by Veinsaw
Χέστηκα αν είναι κατανητό, και η κλανιά σου είναι άκρως επεξηγηματική για την στομαχική σου διεργασία.
Είναι απλά αναξιοπρεπές να αρκείσαι στην κατανόηση ενός 3ου.
Σαν γουρούνι που γρυλίζει όταν πεινάει.
Προσωπικά, σε προτιμώ να κλάνεις από το να γρυλίζεις, με αηδιάζει η ομοιόητα του δεύτερου με τις ανθρώπινες φωνητικές λειτουργίες.
Συναντιούνται δυο τύποι γνωστοι στο δρόμο, και οι δύο με μαυρισμένο ματι. Λέει ο ένας "Καλά ρε Μάκη τι έπαθες εσύ και σου μαύρισε το μάτι?" Απαντάει αύτος " Ασε φίλε! Απο σαρδάμ το έπαθα. Πήγα στο πρακτορείο ταξιδίων προχτές να κανονίσω μια εκδρόμη στην Ιταλία και ήταν μια γκομενάρα με κατι βυζάρες στη ρεσεψιόν αντι να πω "στην πόλη του Βεζούβιου" είπα "στην πόλη του Βυζούβιου" και μου χώνει μια μπουνιά , με γάμησε!"
"Αντε ρε" λέει ο άλλος, "κι εγώ απο σαρδάμ την έπαθα.Σηκώθηκα χτες το πρωι και κοίταξα τη γυνάικα μου δίπλα και της λεω 'Πως είσαι έτσι μώρη καριόλα μου έχεις φάει τη ζωή τόσα χρόνια".
.
ένας είχε μια γυναίκα με ευτραφή κώλο και αυτ΄τον ενοχλούσε και δεν έχαμε ευκαιρία να της το επισημαίνει κάθε τόσο με αρκετά μπρουτάλ τρόπο:
-Πώς είσαι έτσι, σαν ψησταριά είναι ο κώλος σου, ξεκίνα δίαιτα, κλπ.
Η γυναίκα του τον αγνούσε και έκανε υπομονή.
Ο άντρας της βλέποντάς την αδιάφορη, εκνευριζόταν και της το επεσήμανε ακόμα και μπροστά σε κόσμο:
-Κάνε κάτι επιτέλους! Σαν ψησταριά είναι ο κώλοςσου, κοίτα τις φίλες του στυλάκι!
Η γυναίκα όμως δείχνει ιώβεια υπομονή και εξακολουθεί να μην τον δίνει σημασία.
Το βράδυ ο άν΄τρας ήθελε "παιχνιδάκια" στο κρεβάτι και άρχισε τα γλυκόλογα και τις τρυφεράδες. Τότε γυρίζει η γυναίκα και του λεει:
Μμ! Σιγά μην ανάψω ολόκληρη ψησταριά για ένα τόσο δα λουκανικάκι!