Τους έβαλες στη θέση τους.
Printable View
Τους έβαλες στη θέση τους.
45άρης, με κακοφτιαγμένη τρέντυ μοϊκάνα, βλέμμα ζαμπόν -με παιδάκι- μου ζητάει depon στο περίπτερο.
"Depon έχεις; Όχι τα κουμπιά. Το μπουκαλάκι..."
Ονιμπότσε,
αυτό έπρεπε να μάθεις στο γιό σου:
http://i.imgur.com/NoOrOQu.jpg
λωλ, τον ξεγέλασαν με κάτι crackers, αλλιώς θα είχε βγάλει το dotanuki και θα είχε πάρει κεφάλια!!!!
Dotanuki της γνωστης οικογενειας Δεβετζη?
Μην είσαι κουτό βρε. Το Δεβετζή Clan μάχονταν κυρίως με Jo και Tanto.
Quote:
- Ένα LG μπλε.
- Να σας δώσω ένα Samsung κόκκινο, που το'χω εύκαιρο;
ετυχε να περναω σημερα το πρωι απο παπαναστασιου.
βλεπω το περιπτερο ονιμποτσου.
ο τυπος κραζει παμπλικ και γερμανο και το περιπτερο του εχει τεντα/σκεπη/διαφημιση του γερμανου.
διαστημικος τρομπας...
Οι διαφημιστικές τέντες -ξερόλα- είναι υπόθεση του ιδιοκτήτη της άδειας του περιπτέρου κι όχι του εκμισθωτή. Guess what? Ως εκμισθωτής δεν παίρνω φράγκο από τη διαφήμιση, τα παίρνει όλα ο ανάπηρος ιδιοκτήτης και πέρα από μια ελάχιστη συνδρομή στο λογαριασμό του ρεύματος, δεν έχω κανένα όφελος από αυτή τη διαφήμιση.
Για ξαναπές τώρα, ΠΟΙΟΣ ακριβώς είναι ο διαστημικός τρόμπας; Βλέπεις πόσο λανθασμένα είναι τα συμπεράσματα που βγάζεις, κύριε σακουλάκια;
Επίσης, σχεδόν άνευ σημασίας, αλλά μιας κι εσύ μπλέκεις δουλειές (και μάλιστα ξένες) με προσωπικές θέσεις, μπορεί ο ιδιοκτήτης των Public να ξεκίνησε την αλυδίσα "Γερμανός", αλλά έχει πολλά χρόνια που δεν είναι δική του.
ελα ρε ενταξει αφου δεν τα παιρνεις απο τον γερμανο εισαι οκ, μπορεις να κραζεις ελευθερα.
προφανως και θα ησουν τουμπεκι αν τα επαιρνες.
πιο πασοκος πεθαινεις...
Η πασοκίλα και η αιλοινίλα που βγάζουν τα δύο τελευταία ποστ σου είναι αρκετά ευδιάκριτα στοιχεία και απορώ που έχεις τόσο θράσος (θρασυδειλία βασικά) να βγάζεις και γλώσσα από πάνω, τη στιγμή που έχεις συνάγει κατ' επανάληψη σωρεία ατυχών (:?:) συμπερασμάτων, όχι μόνο για μένα φυσικά.
Στη θέση σου θα ντρεπόμουν και θα ζητούσα συγγνώμη. Αυτό μόνο.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΛΕ ΠΑΟΥΕΡΕΙΝΤΖΕΡ ?!