Ανάσα για το φορουμ.
Printable View
Ανάσα για το φορουμ.
Μια νεα μερα ανατελλει
ενιθαρμον τρολλ με ενοχλητικα κι ανουσια ποστς εισαι και φαινεσαι και δε με λενε γιουλαι αν σου διαφευγει
αν θες λοιπον να ξαναγραψεις κατι για μενα χρησιμοποιησε ενα απ'τα γιουζερνειμς μου, κατα προτιμηση αυτο που χω τωρα, ευχαριστω και :moutza:
evafa to spiti ke ixa pakketarei to pc. thn imera pou piga net kaffe gia na matho to stixima den eida to poll, kai os ek tutu den psifisa. lipon, iste 8rasydila arxidakia oloi eseis oi palioi. kai vromate perisotero ki apo AMPOULA KLANIAS...............
κουβας?
εγω περιμενω να κυκλοφορησει το βιβλιο του ντραγκονλορντ, "πως εσπειρα το χαος".
Ένι, έλεος.
ναι μωρέ, είναι το ιντερνετ
Na ginei poll gia kathe xristi poy efage ban gia to an axizei deuyteri eukairia i oxi, opos egine kai me Firestorm.
Allios de boroume na milame gia dimokratia vasis.
αη τζαστ ΛΟΒ τον νεολογισμο "δημοκρατια βασης"
είμαστε ελιτιστές στο ER?
είμαστε
είναι κακός ο ελιτισμός?
όχι πάντα
έπρεπε να γίνει κάτι με τα σκουπίδια του φόρουμ?
κατά τη γνώμη μου ναι
είναι τα σκουπίδια του φόρουμ όλοι όσοι ψήφισαν "ΦΥΓΕ"?
όχι
Γιατί μ' αυτή τη λογική σκουπίδια είναι όλοι όσοι ψήφισαν, είτε ΦΥΓΕ είτε ΜΕΙΝΕ
Αν θέλετε δημοκρατίες βάσεις κι άλλα τέτοια βαρύγδουπα, τέτοια προβλήματα λύνονται μετά από ομόφωνες αποφάσεις
Εκτός κι είναι όλο αυτό ένα τρολλ εκτός ελέγχου, οπότε κλειδώστε το να πάμε σπίτια μας
αλλά έτσι είναι η αριστερά, κάνει τη μαλακία και μετά το βαφτίζει δημοκρατία βάσης
Συλλογική Αυτονομία Παντού Ρε Μουνιά
Ένα θέμα που ξεκίνησε για το μπαν ενός τρόλλ,κατέληξε σε θέμα για προβληματισμό και γενέτειρα του σουπερ-ντουπερ πολιτικού όρου "δημοκρατία βάσης".
Το ερ που θέλουμε. :touched:
TO ER POU THELETE TELIWSE. KANATE LATHOS. HRTHE H WRA. GONATISTE. AUTA TA BAN DEN TA KANOUN ANDRES. METALADES TOU KWLOU. WINTER IS COMING.