αϊ πινκντ,πολύ ωραία και τα δύο!
αλλά ψάχνω κάτι με περισσότερη βιομηχανίλα. πιο χάρντκορ,πιο κοντα σε φάση prodigy meets hh.
any suggestions επ'αυτού?
Printable View
αϊ πινκντ,πολύ ωραία και τα δύο!
αλλά ψάχνω κάτι με περισσότερη βιομηχανίλα. πιο χάρντκορ,πιο κοντα σε φάση prodigy meets hh.
any suggestions επ'αυτού?
don-don-don-don't believe the hype, καθόλου δεν μ' άρεσε αυτό το αλμπουν αλλά δεν έχω και τίποτα να προτείνω οπότε σκάω
Πιο κοντά σε αυτό που ζητάω ο φάντομ ντακ. Εστεμπάν λατρεία ωραίο το the bug που πόσταρες αλλά λίγο ήσυχο.
Δεν έχω ακούσει βέβαια δίσκο ολόκληρο οπότε επιφυλάσσομαι!
Σε άλλα νέα, πάνω στο ψάξιμο για british hip hop παλαιάς κοπής έπεσα πάνω σε αυτόν τον πολύ ωραίο δίσκο παραγωγής 1994:
http://img4.imageshack.us/img4/1427/00acover.jpg
oldskool τoυ κιαρατά με πειραγμένες και πιο ''πρίμες'' λούπες και μσήδες αλητεία. Ότι πρέπει δηλαδής! Το δίσκο τον βρίσκεται εύκολα στο παρακάτω μπλογκ:
http://bustthefacts.blogspot.gr/
Δείγμα δωρεάν:
δεν κατέχω, μόνο gunshot και son of noise ξέρω. silver bullet εσύ είχες άβαταρ ε;
Δεν φτιάνω ξεχωριστό τόπικ καθότι θα πάει άπατο,απλά μια αναφορά να κάνω στο χτεσινό live Wu Legend στο Βοτανικό και όποιος γουστάρει ή ήταν εκεί να κάνουμε κουβεντούλα.
Το λοιπόν, ξεκινάμε με Fullface και εκεί που νόμιζα ότι θα δω μια παπαριά ολκής οι τύποι αποδείχτηκαν τιμιότατοι. Τους φοβόμανε γιατί έχω στο φβ 13χρονη οικογενειακή φίλη(ξεκάρφωμα) που τους ποστάρει συνέχεια και λέω θα δούμε τίποτις ζελέδες τιτίκες, αλλά τελικά ''κάνω μπαμ σαν ναπάλμ,εδώ είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ, πρόσεχε τα λόγια σου όταν μιλάς για μας''(δικό τους είναι το χουλιγκανόασμα, ούτε'γω το'ξερα).
Συνέχεια με υποκατάστατο ΖΝ(χαρμάνης, τάκης, κάτα) που ήταν και αυτοί αρκετά καλύτεροι απ'ότι τους περίμενα. Ο τάκος τουλάχιστον ήτο λιγομίλητος και σόμπερ και ακούσαμε και ζν εντολές,σούζη(μοσπιτ κανονικό), αλλαντίν και διάφορα άλλα. Μαζί τους ο DJ The Boy με αρσενικά σκρατσάκια.
Onyx ΜΠΟΜΠΑ. Παίξαν κανά 40λεπτό με πολύ καλό ήχο, φουλ ενέργεια στη σκηνή, ταρζανιές από τους μσήδες(stagediving ο ένας ο τρελός) και γερή χιπ χοπ ναϊντίλα. Α,και ο ένας εκ των δυο ο πιο γομάρης άνετα κάνει τον πρίτσερ σε μαύρη εκκλησία, ρόλος κανονικός.
Wu τώρα απογοητεύτηκα από την αρχή. ΣΚΑΤΑ ήχος(μπούκωνε αβέρτα από την ένταση). Οι 2 από τους 4 που μας υποσχέθηκαν(GZA και Raekwon+ ένας κομπάρσος που συμπλήρωνε τις ρίμες και πέταγε νερά και πετσέτες από τη σκηνή) και ένας ντίσκο τζόκεϋ που κράταγε τα κομμάτια κανά δίλεπτο μαξ και μετά τα έκλεινε με εκωφαντικούς ήχους από εκρήξεις(μαλάκα πόσο πιο κιτς δηλαδή) ή σειρήνες. Στα θετικά η εμφάνιση του GZA-τιμιότατος-που τα'σπασε κανονικά. Μπήκε μέσα στον κόσμο και ράπαρε,χαιρετούρες με όλους μπροστά και γενικά ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ προσπάθειες να το σώσει το πράμα. Στα αρνητικά εκτός από αυτά απου ανέφερα παραπάνω να προσθέσω ξανάμανά τον χάλια ήχο(με το ζόρι ξεχώρισα το πιανάκι στο c.r.e.a.m.),τη μικρή διάρκεια(50 λεπτά περίπου) και τις περίπου 5-6 αναφορές που μας κάναν στο σημείο που είχε το μερτς και ότι αν είσαι αληθινός γου φαν πρέπει όπως και δήποτε(sic) να έχεις ένα μπλουζάκι. Setlist μη ζητάτε, αφ'ενός δεν κατέχω και δεν είμαι die hard fan να ξέρω τα πάντα, αφ'ετέρου ο ήχος ήταν τόσο χάλια που πραγματικά δεν ξεχώριζες και κάτι. Έπιασα τουλάχιστον τα shame on a nigga και bring da ruckus.
Overall, καλή εμπειρία(κυρίως για Onyx) αλλά ψιλοκοροϊδια να σου έχουν υποσχεθεί και method man-ghostface killlah και να πάρεις τα παπάρια σου. Ο βοτανικός πολύ ωραίος χώρος(και είχε κανά 3χίλιαρο στο νερό,μπορεί και παραπάνω),το κουτάκι φιξ 330 μλ στα 5 ευρώ και το νερό στο 1(να ψοφήσουν) και τα 35 ευρώ του εισητηρίου μάλλον πολλά για τους λόγους που ανέφερα.
Αυτά!:grin:
E τα είπες όλα βασικά.
ΟΝΥΧ γάμησαν πάντως.
bonus εμφανισούλα ΑΕΚ!
THIS IS THE FIOUTSER
Ρίξτε όσοι δεν, μια ματιά σ'αυτή τη συλλογάρα.
http://www.thetroyblog.com/2009/12/2...-97-99-part-i/
edit-μαλακία αλλά τώρα είδα ότι τα αρχεία είναι σε μέγκααπλοουντ. μόνο το pt.4 έχω εδώ. ενδιαφέρεται κανείς?
Επειδής ζητήθηκε ανέβηκε το πτ.4. Όσοι θέλετε στείλτε πμ. Και πάρτε και ένα μικρό δείγμα δωρεάν να ψηθείτε.
Spoiler