προσκυνώ:Spoiler
Printable View
προσκυνώ:Spoiler
Πουλάω τα νεφρά μου για να συνεχίσει αυτή η σειρά για πάντα.
Εγώ θ' αγοράσω τα νεφρά σου, για τον ίδιο σκοπό! :P
ΤΙ ΕΠΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ :touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Spoiler
Εκπληκτικο επεισοδιο, απο τα καλυτερα οντως! Πειτε και αγαπημενο timeline! Για μενα εννοειται το ζαρι=1, ποθτανα ολα.
Επισης, ειχαν πει πολυ προσφατα οτι θεματικα επεισοδια ψιλοτελος (ή απλα πολυ αραια?) για τη σεζον 3 αλλα προφανως οχι. Και καλυτερα δηλαδη.
Έσπειρε κανονικότατα το επεισόδιο. Οι κουστουμάτοι εκεί στο NBC να καταλάβουν επιτέλους τι διαμάντι έχουν.
Τους αγαπώ όλους.
Spoiler
http://danharmon.tumblr.com/post/114...-evil-geniuses
Σε 2 βδομάδες το επόμενο =/
με λίγα λόγια λέει ότι;
Επόμενο επεισόδιο Halloween special και ότι κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για τη σειρά των επεισοδίων :fear:
Επεισοδιάρα! Δεν έχω λόγια!
Μόνο
Spoiler
και
Spoiler
Εκτός από εκείνο με τον ΟΗΕ, όλα τα άλλα τέλεια!!!
otan leme oti kapoioi diamartyrithikan gia th seira twn epeisodiwn ti ennooume? (h zwh einai poly mikrh gia na diavasw to parapanw keimeno).
epishs, tous allaksan timeslot h kati tetoio fetos? mou skase flasia oti se kapoia fash paizei na petaksan mpixth mesw tou "prime timeline"..
genika, kalytero epeisodio ap'ta 4.
+ ithiko didagma oti o jeff einai skatiarhs kai oti ta hitakia twn police gamane.
τι επεισοδιο.
απλα ηθελα να δειξω το νεο μου σιγκ.
feel the terror.
Είναι spoiler για όσους δεν έχουν δει το επεισόδιο όμως.
Στη συγκεκριμένη σκηνή, παρεμπιπτόντως, απλά δε μπορούσα να συνεχίσω να παρακολουθώ από τα γέλια.